המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Asf כתב:שמואל1 כתב:יותר דיברתי על בן רייס, אבל גם עמית שמחון שחקן יחסית צעיר (24) , יש לו עוד לאן להתקדם ומה שבטוח הוא עדיף על העב"מ.
על סמך מה? לא בטוח בכלל. לדעתי ההיפך הוא הנכון.
jol9 כתב:בן רייס היה עולה למכבי בערך פי 2. זה ההבדל.
שמואל1 כתב:Asf כתב:שמואל1 כתב:יותר דיברתי על בן רייס, אבל גם עמית שמחון שחקן יחסית צעיר (24) , יש לו עוד לאן להתקדם ומה שבטוח הוא עדיף על העב"מ.
על סמך מה? לא בטוח בכלל. לדעתי ההיפך הוא הנכון.
יכול להיות שבנקודת הזמן הזו, העב"מ יותר טוב מעמית שמחון (גם זה לא בטוח).
אבל עמית שמחון רק בן 24 וכבר הראה תצוגות מאוד מרשימות , במיוחד נגד מכבי. הוא צעיר, יש לו קליעה טובה והוא ישראלי.
אני לא רואה סיבה להעדיף את העב"מ.
er79 כתב:אני לא יודע לגבי שמחון, אבל אני לחלוטין לא רואה סיבה שרייס נופל מלינהארט. לחלוטין.
LIAV10 כתב:er79 כתב:אני לא יודע לגבי שמחון, אבל אני לחלוטין לא רואה סיבה שרייס נופל מלינהארט. לחלוטין.
בחיים לא ראית אותו.
אתה חושב שרייס היה קולע 10 נק׳ בליגה האיטלקית עם חמישה ריב׳? אני ממש לא.
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:er79 כתב:אני לא יודע לגבי שמחון, אבל אני לחלוטין לא רואה סיבה שרייס נופל מלינהארט. לחלוטין.
בחיים לא ראית אותו.
בקבוצת תחתית חלשה- כן.
הליגה האיטלקית מאוד ירדה ברמתה בשנים האחרונות.
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:er79 כתב:אני לא יודע לגבי שמחון, אבל אני לחלוטין לא רואה סיבה שרייס נופל מלינהארט. לחלוטין.
בחיים לא ראית אותו.
בקבוצת תחתית חלשה- כן.
הליגה האיטלקית מאוד ירדה ברמתה בשנים האחרונות.
LIAV10 כתב:הליגה האילטלקית עדיין רמה מעל הליגה המביכה שיש לנו פה.
er79 כתב:LIAV10 כתב:הליגה האילטלקית עדיין רמה מעל הליגה המביכה שיש לנו פה.
אני לא חושב, וגם יהיו אנשים שיחשבו כמוך, מכבי חיפה של בן רייס הייתה טובה בהרבה מוונציה של לינהארט. בן רייס גם ישראלי, שזה בונוס נוסף. אני יותר מאשמח אם לינהארט יפתיע, נכון לעת הזו, על סמך נתונים יבשים בלבד, אני לא חושב שרייס נופל ממנו. נקווה לטוב
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:הבעיה פחות בשוק הישראלי (מהבחינה הזאת) אלא במכבי שבשנים האחרונות מחתימה זרים שהם רול פליירס
כנראה שיש לזה סיבה. אם אין שחקנים מספיק טובים להחתים, אז הולכים לאופציות של זרים.
אני לא מסכים, בן רייס לא שונה מלינהארט
מכבי פשוט מביאה כל שנה 6-7 זרים ובגלל הקמצנות שלהם (וכמות הזרים המיותרת) אז השחקנים שמגיעים הם רול פליירס וכך לדוגמא הגיע לפה רנדל כארבע המשמעותי
יכול להיות.
מבחינה כלכלית בן רייס בוודאי יותר זול מלינהרט, אז אולי זה היה השיקול.
בכל אופן, לפי איך שכספי ומקל נראים בנבחרת, ולפי איך שהקריירה שלהם בNBA מתקדמת (או שלא מתקדמת), נראה לי שלא רחוק היום שאחד מהם יחזור למכבי
כשחקן מוביל ודומיננטי.
שמואל1 כתב:er79 כתב:LIAV10 כתב:הליגה האילטלקית עדיין רמה מעל הליגה המביכה שיש לנו פה.
אני לא חושב, וגם יהיו אנשים שיחשבו כמוך, מכבי חיפה של בן רייס הייתה טובה בהרבה מוונציה של לינהארט. בן רייס גם ישראלי, שזה בונוס נוסף. אני יותר מאשמח אם לינהארט יפתיע, נכון לעת הזו, על סמך נתונים יבשים בלבד, אני לא חושב שרייס נופל ממנו. נקווה לטוב
אני מסכים איתך לגמרי, רק רוצה להוסיף- העניין פה הוא פחות אם רייס שחקן טוב יותר או פחות טוב מלינהארט (אני אישית חושב שרייס יותר טוב).
העניין הוא שיש כאן ישראלי צעיר, בשחקן הכל בן 23, שהפגין יכולת מצויינת בעונה שעברה. הוא גם שחקן בית של מכבי.
למה לעזעזאל שמכבי תעדיף את נייט לינהארט על שחקן כזה? גם אם לינהארט טוב יותר (ושוב, לדעתי הוא לא), הוא בא לתפקיד של רול פלייר ואין סיבה ששחקן כמו רייס לא יעשה את זה. גם ככה הסגל הישראלי של מכבי בבעיה קשה שלא ידענו אף פעם.
er79 כתב:LIAV10 כתב:הליגה האילטלקית עדיין רמה מעל הליגה המביכה שיש לנו פה.
מקובי כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:LIAV10 כתב:הליגה האילטלקית עדיין רמה מעל הליגה המביכה שיש לנו פה.
אני מסכים איתך לגמרי, רק רוצה להוסיף- העניין פה הוא פחות אם רייס שחקן טוב יותר או פחות טוב מלינהארט (אני אישית חושב שרייס יותר טוב).
העניין הוא שיש כאן ישראלי צעיר, בשחקן הכל בן 23, שהפגין יכולת מצויינת בעונה שעברה. הוא גם שחקן בית של מכבי.
למה לעזעזאל שמכבי תעדיף את נייט לינהארט על שחקן כזה? גם אם לינהארט טוב יותר (ושוב, לדעתי הוא לא), הוא בא לתפקיד של רול פלייר ואין סיבה ששחקן כמו רייס לא יעשה את זה. גם ככה הסגל הישראלי של מכבי בבעיה קשה שלא ידענו אף פעם.
כי לרייס יש חוזה וחיפה לא תשחרר את הישראלי המוביל שלה בקלות? (רוט כבר בדרך החוצה...)
ראיתי עכשיו את הראיון של פיני עם גודס, ושפיני שואל אותו איזה סוג שחקן הולך להגיע גודס מנה את התכונות שמהמעט שראיתי יש ללינהארט.
בכל מקרה- שיהיה לנו בהצלחה.
התנין כתב:בן רייס? האמת שלא עשה שום רושם של איזה כישרון או שחקן שיכול לשחק במכבי. חושב שהמקסימום שלו זה להיות במעמד של גוני יזרעאלי או משהו בסגנון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־41 אורחים