המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אגב,אני זוכר שהתווכחו פה איתי על זה שהכשרונות יברחו כשהם יהיו טובים ולא נרוויח מזה כלום
אז הנה מכהי החתימה את אחד הכשרונות הגדולים באירופה (ואולי הטוב בגילו) על חוזה לשבע שנים
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אגב,אני זוכר שהתווכחו פה איתי על זה שהכשרונות יברחו כשהם יהיו טובים ולא נרוויח מזה כלום
אז הנה מכהי החתימה את אחד הכשרונות הגדולים באירופה (ואולי הטוב בגילו) על חוזה לשבע שנים
נו ומה זה מוכיח בדיוק? החוזה יגמר כשהוא יהיה בן 23. כמה שחקנים(ועוד בגובה שלו) נתנו תפוקה משמעותית עד גיל 23?
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אגב,אני זוכר שהתווכחו פה איתי על זה שהכשרונות יברחו כשהם יהיו טובים ולא נרוויח מזה כלום
נו ומה זה מוכיח בדיוק? החוזה יגמר כשהוא יהיה בן 23. כמה שחקנים(ועוד בגובה שלו) נתנו תפוקה משמעותית עד גיל 23?
קודם כל הוא כבר נראה לי בן 17
felix_r כתב:יצא לי לדבר עם אנשים מחו"ל שראו את המשחק, והם אמרי לי שבנדר היה פשוט מדהים. אכל בלי מלח את הבן של סבוניס - דונאטאס סבוניס. וזה למרות שסבוניס משחק במלאגה וקיבל העונה 176 דקות ביורוליג ועוד 341 דקות בליגה הספרדית
LIAV10 כתב:הוא בן פאקינג 16, אפילו מושון יעקוסי יטחן אותו בצבע נכון לעכשיו.
יש הבדלים עצומים בין גיל 16 ל18 ל20 ול22.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־8 אורחים