07 ספטמבר 2011, 09:30
קודי כתב:קובי כתב:עושה רושם שפארגו דפק אותנו ביג טיים...
ברור שפארגו גרם נזק אבל הוא הודיע שהוא לא מגיע לפני כמעט חודש וחצי. היה מספיק זמן להתארגן מחדש אבל במקום לעשות זאת העדיפו לנסות להחתים שחקנים זמניים כמו פארמר וכספי. יכול להיות שהתוצאה הסופית תהיה בסופו של דבר טובה, בעיקר בגלל יכולות האימון של בלאט, אבל עבודת ההנהלה בקיץ (כמו גם בקיץ שעבר) רעה מאוד.
07 ספטמבר 2011, 15:20
07 ספטמבר 2011, 15:28
07 ספטמבר 2011, 15:29
07 ספטמבר 2011, 19:03
07 ספטמבר 2011, 19:09
cannon כתב:ראיון עם פארגו מ-7 באוגוסט (להזכירכם אחרי התאריך האחרון בו היה אמור להודיע על עזיבה):
http://www.xydo.com/toolbar/26213992-pa ... to_maccabi
הקטע הוא שיש שם התייחסות לזה שפארמר מגיע למכבי ופארגו אומר שלא תהיה להם בעיה לשחק יחד...
האם הבן אדם סובל מפיצול אישיות? זה היה כביכול אחרי שהודיע למכבי שהוא לא חוזר...
לא שזה יותר מדי רלוונטי אבל נתקלתי בזה ברשת וחשבתי לשתף...
ללא שום קשר, אנקראם שטינף עליי פה בפורום יאכל את הלב כשיראה מי מגיע בסוף לקבוצה (בהנחה שזה יסתדר כפי שרוצים). על מכבי יש לי לפעמים ידיעות לפני כולם ואתם יכולים לשאול פה את אסף למשל מתי הודעתי לו שג'סטין דנטמון מועמד... הרבה לפני שזה היה בתקשורת, אבל לא רציתי לפרסם סתם כי היתה הרגשה למקורות שלי שלא יצא מזה כלום.
לגבי השמועות על ארינאס, אייברסון ורוג'ר מייסון, הן הגיעו ממקומות שונים ברשת. פירסמתי כי נתקלתי בזה. על הקבוצות האלה באמת שאין לי מקורבים... על מכבי כבר כתבתי בעבר כמה פעמים גילויים ראשונים וחבל שאין את הפורום הישן להוכיח את זה...
בכל מקרה, מי שלא נראה לו, שלא יקרא את מה שאני כותב.
07 ספטמבר 2011, 19:27
cannon כתב:ראיון עם פארגו מ-7 באוגוסט (להזכירכם אחרי התאריך האחרון בו היה אמור להודיע על עזיבה):
הקטע הוא שיש שם התייחסות לזה שפארמר מגיע למכבי ופארגו אומר שלא תהיה להם בעיה לשחק יחד...
07 ספטמבר 2011, 19:44
07 ספטמבר 2011, 19:50
ללא שום קשר, אנקראם שטינף עליי פה בפורום יאכל את הלב כשיראה מי מגיע בסוף לקבוצה (בהנחה שזה יסתדר כפי שרוצים). על מכבי יש לי לפעמים ידיעות לפני כולם ואתם יכולים לשאול פה את אסף למשל מתי הודעתי לו שג'סטין דנטמון מועמד... הרבה לפני שזה היה בתקשורת, אבל לא רציתי לפרסם סתם כי היתה הרגשה למקורות שלי שלא יצא מזה כלום.
לגבי השמועות על ארינאס, אייברסון ורוג'ר מייסון, הן הגיעו ממקומות שונים ברשת. פירסמתי כי נתקלתי בזה. על הקבוצות האלה באמת שאין לי מקורבים... על מכבי כבר כתבתי בעבר כמה פעמים גילויים ראשונים וחבל שאין את הפורום הישן להוכיח את זה...
07 ספטמבר 2011, 22:08
itai7 כתב:כמו שלא נראנו טוב עונה שעברה לא?
08 ספטמבר 2011, 03:20
JasonWilliams12 כתב:itai7 כתב:כמו שלא נראנו טוב עונה שעברה לא?
לא... כמו לפני שנתיים שלוש וארבע
08 ספטמבר 2011, 04:30
08 ספטמבר 2011, 04:34
rc4991 כתב:הבנתי שטפירו אמר הערב בשידור של סרביה-ליטא ששארס הוצע בשבוע שעבר למכבי תמורת 300,000$ ושמכבי דחתה את ההצעה
היה יכול להיות מעניין שילוב שלו עם פאפא אבל כמובן שאסור להביא אותו אלא שחקן יוצר שיודע גם לנהל משחק
08 ספטמבר 2011, 04:37
08 ספטמבר 2011, 04:50
08 ספטמבר 2011, 05:09
08 ספטמבר 2011, 05:11
08 ספטמבר 2011, 05:19
08 ספטמבר 2011, 05:30
er79 כתב:קנון, תעזוב אותנו באמאש'ך.
08 ספטמבר 2011, 05:33
asafb96 כתב:cannon כתב:ראיון עם פארגו מ-7 באוגוסט (להזכירכם אחרי התאריך האחרון בו היה אמור להודיע על עזיבה):
אבל למה אתה לא יכול להגיד את השם של השחקן שצפוי לבוא לפי מה שאתה אומר?