המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:הא, אז עדיף שהגארד המוגבל התקפית יפתח בחמישייה? נו, טוב
er79 כתב:הא, אז עדיף שהגארד המוגבל התקפית יפתח בחמישייה? נו, טוב
MTA2311 כתב:אוחיון הוא פשוט רכז שני קלאסי. יש לו את כל התכונות של אחד כזה.
פארגו הוא שחקן שצריך את הכדור ביד שלו, לא יודע איפה יוגב משתלב פה.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אוחיון הוא פשוט רכז שני קלאסי. יש לו את כל התכונות של אחד כזה.
לא ראיתי את היינס יותר מפעמיים, אבל הוא לא שחקן שצריך את הכדור בידיים שלו?
כל עוד סופו על המגרש רוב הכדורים חייבים ללכת פנימה והמוסרים הטובים ביותר (יוגב, פארגו ופניני) צריכים להיות על המגרש.
אני לא אוהב את מודל ה״ויקטור סאדה עולה מהספסל״, למה לתקוע פתאום את המשחק עם התקפה בינונית אם אפשר להכניס את היינס וטיוס ולהתחיל לשרוף את המגרש?
בהיעדרו של בלו אתה חייב כוח אש מהספסל כשהשאר טיפה עייפים.
Hey Yeah כתב:עכשיו שאני חושב ל זה, זאת קבוצה מלאה באפסיידס. כביכול זה נראה שנחלשנו קצת משנה שעברה, אבל וזה אבל גדול, יש שחקנים שאמורים לתת תקפיצת מדרגה השנה.
1) סילבן, אני מאמין ומקווה שהוא יכול, התקפית הוא מעולה. זה שנת חוזה ואם הוא ישיקע בהגנה הוא יכול לסגור לנו את העמדה יותר מכל מאליק היירסטון
2) לינהארט. בגיל כזה, קפיצת מדרגה לא תבוא. אבל, הוא שילם את הביי אאוט בעצמו, והוא נראה שחקן עם רגש. יכול לתת עבודה טובה בהגנה ריבאונד ושלשות מדי פעם. נקווה שיפתיע.
3) אלטיט, מאמין שהוא יוכל להפוך השנה לסנטר ליגה לגיטמי, אין הרבה כאלה ישראלים.
4) כהן.אולי הבחור שמכבי הכי צריכה, פוטנציאל להיות גבוה צלף סטייל או בלו או דאנקן. נקווה שיקבל דקות ביורוליג אבל בעיקר בליגה. יכול בכיף לשחק 20 דקות בליגה ולעזור עם חוק רוסי. מה שכן צריך להעלות קצת מסה. עם 25 אחוז שלשות בליגה יש סיבה לדאגה, אבל ליד סופו שמסדר לכולם זריקות פנויות, הוא יכול לפרוח.
כרגע הצפי הוא טופ16 גבול ההצלבה, אם כל השחקנים יתחברו והכל יעבוד, בכיף גם פיינל פור.
לקחו הרבה הימורים, כמעט כל שחקן הוא הימור (כולל פארגו). אבל אם הימרו נכון, יכול להיות שאנחנו יושבים על ג'ק פוט.
הולכת להיות עונה מעניינת.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אוחיון הוא פשוט רכז שני קלאסי. יש לו את כל התכונות של אחד כזה.
לא ראיתי את היינס יותר מפעמיים, אבל הוא לא שחקן שצריך את הכדור בידיים שלו?
כל עוד סופו על המגרש רוב הכדורים חייבים ללכת פנימה והמוסרים הטובים ביותר (יוגב, פארגו ופניני) צריכים להיות על המגרש.
אני לא אוהב את מודל ה״ויקטור סאדה עולה מהספסל״, למה לתקוע פתאום את המשחק עם התקפה בינונית אם אפשר להכניס את היינס וטיוס ולהתחיל לשרוף את המגרש?
בהיעדרו של בלו אתה חייב כוח אש מהספסל כשהשאר טיפה עייפים.
גם אני לא ממש מכיר את היינס, אבל אפשר להניח שהוא הרבה יותר 2 מיוגב, ככה שהוא יותר מתאים ליד פארגו.
אני לא מבין מאיפה הבאתם את זה שיוגב מפעיל טוב את סופו. לי זכור ההפך הגמור.
בוא נגיד שברמת העיקרון לא אכפת לי שהוא יעלה מהספסל, אבל אני בכלל לא בטוח שהרכב של פארגו-אוחיון יכול לעבוד.
er79 כתב:טוב, כנראה כל אחד זוכר משהו משהו אחר. אני לא זוכר שום דבר מיוחד מאוחיון, בטח שלא הפעלת גבוהים. מצטער, לא מבין את החסד שאתם מעניקים לו. מילא תרגיל קובאן, כבר שנתיים הבן אדם מסריח את הפרקט, אבל הילת ההצלבה מול פאו לא עוזבת אותו משום מה וכנראה גם לא עוזבת חלק מתומכיו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], itai7 ו־22 אורחים