המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הראו עכשיו סקר על מה הציבור חושב על המבצע ועל תיפקוד האנשים שאחראים על המבצע
אני השתתפתי בסקר הזה ולפי מה שאני רואה הצבעתי כמו הרוב
felix_r כתב:איזה תל-אביבי מכוער עכשיו בערוץ 10.
הכתב שואל למה הדלת לבניין לא פתוחה כדי שאנשים יוכלו להכנס בזמן אזעקה?
אז הוא עונה לו: שילחצו באינטרקום ואנחנו נפתח...
איך הוא בדיוק יפתח אם הוא יהיה במד"ד ????
חנו'ש כתב:felix_r כתב:איזה תל-אביבי מכוער עכשיו בערוץ 10.
לא שמעת הבוקר על הסיפור על מגדלי YO?
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:איזה תל-אביבי מכוער עכשיו בערוץ 10.
לא, לא יצא לי לשמוע.
אבל זה לא היה איזה בניין פאר. סתם בניין דירות ממוצע. מה יגנבו לו?
felix_r כתב:איזה תל-אביבי מכוער עכשיו בערוץ 10.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:איזה תל-אביבי מכוער עכשיו בערוץ 10.
לא, לא יצא לי לשמוע.
אבל זה לא היה איזה בניין פאר. סתם בניין דירות ממוצע. מה יגנבו לו?
כשיש אזעקה אתה לא אמור לחשוב על מה יגנבו. וזה היה השומרים של המגדל שלא נתנו לאנשים להיכנס למקלטים שלהם.
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:הראו עכשיו סקר על מה הציבור חושב על המבצע ועל תיפקוד האנשים שאחראים על המבצע
תשתפי אותנו בתשובות
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:הראו עכשיו סקר על מה הציבור חושב על המבצע ועל תיפקוד האנשים שאחראים על המבצע
תשתפי אותנו בתשובות
הקטע של התפקוד של ביבי ובוגי היה פחות חשוב לי אבל שאלו למשל אם חושבים שהמבצע מוצדק והצבעתי כן
שאלואם חושבים שצריך להיכנס קרקעית לעזה והצבעתי ''חושבת שלא'' וזה לא בגלל מה שאמנון אברמוביץ' אמר (''עם ישראל ממש לא מתגעגע לעזה'') אלא פשוט כי אני יודעת שאם תהיה כניסה קרקעית אז ייהרגו לנו חיילים ואני לא רוצה את זה
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:הראו עכשיו סקר על מה הציבור חושב על המבצע ועל תיפקוד האנשים שאחראים על המבצע
תשתפי אותנו בתשובות
הקטע של התפקוד של ביבי ובוגי היה פחות חשוב לי אבל שאלו למשל אם חושבים שהמבצע מוצדק והצבעתי כן
שאלואם חושבים שצריך להיכנס קרקעית לעזה והצבעתי ''חושבת שלא'' וזה לא בגלל מה שאמנון אברמוביץ' אמר (''עם ישראל ממש לא מתגעגע לעזה'') אלא פשוט כי אני יודעת שאם תהיה כניסה קרקעית אז ייהרגו לנו חיילים ואני לא רוצה את זה
אין מנוס מפעולה קרקעית וחיסול מלא של תשתית הטרור והחמאס.
יהיו חיילים הרוגים, אבל לפחות זה ישיג לנו שקט תמידי.
אי אפשר שכל שנתיים נצטרך לצאת למבצעים ולהרים את כל המדינה על הרגליים. הגיע הזמן לשים לזה סוף אחת ולתמיד.
דרך אגב אני מדבר בתור חייל מילואים שמתגייס עוד מעט בצו 8 למבצע.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:הראו עכשיו סקר על מה הציבור חושב על המבצע ועל תיפקוד האנשים שאחראים על המבצע
תשתפי אותנו בתשובות
אין מנוס מפעולה קרקעית וחיסול מלא של תשתית הטרור והחמאס.
יהיו חיילים הרוגים, אבל לפחות זה ישיג לנו שקט תמידי.
אי אפשר שכל שנתיים נצטרך לצאת למבצעים ולהרים את כל המדינה על הרגליים. הגיע הזמן לשים לזה סוף אחת ולתמיד.
דרך אגב אני מדבר בתור חייל מילואים שמתגייס עוד מעט בצו 8 למבצע.
אין שום מצב בעולם, לא משנה מה תעשה, שתוכל לחסל בצורה מלאה את תשתיות הטרור
זה לא יקרה ואם אתה חושב שזה יקרה אז..אני מציעה שתדבר עם המפקד שלך או משהו בקשר למטרות יותר ריאליות
שמואל1 כתב:ברור לי שכרגע הממשלה לא מתכננת לחסל בצורה מלאה את תשתית הטרור, וחבל לי שכך כי המשמעות היא שעוד שנתיים נצטרך לצאת שוב למערכה והפעם לחמאס יהיו אלפי טילים ארוכי טווח ויכולות משופרות.
הצבא בהחלט מסוגל ויכול לחסל בצורה מלאה את תשתית הטרור. אומנם תידרש פעולה ארוכה, מאסיבית וסיזיפית, אבל לצה"ל יש את האמצעים לעשות זאת בלי להפעיל אפילו מעט מהכוח הצבאי שלו.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:ברור לי שכרגע הממשלה לא מתכננת לחסל בצורה מלאה את תשתית הטרור, וחבל לי שכך כי המשמעות היא שעוד שנתיים נצטרך לצאת שוב למערכה והפעם לחמאס יהיו אלפי טילים ארוכי טווח ויכולות משופרות.
הצבא בהחלט מסוגל ויכול לחסל בצורה מלאה את תשתית הטרור. אומנם תידרש פעולה ארוכה, מאסיבית וסיזיפית, אבל לצה"ל יש את האמצעים לעשות זאת בלי להפעיל אפילו מעט מהכוח הצבאי שלו.
לחסל את כל תשתיות הטרור כולל כל האירגונים שהם לא חמאס? זה ידרוש כוח קרקעי מאסיבי וארוך בתוך עזה, כוח על גבול הלא מציאותי במיוחד שאתה לא יודע את מי אתה מקבל במקום
צה''ל לא יעשה את זה
חנו'ש כתב:שמואל, אתה מודע לכך שאנחנו חיים במציאות ולא באיזה סרט אקשן אמריקאי??
אם זה היה אפשרי אז כבר היו עושים את זה.
זה לא משנה כמה חזק צה"ל, חוזק זה לא מה שקובע במלחמות מול ארגוני טרור.
צבא ארה"ב פי מיליון יותר חזק מצה"ל, זה עזר להם במשהו בלחימה בטרור באפגניסטן ועירק? הם הצליחו לחסל את אל קעידה??
העולם לא כזה פשוט כמו זה שקיים בתוך הראש שלך.
rc4991 כתב:אבל אתה לא מבין שברגע שתצא משם הם ישקמו הכל מחדש?
או שאתה בונה על הישארות שלנו שם?
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אבל אתה לא מבין שברגע שתצא משם הם ישקמו הכל מחדש?
או שאתה בונה על הישארות שלנו שם?
לא, אני בונה על הקמת שלטון נקי מטרור בשיתוף עם הרשות הפלסטינית, שבהמשך יהפוך לחלק מהמדינה הפלסטיני.
בערך מה שעשו בגדה המערבית אחרי חומת מגן (מבצע שהוכיח את עצמו בצורה מדהימה).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד