המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:ההתקפה שוטפת ומנצלת את היתרונות הרבים של השחקנים. מקל וכספי מחזיקים את הנבחרת ונותנים תפוקה קבועה ואליהם מצטרפים לפרקים פישר, כדיר , אליהו והיתר
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:ההתקפה שוטפת ומנצלת את היתרונות הרבים של השחקנים. מקל וכספי מחזיקים את הנבחרת ונותנים תפוקה קבועה ואליהם מצטרפים לפרקים פישר, כדיר , אליהו והיתר
ופניני עז??
LIAV10 כתב:הערוץ הזה כל כך ישן שלחדשות אחרי המשחק יש פאנליסטים עם מבטא פולני.
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:ההתקפה שוטפת ומנצלת את היתרונות הרבים של השחקנים. מקל וכספי מחזיקים את הנבחרת ונותנים תפוקה קבועה ואליהם מצטרפים לפרקים פישר, כדיר , אליהו והיתר
ופניני עז??
כתבתי גם "והיתר". סתם ציינתי שמות שקפצו לי בראש.
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:ההתקפה שוטפת ומנצלת את היתרונות הרבים של השחקנים. מקל וכספי מחזיקים את הנבחרת ונותנים תפוקה קבועה ואליהם מצטרפים לפרקים פישר, כדיר , אליהו והיתר
ופניני עז??
כתבתי גם "והיתר". סתם ציינתי שמות שקפצו לי בראש.
אני חושבת שלפניני מגיע להיות יותר מאשר "והיתר".
rc4991 כתב:זה רק אני או שהקל צעק "הלפרין, הלפרין!"?
שמואל1 כתב:טריפל דאבל פנטסטי לגל מקל- 14 נקודות, 11 ריבאונדים ו 11 אסיסטים.
בשעה טובה, נמצא היורש למאיר טפירו בנבחרת!
rc4991 כתב:כבר יותר משנה שאני אומר שמקל שחקן נהדר והוא ממשיך להשתפר
איפה הוא ואיפה אוחיון...
felix_r כתב:שמעתי שהטריפל-דאבל של מקל הוא הראשון במסגרת היורובאסקט (כולל המוקדמות) מאז טוני קוקוץ'
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:כבר יותר משנה שאני אומר שמקל שחקן נהדר והוא ממשיך להשתפר
איפה הוא ואיפה אוחיון...
הוא עוד חצי שנה בדי ליג, ואוחיון יהיה שחקן של 20 דקות באלופת אירופה.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:טריפל דאבל פנטסטי לגל מקל- 14 נקודות, 11 ריבאונדים ו 11 אסיסטים.
בשעה טובה, נמצא היורש למאיר טפירו בנבחרת!
אחת ההשוואות הגרועות שראיתי. מקל שחקן כל כך שונה מטפירו.
למרות משחק מצויין, אני חושב שמקל לקח על עצמו יותר מדי.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:כבר יותר משנה שאני אומר שמקל שחקן נהדר והוא ממשיך להשתפר
איפה הוא ואיפה אוחיון...
כל פעם את מביא את ההשוואה הזאת ואם כבר עושים אותה (ואני ממש מתנגד אליה) אז מקל יותר טוב כי הוא בקבוצת nba וזה לא שאוחיון חלק חשוב ממכבי
מקל יותר טוב מאוחיון והוא מוכיח את זה כבר שנה וחצי
rc4991 כתב:felix_r כתב:שמעתי שהטריפל-דאבל של מקל הוא הראשון במסגרת היורובאסקט (כולל המוקדמות) מאז טוני קוקוץ'
בטוח? הבנתי שאליהו דפק טריפל דאבל לפני שנתיים
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:כבר יותר משנה שאני אומר שמקל שחקן נהדר והוא ממשיך להשתפר
איפה הוא ואיפה אוחיון...
כל פעם את מביא את ההשוואה הזאת ואם כבר עושים אותה (ואני ממש מתנגד אליה) אז מקל יותר טוב כי הוא בקבוצת nba וזה לא שאוחיון חלק חשוב ממכבי
מקל יותר טוב מאוחיון והוא מוכיח את זה כבר שנה וחצי
מקל במקרה הטוב הוא שחקן ספסל בקבוצת נבא, ובמקרה הרע שחקן די ליג. אוחיון שחקן חמישייה במכבי.
מקל יותר טוב מאוחיון? יכול להיות, אבל הוא לא מוכיח את זה בשום מקום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים