המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:מה גורם לאנשים לחשוב שזה לגיטימי ללכת להפגין מול אירוע פרטי של אנשים שבחרו בדרך מסויימת? יצורים מגעילים.
בלי קשר, כל הדיבורים על דו קיום בהקשר הזה מגוחכים בהתחשב בעובדה שהכלה התאסלמה כדי להתחתן איתו ושבמקרה הפוך של חתן יהודי וכלה מוסלמית, כנראה שהיו צריכים לשלוח את הפרחים לקבר ולא לאולם בראשון.
מקאדו 3 כתב:מעניין כל ההתייפיפות הזאת על הביקורת וחוסר ההבנה , כשהבת שלכם היתה באה ואומרת שהיא מתחתנת עם ערבי בטח היתם מתחלחלים , אני לא הייתי מפגין אבל אני מכיר את זה מקרוב ויודע מה ההרגשה כשילדה מחליטה ללכת ולחיות עם ערבים , אני גם יודע כמה סובלת יהודיה שמחליטה לוותר על המשפחה בגלל אהבתה לערבי , חיים שלווים של משפחה ואהבה ממש לא יהיו לה , מקסימום היא תהיה אישה מוסלמית מדוכאת ומושפלת חסרת זכויות כמעט שכל תפקידה ללדת ילדים ולשרת את בעלה כמו רוב המוסלמיות בעולם .
מקאדו 3 כתב:מעניין כל ההתייפיפות הזאת על הביקורת וחוסר ההבנה , כשהבת שלכם היתה באה ואומרת שהיא מתחתנת עם ערבי בטח היתם מתחלחלים , אני לא הייתי מפגין אבל אני מכיר את זה מקרוב ויודע מה ההרגשה כשילדה מחליטה ללכת ולחיות עם ערבים , אני גם יודע כמה סובלת יהודיה שמחליטה לוותר על המשפחה בגלל אהבתה לערבי , חיים שלווים של משפחה ואהבה ממש לא יהיו לה , מקסימום היא תהיה אישה מוסלמית מדוכאת ומושפלת חסרת זכויות כמעט שכל תפקידה ללדת ילדים ולשרת את בעלה כמו רוב המוסלמיות בעולם .
התנין כתב:אני לא חושב שהמפגינים פעלו כשורה כי אין מדובר בעניינם. ושנית, לא רואה שום סיכוי שהם יצליחו להזיז דברים, אלא להפך - רק ידרבנו אותם להתחתן.
באופן אישי, אני חושב שאין בושה יותר גדולה להורים מזה שהבת שלהם תתחתן עם ערבי. בכנות, הייתי מוכן שהבת שלי (במידה ותהיה) תמות לפני שהיא תעשה דבר כ"כ חמור. עם זאת, ברור לי לחלוטין שאין לי כ"כ מה לעשות כדי למנוע זאת וכנראה שאין שום סיכוי שהייתי מצליח להצילה מהעיוורון וההתאבדות הנ"ל. מה הייתי עושה? פשוט מוחק אותה מהחיים שלי ומכריז עליה כמתה.
אני חייב לציין שאני רואה בכל התבוללות כדבר נורא, גם אם מדובר באמריקאי עשיר, אבל כשמדובר בערבי הדבר מקבל משנה תוקף, כי יש גם את הפן של הבושה וההשפלה הנוראית בכך. יהודיות שהולכות עם ערבים הן פשוט בחורות זולות שמכרו את נשמתן לשטן ואני מאחל להן כל רע, ושאף ארגון (למשל יד לאחים) לא יסייע לחלצן מהכפר בו הבעל כולא אותן לאחר שחשף את פרצופו האמיתי ונהיה פרא אדם.
התנין כתב:לא טענתי שאני מייצג את הרוב, אלא את גישתי בלבד. אם יש דבר שיגרום לי למחוק את הבת שלי זה בדיוק הדבר הזה. מבחינתי מדובר בדבר שהוא בבחינת ייהרג ובל יעבור. לא חושב שיש יותר מידי דברים בזויים מזה.
בגלל זה צריך לחנך מגיל צעיר ולהטמיע עקרונות בילדינו, ולא לחנך אותם על ערכיי השמאל ההזוי שמבחינתו ניתן לזרוק את כל הזהות היהודית לפח הזבל הקרוב ביותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים