המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itay92 כתב:אני חושב שמוקדם לקרוא לזה פרויקט נהדר לפני שהוא מוכיח את עצמו.
בינתיים זה רעיון נהדר
LIAV10 כתב:זה לא נכון.
בגיל 16 לא משנה כמה הוא מוכשר, גם ישראלים מהלאומית יותר מנוסים ויותר חזקים עדיין יציגו עליונות עליו ויהיה לו קשה להתמודד נגדם.
במיוחד בליגה שדי מרביצים בה.
Holiday_Armadillo כתב:itay92 כתב:אני חושב שמוקדם לקרוא לזה פרויקט נהדר לפני שהוא מוכיח את עצמו.
בינתיים זה רעיון נהדר
מה שכן, זה ברור שהמהלך של להביא את וויצ'יץ' השתלם
הוא מושך לפה שחקנים אירופאים ואי אפשר להתווכח על זה
Holiday_Armadillo כתב:itay92 כתב:אני חושב שמוקדם לקרוא לזה פרויקט נהדר לפני שהוא מוכיח את עצמו.
בינתיים זה רעיון נהדר
rc4991 כתב:http://www.one.co.il/Article/238090.html
אני מאוד אשמח לראות את בירנבוים משתלב בפרוייקט הזה אבל בתור GM? מה הוא כבר יעשה שם?
jol9 כתב:rc4991 כתב:http://www.one.co.il/Article/238090.html
אני מאוד אשמח לראות את בירנבוים משתלב בפרוייקט הזה אבל בתור GM? מה הוא כבר יעשה שם?
דמויות כמו אפי, פיני, מליניאק אולי יכולים לתרום המון לגילאים הצעירים. חבל לי שאת העבודה החשובה הזאת, משאירים לרוב למאמנים לא מספיק טובים.
rc4991 כתב:אבל הקטע שלאפי יש הרבה מה לתרום בתור מאמן, לא בתור GM
זה גם לא שצריכים GM כי המטרה של הקבוצה ברורה והשחקנים נבחרים גם כך לפי אנשים אחרים
צריכים להביא אנשים כמו אפי כדי לאמן, לא להתעסק בשטויות
בינתיים זה רעיון נהדר
ישראל משוועת לסנטר שייכנס לנעליים של יניב גרין ודיאור פישר • עידן זלמנסון ממכבי ת"א, מעדיף להגיע אליה כשחקן בקבוצת הבת של האלופה ולא בליגת העל
עידן זלמנסון אמור להיות סנטר העתיד של נבחרת ישראל. יניב גרין ודיאור פישר כבר רואים את הסוף ואלכס טיוס הוציא עצמו מהמשחק. אבל האם הילד יקבל את הדרוש כדי להגיע מוכן לנבחרת הבוגרת? לא בטוח.
רק לפני חודש הוא כיכב בנבחרת העתודה שסיימה שביעית באליפות אירופה, זאת אחרי עונה מוצלחת בבני הרצליה, שאליה הושאל ממכבי ת"א. בהרצליה בנו עליו לטווח של ארבע עונות והפכו אותו לשחקן חמישייה. היא קיוותה שיהיה חלק מהקו הצעיר של הקבוצה שכולל את עוז בלייזר, אבירם זליקוביץ' וגל חלמיש שהגיע מהפועל עפולה, אבל לאלופת המדינה יש תוכניות אחרות.
הקיץ מכבי החזירה אותו לסגל שלה, בלי להבטיח לו דקות משמעותיות. אם יגיע זר גבוה נוסף, אז גם במשחקי אימון הוא לא יראה פרקט. למעשה הוא כבר מיועד לשחק בקבוצת הבת של מכבי, בליגה השנייה, לצד הסנטר![]()
דראגן בנדר, כישרון קרואטי בן 17 השייך גם הוא לצהובים. קבוצת הבת טרם נבחרה על ידי מכבי. בהרצליה טוענים: "זה יותר הזוי מההחתמה של פיני גרשון."
גורם בכיר במכבי אמר כי הרצליה לא נתנה לזלמנסון לשחק במסגרת הכרטיס הכפול ועדיף שיתקדם במסגרת שלהם. אז הלכנו לשאול את פי הנער.
היתה לי עונה טובה בהרצליה, שהוא מועדון מסודר. מכבי הביאה מאמן קרואטי מדהים, זליקו פרוביץ'. שנה איתו תשפר אצלי דברים שבחמש שנים לא אצליח לעשות במקומות אחרים. 20 דקות בליגת על אינן משתוות לאימון עם פרוביץ'.
שמואל1 כתב:כתבה מאוד מעודדת.
באמת נראה פרוייקט מושקע שיניב הרבה פירות. אני בכלל מתרגש מאוד מדראגן בנדר, פשוט שחקן נפלא ואני כבר לא יכול לחכות שישחק בקבוצה הבוגרת בעוד כ- שנתיים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־23 אורחים