כאן מדברים על הכל
24 יולי 2014, 00:36
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:חנו'ש, בדקת מה עם חברת הטיסה שלך?
יש דווקא די הרבה (23) חברות שלא ביטלו את הטיסות.
עדכון: עכשיו ראיתי באינטרנט ש"אוזבקיסטן איירווייז" לא ביטלה
רק אני מדמיינת את אוזבקיסטן איירווייז ככבשה עם אוכף?
האמת שראיתי באתר של נתבג איזו טיסה שלהם שממריאה מחר ואמורה להמריא בזמן כך שאני אופטימית בינתיים.
אגב, כמה אתם עצבניים על אל על ברגעים אלה??
העצבים שלי על אל על הם עצבים מתמשכים
הם אף פעם לא עשו משהו בלי לדפוק את הלקוח
24 יולי 2014, 00:40
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:חנו'ש, בדקת מה עם חברת הטיסה שלך?
יש דווקא די הרבה (23) חברות שלא ביטלו את הטיסות.
עדכון: עכשיו ראיתי באינטרנט ש"אוזבקיסטן איירווייז" לא ביטלה
רק אני מדמיינת את אוזבקיסטן איירווייז ככבשה עם אוכף?
האמת שראיתי באתר של נתבג איזו טיסה שלהם שממריאה מחר ואמורה להמריא בזמן כך שאני אופטימית בינתיים.
אגב, כמה אתם עצבניים על אל על ברגעים אלה??
כן... אל-על כמובן הגזימה בצורה פראית. הם מסבירים את זה בכך, שרוב המקומות בטיסות שלהם נמכרו כבר מזמן, הרבה לפני המלחמה, והכרטיסים שהם מוכרים עכשיו במחירים מופקעים הם כרטיסים בודדים בלבד שבמקרה נשארו להם.
האמת שאני לא מתפלא עליהם. כל החנויות בארץ מעלות מחירים לפחות פעם בחודש בלי שום סיבה ובלי שום מלחמה. כולם גנבים בארץ הזאת, אז אין פה שום הפתעה.
24 יולי 2014, 07:28
בוטל איסור הטיסה של החברות האמריקאיות לישראל
24 יולי 2014, 11:26
מאז שיצאה ההודעה על ביטול הטיסות, חמאס מרכז את מירב המאמצים שלו בירי לכיוון נתב"ג.
24 יולי 2014, 17:08
חדשות טובות מאוד: החברות הזרות מתחילות בהדרגה לחזור להפעיל את הקו האווירי לישראל, לאחר כיומיים של השבתה.
שוב פעם תגובת שרשרת שהגיעה אחרי הודעת איגוד התעופה האמריקאי , שתבינו כמה הסטנדרטיים הביטחוניים של האמריקאים משפיעים כל העולם כולו.
24 יולי 2014, 19:12
אבו מאזן הגיע בדחיפות לירדן לפגישה עם המלך עבדאללה שביקש ממנו להגיע מיד ואף שלח לו מסוק לשם כך
מעניין מה כל כך דחוף בזה
24 יולי 2014, 19:25
היה יכול להיות לנו כבר פתרון לבעיית המנהרות רק שהמדינה החליטה לא לבצע אותה
http://www.mako.co.il/pzm-israel-wars/o ... ner=sport5מקווה שלפחות עכשיו הם יתעוררו ויאשרו אותה בהקדם
25 יולי 2014, 00:48
זה הרעיון הכי חכם שראיתי עד עכשיו בנושא ההסברה
https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... =2&theaterשאפו ענק ליוזמים וכדאי שיעשו את זה בשאר המדינות
25 יולי 2014, 15:03
חמאס תכנן: מאות מחבלים יגיחו ממנהרות בראש השנה
מקורות ביטחוניים חושפים כי בחמאס תכננו לשגר 200 מחבלים מכל מנהרה בבת אחת, דרך עשרות המנהרות, לעבר שישה יישובים בנגב המערבי וכך לרצוח ולחטוף עשרות ישראלים. המבצע בעזה הביא לחשיפת רשת המנהרות שנחפרה מתחת לעזה ומובילה לישראל ומנע אסון גדול
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/600/ ... =875&loc=0יתכן מאוד שהמבצע הזה מנע אסון לאומי בסדר גודל עצום.
חייבת לקום ועדת חקירה אחרי המבצע. יכול מאוד להיות שזה המחדל הכי גדול שהיה כאן מאז מלחמת יום כיפור.
25 יולי 2014, 19:03
נראה שהולכים להפסקת אש
25 יולי 2014, 20:25
מקווה מאוד שלא. זאת תהיה שטות.
25 יולי 2014, 23:39
חדשות טובות- הקבינט דחה פה אחת את מתווה הפסקת האש של קרי.
מה שכן, מחר החל משעה 7:00 הפסקת אש הומינטרית למשך 12 שעות.
26 יולי 2014, 01:36
רשמית- הפסק אש הומינטרית היום בין 8:00 ל- 20:00.
26 יולי 2014, 01:51
שמואל1 כתב:רשמית- הפסק אש הומינטרית היום בין 8:00 ל- 20:00.
שלא יהיה לאף אחד ספק שחמאס ישבור אותה
26 יולי 2014, 02:11
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:רשמית- הפסק אש הומינטרית היום בין 8:00 ל- 20:00.
שלא יהיה לאף אחד ספק שחמאס ישבור אותה
לא רק שהוא ישבור את הפסקת האש, החמאס ישתמש בה כדי להיערך מחדש בשטח ובמנהרות.
אל תתפלאו אם נשמע אחרי הפסקת האש על נפגעים בכחותינו/ עוד אירוע חדירה / ירי רקטות מאסיבי.
לא מבין את הדבר הזה. מדוע עושים הפסקת אש עם ארגון טרור? יש להמשיך להילחם עד להשמדת כל תאי הטרור בעזה בלי הפסקות, חבל על כל רגע וכל חייל שנפגע.
28 יולי 2014, 19:09
שמואל1 כתב:חמאס תכנן: מאות מחבלים יגיחו ממנהרות בראש השנה
מקורות ביטחוניים חושפים כי בחמאס תכננו לשגר 200 מחבלים מכל מנהרה בבת אחת, דרך עשרות המנהרות, לעבר שישה יישובים בנגב המערבי וכך לרצוח ולחטוף עשרות ישראלים. המבצע בעזה הביא לחשיפת רשת המנהרות שנחפרה מתחת לעזה ומובילה לישראל ומנע אסון גדול
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/600/ ... =875&loc=0יתכן מאוד שהמבצע הזה מנע אסון לאומי בסדר גודל עצום.
חייבת לקום ועדת חקירה אחרי המבצע. יכול מאוד להיות שזה המחדל הכי גדול שהיה כאן מאז מלחמת יום כיפור.
איזה אירוע מפחיד זה היה יכול להיות
אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו
28 יולי 2014, 19:19
אירוע קשה מאוד התרחש היום במועצה אזורית אשכול.
פצמ"ר נפל על שטח כינוס. לפי הדיווחים נכון לעכשיו, יש 4 הרוגים ועוד 6 פצועים קשה.
כל זה קרה בזמן "הפסקת האש". התנהלות ביזיונית של הממשלה.