המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:בריאן רנדל מעומד להפועל ירושלים !!
הייתי שמח אם מכבי יחטפו להם אותו כמו שהם עשו עם סמית'...לדעתי הוא יכול להיות אחלה מחליף לעמדה 4 ביורוליג...
yzafrir כתב:בריאן רנדל מעומד להפועל ירושלים !!
הייתי שמח אם מכבי יחטפו להם אותו כמו שהם עשו עם סמית'...לדעתי הוא יכול להיות אחלה מחליף לעמדה 4 ביורוליג...
MTA2311 כתב:רפי מנקו יושאל לגליל.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:רפי מנקו יושאל לגליל.
אז זהו, שלא.
התכנון המקורי של ירושלים אכן היה להשאיל את מנקו לגליל, אבל בעקבות היכולת בנבחרת העתודה הוחלט להשאירו בקבוצה.
felix_r כתב:עד היום אף פעם לא התעניינתי באתר של ירושלים, ורק עכשיו שמתי לב שירושלים השתלטו על הדומיין-ניים http://www.hapoel.co.il/
איזה לוזרים הפועל ת"א! אפילו את השם "הפועל" גנבו להם
שמואל1 כתב:יותר מדאיג אותי שרפי מנקו ממשיך בהפועל ירושלים. לדעתי אחרי הפריצה שלו בנבחרת העתודה הוא עשוי להפוך לאחד הישראלים הבולטים בליגה.
roy1000 כתב:felix_r כתב:עד היום אף פעם לא התעניינתי באתר של ירושלים, ורק עכשיו שמתי לב שירושלים השתלטו על הדומיין-ניים http://www.hapoel.co.il/
איזה לוזרים הפועל ת"א! אפילו את השם "הפועל" גנבו להם
אני חושב שזה כבר ככה שנים - לפחות עשור.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:יותר מדאיג אותי שרפי מנקו ממשיך בהפועל ירושלים. לדעתי אחרי הפריצה שלו בנבחרת העתודה הוא עשוי להפוך לאחד הישראלים הבולטים בליגה.
תגיד לי שאתה צוחק. בבקשה.
מקובי כתב:מכבי מתעניינת בשון דאוסן לחוזה ארוך טווח. רעיון טוב לדעתי כי יש לו המון פוטנציאל והוא בהחלט יכול להפוך למעין מוטי דניאל בשלב הראשון.
מה שכן קצת מפתיע שמכבי לא מתרשמים מהביקורת ומביאים עוד ישראלי שחום עור (אני יודע שהוא נולד פה, אבל הבנתם אותי- בתקשורת לא יחשיבו אותו כישראלי אמיתי...)
מקובי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/170/2752016
יש לו המון המון פציעות (לא חושב שהוא השלים עונה מלאה בקריירה..) והמיסוי שלו ישראלי...
ככה שאני לא בטוח שהוא מתאים למועדון שמשחק פעמיים בשבוע באינטנסיביות גדולה (וכן, אני יודע שהוא שיחק ביורוקאפ)
מכבי מתעניינת בשון דאוסן לחוזה ארוך טווח. רעיון טוב לדעתי כי יש לו המון פוטנציאל והוא בהחלט יכול להפוך למעין מוטי דניאל בשלב הראשון.
מה שכן קצת מפתיע שמכבי לא מתרשמים מהביקורת ומביאים עוד ישראלי שחום עור (אני יודע שהוא נולד פה, אבל הבנתם אותי- בתקשורת לא יחשיבו אותו כישראלי אמיתי...)
מקובי כתב:מכבי מתעניינת בשון דאוסן לחוזה ארוך טווח. רעיון טוב לדעתי כי יש לו המון פוטנציאל והוא בהחלט יכול להפוך למעין מוטי דניאל בשלב הראשון.מה שכן קצת מפתיע שמכבי לא מתרשמים מהביקורת ומביאים עוד ישראלי שחום עור (אני יודע שהוא נולד פה, אבל הבנתם אותי- בתקשורת לא יחשיבו אותו כישראלי אמיתי...)
חנו'ש כתב:מקובי כתב:מכבי מתעניינת בשון דאוסן לחוזה ארוך טווח. רעיון טוב לדעתי כי יש לו המון פוטנציאל והוא בהחלט יכול להפוך למעין מוטי דניאל בשלב הראשון.מה שכן קצת מפתיע שמכבי לא מתרשמים מהביקורת ומביאים עוד ישראלי שחום עור (אני יודע שהוא נולד פה, אבל הבנתם אותי- בתקשורת לא יחשיבו אותו כישראלי אמיתי...)
אל תגזים. כולם יראו אותו כישראלי לכל דבר.
הוא נולד פה, הוא דובר עברית, הוא רואה בישראל הבית שלו (הראשון לא השני) וצריך להיות ממש אדיוט, שלא לדבר על גזען, בשביל לא לראות אותו כישראלי רק כי הוא שחום עור.
זה סיטואציה מאוד שונה מהמתאזרחים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים