כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

הודעהעל ידי Mta_atic » 07 יולי 2014, 01:01

בר טימור סיכם בירושלים ל-3 שנים
http://www.one.co.il/Article/236104.html
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 יולי 2014, 01:03

הבייצים כבר משקשקות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2014, 01:09

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:הפועל ירושלים הציגה את הארנה וחשפה לוגו חדש
האדומים קיימו מסע"ת חגיגית בה בישרו גם על הסכם חסות עם אדידס. פרנקו: "רוצים להתמודד על כל תואר". המנכ"ל, הראל: "גמר הגביע צריך להיערך בארנה"

http://one.co.il/Article/236059.html

מרגש עד דמעות.

התמונה של רוי יושב וממרר בבכי בריגוש שיא, זה אחד ההיילייטים הגדולים.
במקום טוב בין נפילת חומת ברלין לטיסת החלל של יורי גגרין

הייתי (לגמרי במקרה) בברלין בזמן נפילת החומה ולא התרגשתי כמו במהלך מסיבת העיתונאים הזו.
כמעט 40 שנה חיכיתי למצוא טעם בחיים האלה וסוף סוף זה בא. איזה אושר.

נו אתה רואה... תכף תגיד לי גם שהרמת כוסית וודקה עם יורי על הסיפון של ווסטוק 1... :happy2

איזה מזל שיש את אורי אלון. אחרת במה היינו ממלאים את השרשורים שלנו?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 יולי 2014, 01:26

Mta_atic כתב:בר טימור סיכם בירושלים ל-3 שנים
http://www.one.co.il/Article/236104.html

טוב מאוד, החתמה רעה של ירושלים.
שחקן מאוד בינוני. הייתי חושש הרבה יותר אם רוט או יבזורי היו חותמים שם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 יולי 2014, 01:32

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:הפועל ירושלים הציגה את הארנה וחשפה לוגו חדש
האדומים קיימו מסע"ת חגיגית בה בישרו גם על הסכם חסות עם אדידס. פרנקו: "רוצים להתמודד על כל תואר". המנכ"ל, הראל: "גמר הגביע צריך להיערך בארנה"

http://one.co.il/Article/236059.html

מרגש עד דמעות.

התמונה של רוי יושב וממרר בבכי בריגוש שיא, זה אחד ההיילייטים הגדולים.
במקום טוב בין נפילת חומת ברלין לטיסת החלל של יורי גגרין

הייתי (לגמרי במקרה) בברלין בזמן נפילת החומה ולא התרגשתי כמו במהלך מסיבת העיתונאים הזו.
כמעט 40 שנה חיכיתי למצוא טעם בחיים האלה וסוף סוף זה בא. איזה אושר.

נו אתה רואה... תכף תגיד לי גם שהרמת כוסית וודקה עם יורי על הסיפון של ווסטוק 1... :happy2

זה מרגש אותי ממש כמו תקיעת דגל בריה"מ על חורבות הרייכסטאג!

תמונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2014, 01:35

felix_r כתב:
זה מרגש אותי ממש כמו תקיעת דגל בריה"מ על חורבות הרייכסטאג!

תמונה

אתה רואה? כל אחד והפטיש שלו... יש כאלה שחולמים על דני נוימן, יש כאלה שחולמים על חתיכות מחומת ברלין (כל חנות מזכרות שמכבדת את עצמה בברלין מוכרת כאלה במלא כסף - זה בשבילך רוי), ויש כאלה שחולמים על חידוש המנוי ליציע הכבוד בארנה... כל אחד והזה שלו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 יולי 2014, 10:48

jol9 כתב:נו אתה רואה... תכף תגיד לי גם שהרמת כוסית וודקה עם יורי על הסיפון של ווסטוק 1... :happy2

הייתי בטיול משפחתי לגרמניה כשזה קרה... והאמת שזה עוד לא הדבר הכי מטורף שקרה לנו בטיולים משפחתיים.

לאורי אלון מגיע כמובן המון קרדייט על השרשורים האלה, אבל אל תשכח את דני שובבני שתורם בדרכו לשעמום הכללי שלנו.

אה, ואני לא צריך לקנות בחנות - יש לי את המקור עם הגרפיטי ישר מהקיר...
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2014, 10:54

roy1000 כתב:
jol9 כתב:נו אתה רואה... תכף תגיד לי גם שהרמת כוסית וודקה עם יורי על הסיפון של ווסטוק 1... :happy2

הייתי בטיול משפחתי לגרמניה כשזה קרה... והאמת שזה עוד לא הדבר הכי מטורף שקרה לנו בטיולים משפחתיים.

לאורי אלון מגיע כמובן המון קרדייט על השרשורים האלה, אבל אל תשכח את דני שובבני שתורם בדרכו לשעמום הכללי שלנו.

אה, ואני לא צריך לקנות בחנות - יש לי את המקור עם הגרפיטי ישר מהקיר...[/quote]

אדיר!!

אני בכלל מאוד מתעניין בתקופה הזאת. הייתי בברלין שלוש פעמים. בפעם האחרונה גם עם הקטנה שלי, והיינו בברנאואר שטראסה במוזיאון שם, והתגוררנו
די קרוב למאואר פארק... בטח המקומות האלה מצלצלים לך, ולראות את זה בלייב, זה בטח משהו מדהים.

ד"א 1 - למי שמגיע רוב הקרדיט זה לא לדני או לאורי, אלא לאחד שמואל, שטורח להביא לכאן כל פיסת מידע לא רלוונטית אודות האימפריה מהבירה.

ד"א 2 - בתקופה זאת (ובכלל) אתה מוזמן לספר לנו על הדברים המטורפים האלה... נראה לי שזה הרבה יותר מעניין מלחפור 3 עמודים על הפנטזיות הארוטיות
של שמואל על מגדל, הארנה, היורוליג והאלטרנטיבה שהם מציבים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 יולי 2014, 11:19

jol9 כתב:אדיר!!

אני בכלל מאוד מתעניין בתקופה הזאת. הייתי בברלין שלוש פעמים. בפעם האחרונה גם עם הקטנה שלי, והיינו בברנאואר שטראסה במוזיאון שם, והתגוררנו
די קרוב למאואר פארק... בטח המקומות האלה מצלצלים לך, ולראות את זה בלייב, זה בטח משהו מדהים.

ד"א 1 - למי שמגיע רוב הקרדיט זה לא לדני או לאורי, אלא לאחד שמואל, שטורח להביא לכאן כל פיסת מידע לא רלוונטית אודות האימפריה מהבירה.

ד"א 2 - בתקופה זאת (ובכלל) אתה מוזמן לספר לנו על הדברים המטורפים האלה... נראה לי שזה הרבה יותר מעניין מלחפור 3 עמודים על הפנטזיות הארוטיות

אני לאו דווקא מחובבי ברלין הגדולים. זו עיר אפורה ולא נעימה במיוחד. אני מעדיף בהרבה את ברצלונה.

אני זוכר שהיינו באיזה מלון קטן בברלין באותו הזמן ובאותו היום ביקרנו בצ'ק-פוינט-צ'רלי מהצד המערבי. בערב חזרנו למלון ולא היה איזה רעש גדול ברחובות ובעצם למדנו על הסיפור מזה שהדלקנו טלוויזיה. אני חושב שזה היה בסביבות 9-10 בלילה. הגענו מייד לאזור של החומה וזה היה מחזה סוריאליסטי של אלפי אנשים עם פטישים שדופקים על הקיר ושוברים אותו. לאט לאט הגיעו גם אנשים עם כלים כבדים יותר (קונגו/טרקטורים וכו'), אבל מה שהכי היה סוריאליסטי זה שהסדר נשמר בעיר. לא היו השתללויות, ביזות וכו'. גרמנים כמו גרמנים שמרו על הסדר והשקט ברוב העיר ואם לא היית קרוב לאירועים, לא היית יודע שמשהו בכלל קורה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2014, 11:23

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אדיר!!

אני לאו דווקא מחובבי ברלין הגדולים. זו עיר אפורה ולא נעימה במיוחד. אני מעדיף בהרבה את ברצלונה.

אני זוכר שהיינו באיזה מלון קטן בברלין באותו הזמן ובאותו היום ביקרנו בצ'ק-פוינט-צ'רלי מהצד המערבי. בערב חזרנו למלון ולא היה איזה רעש גדול ברחובות ובעצם למדנו על הסיפור מזה שהדלקנו טלוויזיה. אני חושב שזה היה בסביבות 9-10 בלילה. הגענו מייד לאזור של החומה וזה היה מחזה סוריאליסטי של אלפי אנשים עם פטישים שדופקים על הקיר ושוברים אותו. לאט לאט הגיעו גם אנשים עם כלים כבדים יותר (קונגו/טרקטורים וכו'), אבל מה שהכי היה סוריאליסטי זה שהסדר נשמר בעיר. לא היו השתללויות, ביזות וכו'. גרמנים כמו גרמנים שמרו על הסדר והשקט ברוב העיר ואם לא היית קרוב לאירועים, לא היית יודע שמשהו בכלל קורה.

תשמע, זה סיפור אדיר.
באמת חווייה לכל החיים.

נראה לי שברלין היום כבר לא ממש עונה להגדרה של עיר אפורה... אין ספק שברצלונה שמחה יותר ותוססת מאוד (היינו שם עם הקטנה רק בפסח), אבל
זה סגנון אחר.
אצלנו האהבה הגדולה היא האי הבריטי. הטיול הכי טוב שלנו עד עכשיו היה לאירלנד, וגם את לונדון מאוד אהבנו... לצערי אני כל פעם מפספס את האירועים המעניינים.
אפילו את הביקור ההיסטורי של המלכה באירלנד פיספסנו באיזה כמה ימים, אז אתה מדבר איתי על נפילת חומת ברלין?? :laugh2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 יולי 2014, 11:35

jol9 כתב:תשמע, זה סיפור אדיר.
באמת חווייה לכל החיים.

נראה לי שברלין היום כבר לא ממש עונה להגדרה של עיר אפורה... אין ספק שברצלונה שמחה יותר ותוססת מאוד (היינו שם עם הקטנה רק בפסח), אבל
זה סגנון אחר.
אצלנו האהבה הגדולה היא האי הבריטי. הטיול הכי טוב שלנו עד עכשיו היה לאירלנד, וגם את לונדון מאוד אהבנו... לצערי אני כל פעם מפספס את האירועים המעניינים.
אפילו את הביקור ההיסטורי של המלכה באירלנד פיספסנו באיזה כמה ימים, אז אתה מדבר איתי על נפילת חומת ברלין?? :laugh2

ברצלונה זו פשוט עיר יפה, אולי הכי יפה באירופה. אתה יכול לסוע לשם ולא לעשות כלום חוץ מלהסתובב ברחובות. ברלין עדיין אפורה. יש הרבה אטרקציות, אבל זו לא עיר שכיף להסתובב בה. אני כבר מעדיף את פריז. לונדון נהדרת - אני מוכן לסוע לשם בכל זמן נתון.
זה עוד לא הסיפור הכי הזוי שקרה לנו בטיול משפחתי - אבל זה לא לפורום.
אירלנד? גם אתה חובב את השיכורים האלה? באמת.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2014, 12:03

roy1000 כתב:
jol9 כתב:תשמע, זה סיפור אדיר.
באמת חווייה לכל החיים.

זה סגנון אחר.

ברצלונה זו פשוט עיר יפה, אולי הכי יפה באירופה. אתה יכול לסוע לשם ולא לעשות כלום חוץ מלהסתובב ברחובות. ברלין עדיין אפורה. יש הרבה אטרקציות, אבל זו לא עיר שכיף להסתובב בה. אני כבר מעדיף את פריז. לונדון נהדרת - אני מוכן לסוע לשם בכל זמן נתון.
זה עוד לא הסיפור הכי הזוי שקרה לנו בטיול משפחתי - אבל זה לא לפורום.
אירלנד? גם אתה חובב את השיכורים האלה? באמת.

הם שיכורים רק חלק מהזמן... לא כל הזמן. :bigsmile2

המקום מדהים ביופיו, והכיף הזה שבכל עיר ועיירה נידחת, אפשר ללכת לפאב ולבלות ערב של כיף, עם מוזיקה ואווירה שמחה, זה משהו אדיר.
כאן בארץ, רק בת"א אולי אפשר למצוא אווירה כזאת. שם בכל עיירה קטנה.

פריז לדעתי יפה בהרבה מברצלונה, אבל ברצלונה הרבה הרבה יותר תוססת. התגוררנו ממש על הרמבלאס, באיזה איזור של חנויות גוטיות כאלה (אפילו לתינוקות).
היה ממש כיף.

לונדון זה מקום לחיות בו נראה. שם הייתי רוצה לגדל את הילדה שלי אם הייתי יכול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 יולי 2014, 14:08

jol9 כתב:הם שיכורים רק חלק מהזמן... לא כל הזמן. :bigsmile2

המקום מדהים ביופיו, והכיף הזה שבכל עיר ועיירה נידחת, אפשר ללכת לפאב ולבלות ערב של כיף, עם מוזיקה ואווירה שמחה, זה משהו אדיר.

פריז לדעתי יפה בהרבה מברצלונה, אבל ברצלונה הרבה הרבה יותר תוססת. התגוררנו ממש על הרמבלאס, באיזה איזור של חנויות גוטיות כאלה (אפילו לתינוקות).
היה ממש כיף.

פריז יפה מברצלונה? באמת? לפריז יש מספר מצומצם רחובות שהם באמת יפים. רוב העיר זה שיכונים שתל-אביב הייתה אפילו מתביישת בהם. אבל איש איש לטעמו.
לגדל ילשים בלונדון? עם האנגלים הבלתי נסבלים האלה? בחיים לא.

מבחינת גידול ילדים אין על תל-אביב. תאמין לי שאחרי שנים בניו-יורק אתה מבין את זה. למעשה, תל-אביב זו אחת הערים הכי פחות מוערכות בעולם לדעתי (למרות שהרבה אירופאים כבר מגלים אותה). היא עיר יקרה מאוד, אבל אם תיקח את השילוב של מזג האוויר, השירותים והאטרקציות שיש לעיר להציע, היא לא נופלת מהרבה ערים בעולם. לא הייתי רוצה לגדל את הילדים שלי בשום מקום אחר בעולם.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 יולי 2014, 15:16

אורי קוקייה פרש מכדורסל באופן רשמי. מונה לעוזר מאמן של דני פרנקו בהפועל ירושלים יחד עם מתן חרוש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2014, 17:28

roy1000 כתב:
jol9 כתב:הם שיכורים רק חלק מהזמן... לא כל הזמן. :bigsmile2

היה ממש כיף.

פריז יפה מברצלונה? באמת? לפריז יש מספר מצומצם רחובות שהם באמת יפים. רוב העיר זה שיכונים שתל-אביב הייתה אפילו מתביישת בהם. אבל איש איש לטעמו.
לגדל ילשים בלונדון? עם האנגלים הבלתי נסבלים האלה? בחיים לא.

מבחינת גידול ילדים אין על תל-אביב. תאמין לי שאחרי שנים בניו-יורק אתה מבין את זה. למעשה, תל-אביב זו אחת הערים הכי פחות מוערכות בעולם לדעתי (למרות שהרבה אירופאים כבר מגלים אותה). היא עיר יקרה מאוד, אבל אם תיקח את השילוב של מזג האוויר, השירותים והאטרקציות שיש לעיר להציע, היא לא נופלת מהרבה ערים בעולם. לא הייתי רוצה לגדל את הילדים שלי בשום מקום אחר בעולם.

פריז עיר מדהימה.. אני לא מדבר על השיכונים כמובן אלא על המקומות היפים במרכז התיירותי.

האמת שאני לא גרתי מעולם בת"א ואני עדיין מקווה שזה יקרה..
מזג האוויר זה הדבר הכי גרוע שיש בת"א ובארץ בכלל. לא סובל את האקלים כאן.

בכל אופן, לי עדיין אין פרספקטיבה, אז קשה לי להגיד. לטייל בחו"ל זה הרבה יותר כיף מלטייל בארץ, ככה שזה המדד היחיד שיש לי כרגע
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 07 יולי 2014, 17:33

שמואל1 כתב:אורי קוקייה פרש מכדורסל באופן רשמי. מונה לעוזר מאמן של דני פרנקו בהפועל ירושלים יחד עם מתן חרוש.

זה כבר מדאיג , אימפריה כבר אמרנו ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יולי 2014, 21:30

ברוך שפטרנו מעונשו של זה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4539272,00.html

למרות שעכשיו הוא בטח יהיה ''פרשן''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יולי 2014, 21:31

מונה למנהל של חיפה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 יולי 2014, 21:34

Holiday_Armadillo כתב:ברוך שפטרנו מעונשו של זה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4539272,00.html

למרות שעכשיו הוא בטח יהיה ''פרשן''

לאאאא
חשבתי שזה כבר לעולם לא יקרה.
יניב גרין - you're next....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 יולי 2014, 21:50

ליאור ליובין חתם באשדוד. עוד מועמד לעוזר של גודס ירד מהפרק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], JarJarBinx, Tom1313 ו־13 אורחים