MTA2311 כתב:בסך הכל איש מקצוע שמבין בדיוק איפה הוא נמצא, ביחס למקום שהוא שואף להגיע אליו.
אין בעיה לשאוף להגיע למכבי, אבל זה לא נראה לי צעד חכם להכריז על הכוונה בראיון. במיוחד כשהוא רק עכשיו מתחיל תפקיד בהפועל ירושלים, היריבה הגדולה של מכבי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:בסך הכל איש מקצוע שמבין בדיוק איפה הוא נמצא, ביחס למקום שהוא שואף להגיע אליו.
misha כתב:כן, ברור, כאילו שהאוזמן ימציא משהו כזה. ניסיון שקוף של פרנקו אחרי שהבין שעשה שטות.
שמואל1 כתב:misha כתב:כן, ברור, כאילו שהאוזמן ימציא משהו כזה. ניסיון שקוף של פרנקו אחרי שהבין שעשה שטות.
נכון, שי האוזמן כתב בדרך כלל אמין אבל הוא גם ידוע ככתב תומך מכבי ויכול להיות שניסה "לדפוק" את פרנקו.
אני לא מאמין לפרנקו שמדובר בהמצאה של הכתב, אבל כן יכול להיות שהוצאו דברים מהקשרם או שמילותיו של פרנקו מעט "עוותו".
אם באמת הדברים היו ממוצאים לחלוטין, פרנקו היה מאיים בתביעה (והוא לא איים, לפחות לא כרגע).
misha כתב:שמואל1 כתב:misha כתב:כן, ברור, כאילו שהאוזמן ימציא משהו כזה. ניסיון שקוף של פרנקו אחרי שהבין שעשה שטות.
נכון, שי האוזמן כתב בדרך כלל אמין אבל הוא גם ידוע ככתב תומך מכבי ויכול להיות שניסה "לדפוק" את פרנקו.
אני לא מאמין לפרנקו שמדובר בהמצאה של הכתב, אבל כן יכול להיות שהוצאו דברים מהקשרם או שמילותיו של פרנקו מעט "עוותו".
אם באמת הדברים היו ממוצאים לחלוטין, פרנקו היה מאיים בתביעה (והוא לא איים, לפחות לא כרגע).
לדפוק את פרנקו? האוזמן נראה לך כזה ילדותי? גם כשהיה צריך לרדת על מכבי, הוא עשה את זה יפה מאוד. במיוחד זכורה לי כתבה נגד שמעון. לא מדובר בוורד כהן.
שמואל1 כתב:דני פרנקו פותח חזית עם אוהדי הפועל ירושלים
דני פרנקו: "ירושלים יכולה לעזור לי להגיע מוכן לקבוצה כמו מכבי תל אביב"
http://sports.walla.co.il/?w=/170/2769957
שמואל1 כתב:פרנקו מפרסם הצהרה בפייסבוק וטוען שהוא לא אמר מעולם שירושלים היא תחנת מעבר למכבי תל אביב ומדובר בהמצאה של הכתב.
felix_r כתב:נבחרת הנוער הפסידה לפינלנד 77:74
roy1000 כתב:מה בסוף נסגר עם פישר? הוא הולך לירושלים?
זה משאיר את מכבי עם בעיה בישראלים כי אז יש לך רק את אוחיון, לנדסברג ופניני כשיש סיכוי גדול שטיוס יושעה למספר לא מבוטל של משחקים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים