17 אוגוסט 2014, 21:45
17 אוגוסט 2014, 21:46
jol9 כתב:שמואל1 כתב:הירידה של ליאור החלה ב 2-3 השנים האחרונות. אסור לשכוח שהוא רק בן 29 והוא עוד יכול לחזור לעצמו.
לגבי הלפרין- לדעתי הוא שחקן יותר טוב מריקי היקמן. אולי הוא פחות אתלטי, אבל יש לו אינטילגנציית משחק וקליעה.
![]()
![]()
גדול!!!
תשמע, אי אפשר לחשוד בי כשונא הלפרין או אליהו - למעשה הייתי אחד התומכים הגדולים של שניהם בפורום לאורך כל השנים (בערך עד המעבר שלהם למגדל).
ואי אפשר לחשוד בי כחובב גדול של היקמן, בלשום המעטה.
אבל השניים הראשונים, הם אנדראצ'יברים, שחקנים רכים שלא אוהבים לעבוד קשה ולהזיע, שנרתעים ממשחק פיזי ואגרסיבי, ולא מספקים את הסחורה כשהכסף מונח על השולחן. שניהם גם
נמצאים בתהליך מתמיד של ירידה ביכולת, ובריחה מהבמה המרכזית.
בעוד היקמן המעצבן (באמת מעצבן), הוא בדיוק ההיפך משניהם. שחקן בלי הרבה כשרון ושכל, אבל עם מוסר עבודה, ועם רצון שידע לתת את התחת בהגנה, ולהתעלות במאני טיים,
פעם אחר פעם.
באמת קשה להבין איך אפשר לפספס את זה
17 אוגוסט 2014, 21:46
jol9 כתב:שמואל1 כתב:הירידה של ליאור החלה ב 2-3 השנים האחרונות. אסור לשכוח שהוא רק בן 29 והוא עוד יכול לחזור לעצמו.
לגבי הלפרין- לדעתי הוא שחקן יותר טוב מריקי היקמן. אולי הוא פחות אתלטי, אבל יש לו אינטילגנציית משחק וקליעה.
![]()
![]()
גדול!!!
תשמע, אי אפשר לחשוד בי כשונא הלפרין או אליהו - למעשה הייתי אחד התומכים הגדולים של שניהם בפורום לאורך כל השנים (בערך עד המעבר שלהם למגדל).
ואי אפשר לחשוד בי כחובב גדול של היקמן, בלשום המעטה.
אבל השניים הראשונים, הם אנדראצ'יברים, שחקנים רכים שלא אוהבים לעבוד קשה ולהזיע, שנרתעים ממשחק פיזי ואגרסיבי, ולא מספקים את הסחורה כשהכסף מונח על השולחן. שניהם גם
נמצאים בתהליך מתמיד של ירידה ביכולת, ובריחה מהבמה המרכזית.
בעוד היקמן המעצבן (באמת מעצבן), הוא בדיוק ההיפך משניהם. שחקן בלי הרבה כשרון ושכל, אבל עם מוסר עבודה, ועם רצון שידע לתת את התחת בהגנה, ולהתעלות במאני טיים,
פעם אחר פעם.
באמת קשה להבין איך אפשר לפספס את זה
17 אוגוסט 2014, 21:47
17 אוגוסט 2014, 21:48
LIAV10 כתב:היקמן זכה בגמר ונבחר לעשיריית העונה!!!!
17 אוגוסט 2014, 21:50
17 אוגוסט 2014, 21:50
17 אוגוסט 2014, 21:51
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:היקמן זכה בגמר ונבחר לעשיריית העונה!!!!
הוא הצליח לגנוב את הדעת גם של אנשי היורוליג ( שבוחרים את המצטיינים לפי סטטיסטיקה ).
אם תשאל כל פרשן בר דעת שראה את היקמן משחק, הוא יגיד לך שלא הגיע לו.
17 אוגוסט 2014, 21:52
17 אוגוסט 2014, 21:52
17 אוגוסט 2014, 21:53
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:היקמן זכה בגמר ונבחר לעשיריית העונה!!!!
הוא הצליח לגנוב את הדעת גם של אנשי היורוליג ( שבוחרים את המצטיינים לפי סטטיסטיקה ).
אם תשאל כל פרשן בר דעת שראה את היקמן משחק, הוא יגיד לך שלא הגיע לו.
מצטער, אתה נשמע כמו אילן השועל שחפר כל העונה שבלאט גנב דעת, ברגע שהוא אמר את זה היה לו קשה לשנות את זה מטעמי כבוד.
פשוט קשה לך להודות שטעית, יש אנשים שמשחקים יפה לעין ויש כאלה שמביאים תארים ופורחים במאני טיים.
כנראה שלך ולי יש העדפות שונות.
17 אוגוסט 2014, 21:56
LIAV10 כתב:נו זה לא יאמן, כמה לייאפים לימונד יכול להחטיא?
17 אוגוסט 2014, 21:56
17 אוגוסט 2014, 21:59
חנו'ש כתב:בחיי שלימונד יכול לגרום אפילו לשחקן כמו היקמן להיראות כמו שאראס ביחס אליו...
כמה מטומטם שחקן יכול להיות??
17 אוגוסט 2014, 21:59
17 אוגוסט 2014, 22:00
felix_r כתב:חנו'ש כתב:בחיי שלימונד יכול לגרום אפילו לשחקן כמו היקמן להיראות כמו שאראס ביחס אליו...
כמה מטומטם שחקן יכול להיות??
בגלל זה הוא משחק בהבועל , לא ברור?
17 אוגוסט 2014, 22:02
LIAV10 כתב:אם כבר ציינת את העבירה הזאת, היא הייתה המצאה של השופט וגם את זה פיני אמר.
אני מצטער, אבל אתה פשוט מתנהג כמו לא יודע מה להיקמן, זה פשוט לא יפה ולא מכבד, באמת שזה דוחה.
הבחור דפק שלשה במעבר כשמכבי הייתה במינוס 15 דקה לסיום הרבע השלישי, הוא דפק שלשת קלאץ׳ בדקות האחרונות במעבר גם היא שהורידה את ההפרש ל5.
מה שאתה עושה פה זה פשוט מגעיל, אין לי מילה אחרת, הבנאדם היה חלק משמעותי מקבוצה שגרמה לנו לדמוע משמחה ואתה עושה לו עוול.
17 אוגוסט 2014, 22:02
LIAV10 כתב:אם כבר ציינת את העבירה הזאת, היא הייתה המצאה של השופט וגם את זה פיני אמר.
אני מצטער, אבל אתה פשוט מתנהג כמו לא יודע מה להיקמן, זה פשוט לא יפה ולא מכבד, באמת שזה דוחה.
הבחור דפק שלשה במעבר כשמכבי הייתה במינוס 15 דקה לסיום הרבע השלישי, הוא דפק שלשת קלאץ׳ בדקות האחרונות במעבר גם היא שהורידה את ההפרש ל5.
מה שאתה עושה פה זה פשוט מגעיל, אין לי מילה אחרת, הבנאדם היה חלק משמעותי מקבוצה שגרמה לנו לדמוע משמחה ואתה עושה לו עוול.
17 אוגוסט 2014, 22:03
17 אוגוסט 2014, 22:04