פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

לינהארט חתם במכבי

07 אוגוסט 2014, 11:32

זהו, רשמי, קיבלתי הודעה ממכביסט הרגע.
http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=4444
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 07 אוגוסט 2014, 11:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

Re: לינהארט חתם במכבי

07 אוגוסט 2014, 11:33

לא מאמין שהוא חתם פה
וכבר היתה לי הרגשה שבונים פה סגל טוב השנה

07 אוגוסט 2014, 11:36

נו.. טוב. שיהיה לו בהצלחה.
זה לא קשה להצליח יותר מאינגלס, לכן יש סיכוי שהוא יצליח

07 אוגוסט 2014, 11:40

מכבי לקחו פה סיכון גדול.
מה יעשו אם סמית' לא יחזור כמו שצריך מהפציעה?

על הנייר מדובר בהחתמה רעה. מקווה שהחבר'ה שם יודעים משהו שאנחנו לא.

07 אוגוסט 2014, 12:03

לא יודע אם ההחתמה הזאת רעה כמו שהיא מוזרה.

07 אוגוסט 2014, 12:06

ירדנו עליו והתעצבנו על ההחתמה שלו טרם הוא חתם, אבל מהרגע שהוא שחקן מכבי, קרי מעכשיו- מבחניתי אני לא אומר עליו מילה רעה עד שהוא יזיק לקבוצה איכשהו, הוא שחקן שלנו לכל דבר.

ברוך הבא נייט, בהצלחה!

07 אוגוסט 2014, 12:10

בושה וחרפה.
עונה פיננסית.
ירקו לנו בפנים.

07 אוגוסט 2014, 12:12

תירגע, סביר להניח שהסגל העונה, למרות לינהארט, טוב מזה של העונה שעברה.

07 אוגוסט 2014, 12:12

שיהיה בהצלחה, מקווה שיפתיע לטובה!

בתנועות שלו הוא ממש קופי אידסון :D

07 אוגוסט 2014, 12:16

התנין כתב:תירגע, סביר להניח שהסגל העונה, למרות לינהארט, טוב מזה של העונה שעברה.

אין שום דרך כרגע לדעת אם הסגל הזה טוב ואיך הוא יתחבר. חוץ מסופו, כל הסגל הזה הוא סימן שאלה אחד גדול (כולל הבריאות של סמית').
לינהארט הוא מההחתמות המוזרות שעשתה מכבי בשנים האחרונות.

07 אוגוסט 2014, 12:17

עדיין אני חושב שפארגו והיינס מהווים שיפור לעומת רייס (עם כל אהבתי אליו) והיקמן (שגם היום אני חושב שהוא גארד של עד 500 אלף בשנה), ובשאר העמדות נראה כי הרמה נשארה פחות או יותר זהה.
עריכה: אופס, שכחתי את בלו.

07 אוגוסט 2014, 12:57

מישהו שם לב למה שגודס אמר?
''הוא מביא איתו קשיחות, אנרגיות, קליעה טובה, קבוצתיות ורצון עז לנצח''

שום מילה על כישרון אמיתי
יכולים לתת לי גם חוזה? אני מבטיחה שאני אביא יותר קשיחות, אנרגיות, קבוצתיות ורצון עז לנצח

07 אוגוסט 2014, 13:01

Holiday_Armadillo כתב:מישהו שם לב למה שגודס אמר?

שום מילה על כישרון אמיתי
יכולים לתת לי גם חוזה? אני מבטיחה שאני אביא יותר קשיחות, אנרגיות, קבוצתיות ורצון עז לנצח

את מביאה גם קליעה טובה?

07 אוגוסט 2014, 13:02

התנין כתב:עדיין אני חושב שפארגו והיינס מהווים שיפור לעומת רייס (עם כל אהבתי אליו) והיקמן (שגם היום אני חושב שהוא גארד של עד 500 אלף בשנה), ובשאר העמדות נראה כי הרמה נשארה פחות או יותר זהה.
עריכה: אופס, שכחתי את בלו.

זה בכל עניין של כימיה. אני ממש לא בטוח בקשר להיינס - הוא יכול להיות פלופ גמור וגם פארגו לא בטוח בכלל. בת'כלס, אין לי מושג למה לצפות.

וכן, העזיבה של בלו תשאיר חור די גדול.

07 אוגוסט 2014, 13:08

היינס נראה לי שהולך להפתיע. ואת פארגו אני שופט לפי מה שכבר ראינו ממנו - אתלט שלא רואים כל יום, בעל יכולות מטורפות וכישרון אדיר. אם הוא ייכשל מסיבה לא ברורה, זה כבר לא תלוי בהנהלה שמבחינתה הביאה את השחקן הכי טוב בשוק, לדעתי. ברור שהתפקיד של גיא יהיה לחבר את כל האוסף הזה לקבוצה מנצחת (ואני עדיין לא סגור על גיא כמאמן האמת) אבל מבחינת סגל, אולי פרט לעזיבה של בלו, אני לא רואה נפילה גדולה אם בכלל ואפילו פוטנציאל לשיפור.

07 אוגוסט 2014, 13:16

dod כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מישהו שם לב למה שגודס אמר?

שום מילה על כישרון אמיתי

את מביאה גם קליעה טובה?

הוא לא אמר קליעה לאן אז..sure

07 אוגוסט 2014, 13:21

איך החסירו את החמש קליעות עונשין ברציפות? http://youtu.be/J-Q_51uJYsw

07 אוגוסט 2014, 13:22

אני חושב שזרים אמורים לחזק את הקבוצה ולכן לדעתי היה עדיף להביא ישראלי - מישהו כמו בן רייס, שון דאוסן או אפילו עמית שמחון - בשביל למלא את התפקיד שלינהרט הזה אמור למלא. אני חושב שיש כמה שחקנים ישראלים שלא נופלים ממנו ועדיף שהם יקשטו את הספסל מאשר הוא. בכל מקרה, במכבי לקחו את נושא הסקאוטינג כמה צעדים יותר מדי קדימה והם בטוחים שיש להם ידי ועיני זהב ואני מניח שהעונה הם כבר יתבדו.
לגבי אחוזי הקליעה של לינהרט משלוש - הוא עשה את זה בקבוצות ובמסגרות חלשות ומאוד סביר שנראה ירידה חדה באחוזים כשהוא יצטרך להתמודד עם האינטנסיביות והמהירות של היורוליג. ואל תנפנפו במשחק אחד נגד מילאנו, כי אני יכול להראות עשרות מקרים של שחקנים שהצטיינו נגד מכבי (שהיא קבוצת יורוליג לא פחות טובה ממילאנו) והם עדיין לא קרובים אפילו לרמת יורוליג.
בעיניי, בהתחשב במצבו הפיזי הלא ברור של סמית', בעובדה שאין אפילו קלעי שלשות אמין אחד אחרי עזיבתו של בלו, בקו הקדמי הדי רעוע (בעיקר מבחינה פיזית) וברזומה המאוד לא מרשים של לינהרט (לדעתי הכי לא מרשים של שחקן שחתם במכבי אי פעם) - זו החתמה מאוד רעה. הלוואי שאתבדה.

07 אוגוסט 2014, 13:23

כתבתי במלפפונים, אעתיק לפה:

תמוהה לגמרי ומהרבה סיבות: מדובר בשחקן בן 28 אוטוטו, שלא הצליח לנסוק בשום שלב בקריירה שלו. רמת הדישדוש על פני הסטטיסטיקות היבשות נראית חדה להפליא. לא במכללות, לא בדי ליג, לא בליגה הגרמנית ולא בקבוצה אלמונית מהליגה האיטלקית.
ואתם יודעים מה - אם כבר עושים החתמה הזוייה שכזו, למה לא לנסות לשבץ אותה בישראלי (גם אם לא בכיר) ובכך לחזק את הקבוצה בפן הרוסי לפחות ?

07 אוגוסט 2014, 13:40

התנין כתב:היינס נראה לי שהולך להפתיע. ואת פארגו אני שופט לפי מה שכבר ראינו ממנו - אתלט שלא רואים כל יום, בעל יכולות מטורפות וכישרון אדיר. אם הוא ייכשל מסיבה לא ברורה, זה כבר לא תלוי בהנהלה שמבחינתה הביאה את השחקן הכי טוב בשוק, לדעתי. ברור שהתפקיד של גיא יהיה לחבר את כל האוסף הזה לקבוצה מנצחת (ואני עדיין לא סגור על גיא כמאמן האמת) אבל מבחינת סגל, אולי פרט לעזיבה של בלו, אני לא רואה נפילה גדולה אם בכלל ואפילו פוטנציאל לשיפור.

לגבי היינס - אי אפשר לדעת. יכול להיות שהוא יפתיע ויכול להיות שיהיה נפילה. אין לי שום דעה עליו פרט לזה שהמספרים שלו מאוד לא מרשימים.
לגבי פארגו - אי אפשר להתעלם מזה שהוא היה נוראי בצסק"א. אף אחד לא מבטיח שיגיע לפה השחקן שההוא ששיחק חצי עונה נהדרת במכבי. כישרון יש לו, אבל אחרי כמה עונות שבהן הוא בקושי משחק, אני לא יודע לאיזה שחקן בדיוק לצפות.

גם לגבי גודס אין לי ממש מושג מה לצפות. בעמדה 4 ייווצר למכבי חור לא קטן אחרי עזיבת בלו ורנדל/כהן לא ממש ממלאים אותו. הולכים אל הלא נודע. שוב.
פרסם תגובה