15 אוגוסט 2014, 21:06
felix_r כתב:שונא דירוגים מכל סוג. הם תמיד סובייקטיביים וגם חסר כל טעם. בדרך כלל רק מי שאין לו מה לכתוב והוא חייב לעשות כתבה בכל מקרה, עושה דירוגים כאלה
15 אוגוסט 2014, 21:19
16 אוגוסט 2014, 13:24
jol9 כתב:felix_r כתב:שונא דירוגים מכל סוג. הם תמיד סובייקטיביים וגם חסר כל טעם. בדרך כלל רק מי שאין לו מה לכתוב והוא חייב לעשות כתבה בכל מקרה, עושה דירוגים כאלה
אבל מה לעשות שזה חלק מהעניין.
הויכוח הכי לוהט בעולם הטניס בחמש השנים האחרונות הוא מי גדול יותר נדאל או פדרר (או אולי מישהו אחר).
הסדר עצמו לא מאוד משנה. הרשימה מעניינת ואם אני הייתי צריך לבחור זה לא היה מאוד שונה
16 אוגוסט 2014, 17:26
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:שונא דירוגים מכל סוג. הם תמיד סובייקטיביים וגם חסר כל טעם. בדרך כלל רק מי שאין לו מה לכתוב והוא חייב לעשות כתבה בכל מקרה, עושה דירוגים כאלה
הויכוח הכי לוהט בעולם הטניס בחמש השנים האחרונות הוא מי גדול יותר נדאל או פדרר (או אולי מישהו אחר).
הסדר עצמו לא מאוד משנה. הרשימה מעניינת ואם אני הייתי צריך לבחור זה לא היה מאוד שונה
בטניס זה משהו אחר. שם יש דירוג רשמי. אני מדבר על כדורסל. בניגוד לטניס, בכדורסל זה לא אחד על אחד. ככה שכל הדירוגים של השחקנים הם טיפשיים
16 אוגוסט 2014, 17:59
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:שונא דירוגים מכל סוג. הם תמיד סובייקטיביים וגם חסר כל טעם. בדרך כלל רק מי שאין לו מה לכתוב והוא חייב לעשות כתבה בכל מקרה, עושה דירוגים כאלה
בטניס זה משהו אחר. שם יש דירוג רשמי. אני מדבר על כדורסל. בניגוד לטניס, בכדורסל זה לא אחד על אחד. ככה שכל הדירוגים של השחקנים הם טיפשיים
טניס זה בדיוק אותו הדבר. הדירוג רלוונטי לאותו השבוע או מקסימום לאותה השנה ולא מעבר, אז איך משווים שחקנים מתקופות שונות?
אני לא חושב שזה טיפשי. ברור שאין נוסחא אחת נכונה לקבוע מי חמישי ומי רביעי, אבל ברמת העיקרון בטח שאפשר להגיד שפטרוביץ' הוא אחד מעשרת הגדולים בהיסטוריה בדיוק כמו נוביצקי וסבוניס.
16 אוגוסט 2014, 19:39
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:שונא דירוגים מכל סוג. הם תמיד סובייקטיביים וגם חסר כל טעם. בדרך כלל רק מי שאין לו מה לכתוב והוא חייב לעשות כתבה בכל מקרה, עושה דירוגים כאלה
טניס זה בדיוק אותו הדבר. הדירוג רלוונטי לאותו השבוע או מקסימום לאותה השנה ולא מעבר, אז איך משווים שחקנים מתקופות שונות?
אני לא חושב שזה טיפשי. ברור שאין נוסחא אחת נכונה לקבוע מי חמישי ומי רביעי, אבל ברמת העיקרון בטח שאפשר להגיד שפטרוביץ' הוא אחד מעשרת הגדולים בהיסטוריה בדיוק כמו נוביצקי וסבוניס.
לא ולא. בטניס משחקים אחד על אחד. מי שטוב יותר בזמן נתון הוא המנצח. בכדורסל הרבה תלוי בקבוצה. לדוגמא, פארגו בצסקא זה שחקן אפס מאופס, אבל פארגו במכבי הוא שחקן טוב מאוד. או שרייס של מכבי שווה 1.7 מיליון אבל רייס של באיירן היה שווה רק חצי מיליון, וזה לא שהוא שיחק במכבי פי שלוש טוב יותר, הוא הציג בערך את אותה הרמה.
18 אוגוסט 2014, 13:29
18 אוגוסט 2014, 15:25
18 אוגוסט 2014, 20:04
felix_r כתב:לוקומוטיב החתימה את הסנטר אנטוני ראנדולף.
מאריץ ויסאיטיס שוחררו מהקבוצה
18 אוגוסט 2014, 20:17
חנו'ש כתב:felix_r כתב:לוקומוטיב החתימה את הסנטר אנטוני ראנדולף.
סליחה על ההצתה המאוחרת אבל הרגע גיליתי שקובאן לא הולכת לשחק ביורוליג העונה אלא ביורוקאפ....![]()
איך זה קרה???
18 אוגוסט 2014, 20:20
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:לוקומוטיב החתימה את הסנטר אנטוני ראנדולף.
סליחה על ההצתה המאוחרת אבל הרגע גיליתי שקובאן לא הולכת לשחק ביורוליג העונה אלא ביורוקאפ....![]()
איך זה קרה???
מה זאת אומרת איך? זה לא שהיה להם כרטיס קבוע ליורוליג.
לפי התוצאות ב VTB ניז'ני נובגורוד הצטרפה לצסקא ביורוליג (ניז'ני נובגורוד הגיעה לגמר ה VTB).
18 אוגוסט 2014, 21:21
19 אוגוסט 2014, 00:25
19 אוגוסט 2014, 00:56
התנין כתב:קובאן בונה קבוצה פשוט אדירה. לטעמי יש להם שלושה זרים בטופ של הטופ של אירופה. רנדולף הוא כישרון עצום (אם כי טעון הוכחה), דילייני תותח וכנ"ל לגביי דריק בראון.
19 אוגוסט 2014, 12:34
19 אוגוסט 2014, 13:23
19 אוגוסט 2014, 13:29
MTA2311 כתב:פדרמן גם היה מוסיף את הבת שלו תמורת סכום כזה.
19 אוגוסט 2014, 14:29
24 אוגוסט 2014, 02:18
24 אוגוסט 2014, 23:34