המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:הנקודה היא שאם פארגו לא היה עושה את הקטע שהוא עשה, כנראה שכל הדיון הזה בכלל, לא היה על הפרק. מכבי היתה יוצאת עם הסגל הזה, ורצה איתו עד לסיום השביתה.
עכשיו פתאום, קושרים את שחרורו של הנדריקס בהבאתו של חמליף לפארגו. זה כנראה לא הכי צודק ואני מסכים עם החבר'ה מעליי שדיברו על זה ולא הבינו את הקשר.
אבל יחד עם זאת אני מנסה גם להבין את חוקי המשחק של המציאות, ואם הם אומרים שמכבי צריכה לשחרר את ריצ', ועוד לקבל עליו פיצוי נאה, אז זה כנראה הדבר הנכון לעשות.
יכול ליהיות, ויכול ליהיות שזה היה קורה. אי אפשר לדעת, וגם לא צריך. זאת המציאות, וזה מה שקורה. לא ציך להתעסק ב"אם"..
ואגב, גם אם פארגו היה נשאר, אני לא הייתי מתנגד לשחרר את הנדריקס ולחסוך מיליון דולר על רול פלייר, ולהכניס את הכסף הזה לאיזה קופת חיסכון כזאת או השם יודע מה, ובעתיד להשתמש בזה אם נצטרך וניהיה במצב בעייתי
אבל בכל מקרה, שוב, אני מאמין שהיום, בטח במצב הזה בסגל ובקוו הקידמי היום, עדיף את המיליון דולר האלה בהרבה מאשר את הנדריקס שהוא בהחלט שחקן נחמד מאוד, אבל לא יראה עונה הבאה יותר מדי דקות משמעותיות. הניסיון פה של חלק (לא אתה כמובן) להפוך אותו לאיזה כישרון גדול ושחשקן על ששולט בצבע בלי עוררין הוא די פתאטי..
LIAV10 כתב:אם מכבי תשלח את הנדריקס לקאחה אני אהיה מאוד מאוכזב מההנהלה..
חיסכון על פארגו + פיצויים, חיסכון על גרין, חיסכון על פיני גרשון, 2 מיליון יורו מהאדריאטית + כל הטיסות עליהם, חיסכון על הכסף של פארגו, סמית' שהגיע בחצי מחיר ממה שאידסון היה, ג'יימס ושייר שהגיעו עבור פרוטות, 30 מיליון שקל בעונה על מנויים, הבטחה של העלאה בארבע מיליון דולר תקציב מעונה שעברה, 2 מיליון דולר על הגעה לגמר היורוליג..
אחרי כל זה הם רוצים עוד 500,000 דולר על שחקן כ"כ חשוב? מבחינתי זאת ממש חוצפה שלא נדבר על חמדנות..
ממש מאכזבים אותי מכבי..
כולנו יודעים שסופו לא ישחק בשלוש מסגרות, נכון? נגיד הוא לא ישחק בליגה הישראלית מי יהיה המחליף של ג'יימס בעמדת הסנטר? עוד פעם מאצ'באן?
שלא נדבר על אפשרות שסופו חס וחלילה יפצע..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי תשלח את הנדריקס לקאחה אני אהיה מאוד מאוכזב מההנהלה..
חיסכון על פארגו + פיצויים, חיסכון על גרין, חיסכון על פיני גרשון, 2 מיליון יורו מהאדריאטית + כל הטיסות עליהם, חיסכון על הכסף של פארגו, סמית' שהגיע בחצי מחיר ממה שאידסון היה, ג'יימס ושייר שהגיעו עבור פרוטות, 30 מיליון שקל בעונה על מנויים, הבטחה של העלאה בארבע מיליון דולר תקציב מעונה שעברה, 2 מיליון דולר על הגעה לגמר היורוליג..
אחרי כל זה הם רוצים עוד 500,000 דולר על שחקן כ"כ חשוב? מבחינתי זאת ממש חוצפה שלא נדבר על חמדנות..
ממש מאכזבים אותי מכבי..
כולנו יודעים שסופו לא ישחק בשלוש מסגרות, נכון? נגיד הוא לא ישחק בליגה הישראלית מי יהיה המחליף של ג'יימס בעמדת הסנטר? עוד פעם מאצ'באן?
דבר ראשון..רשמת פעמיים שנחסך כסף מפארגו..
דבר שני..אתה חושב שמכבי נהנים לשלם לשני מאמנים? או לשחקן שלא נמצא? זה שהכסף הזה ירד מהתקציב לא אומר ששוב פעם צריך לבזבז אותו
דבר שלישי,לא הבטיחו העלאה של 4 מיליון אלא של שני מליון,הכסף מהאדריאטית.
מכבי מכניסים 30 מיליון שקל על מנויים? הם מוציאים 20 מיליון על הקבוצה,זאת אומרת 74 מיליון שקל..תוסיף את ה-2 מיליון מהיורוליג ואת הכסף מהאדריאטית וזה עדיין לא מכסה את ההוצאות..
כל אחד חושב פה שהוא רואה חשבון ויודע טוב מאוד מה מכבי צריכים לעשות ואם הם לא עושים את זה אז הם פשוט קמצנים..
ושלא תתחילו לי פה עם ''הם מרוויחים כל כך הרבה,מה הבעיה שלהם להוציא קצת? גם אם הם יפסידו X זה לא ישפיע עליהם''..נראה אתכם אומרים ''אז אני אפסיד X דולרים..מה אכפת לי?''
כל המועדונים הגדולים באירופה בקשיים כלכליים..פאו מקצצת ואולימפיאקוס מתפרקת ואתם עדיין לא קולטים שמכבי עושים כל צעד כלכלי כי הוא נחוץ ליציבות המועדון לאורך זמן ולא כי הם מתקמצנים..
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי תשלח את הנדריקס לקאחה אני אהיה מאוד מאוכזב מההנהלה..
ממש מאכזבים אותי מכבי..
דבר שני..אתה חושב שמכבי נהנים לשלם לשני מאמנים? או לשחקן שלא נמצא? זה שהכסף הזה ירד מהתקציב לא אומר ששוב פעם צריך לבזבז אותו
מכבי מכניסים 30 מיליון שקל על מנויים? הם מוציאים 20 מיליון על הקבוצה,זאת אומרת 74 מיליון שקל..תוסיף את ה-2 מיליון מהיורוליג ואת הכסף מהאדריאטית וזה עדיין לא מכסה את ההוצאות..
כל אחד חושב פה שהוא רואה חשבון ויודע טוב מאוד מה מכבי צריכים לעשות ואם הם לא עושים את זה אז הם פשוט קמצנים..
ושלא תתחילו לי פה עם ''הם מרוויחים כל כך הרבה,מה הבעיה שלהם להוציא קצת? גם אם הם יפסידו X זה לא ישפיע עליהם''..נראה אתכם אומרים ''אז אני אפסיד X דולרים..מה אכפת לי?''
כל המועדונים הגדולים באירופה בקשיים כלכליים..פאו מקצצת ואולימפיאקוס מתפרקת ואתם עדיין לא קולטים שמכבי עושים כל צעד כלכלי כי הוא נחוץ ליציבות המועדון לאורך זמן ולא כי הם מתקמצנים..
את צודקת בהכל, אבל דבר אחד שאמרת הזכיר לי שבאת בביקורת גדולה לכספי, כשבפועל מה שעומד על המאזניים זה לשחק עם פציעה לסכן את עצמו.
אז על אותו משקל, אני לא בטוח שלך או למישהו יש את הזכות לבקר את כספי על ההחלטה שלו.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי תשלח את הנדריקס לקאחה אני אהיה מאוד מאוכזב מההנהלה..
ממש מאכזבים אותי מכבי..
כן, אני כן אגיד שהפסדי כסף לא ישפיעו, מכבי זה לא עסק, מי שרוצה לנהל את מכבי צריך לקחת בחשבון שהוא לא ירוויח..
מכבי עושה עוד מיליונים מפרסומות שאת זה לא ציינתי..
500 אלף דולר פחות או יותר לא יהרגו אותם
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי תשלח את הנדריקס לקאחה אני אהיה מאוד מאוכזב מההנהלה..
ממש מאכזבים אותי מכבי..
כן, אני כן אגיד שהפסדי כסף לא ישפיעו, מכבי זה לא עסק, מי שרוצה לנהל את מכבי צריך לקחת בחשבון שהוא לא ירוויח..
500 אלף דולר פחות או יותר לא יהרגו אותם, גבוה איכותי פחות או יותר כן יהרגו אותם.. מה יקרה אם סופו ייפצע?
כולכם תיזכרו ברגע הזה ותקללו את פדרמן..
הנדריקס מאוד חשוב, באמצע העונה אליהו יכול לקבל עוד רגל עץ ולהישאר בחוץ חודש, ריצ' פשוט ימשיך לשחק..
בהצלחה להנדריקס..מאחל לו להיות בחמישיית העונה ביורוליג..
Holiday_Armadillo כתב:כן, אני כן אגיד שהפסדי כסף לא ישפיעו, מכבי זה לא עסק, מי שרוצה לנהל את מכבי צריך לקחת בחשבון שהוא לא ירוויח..
אוקיי..נדבר כשלך יהיו סכומי כסף כאלה בסדר?
עאלק ''מכבי זה לא עסק''..מכבי זה האמא של העסקים כמו כל קבוצה אחרת בעולם..
יש לא להרוויח ויש להוביל את הקבוצה לאבדון כלכלי..
מספיק..כל קיץ ''מכבי קמצנים מכבי קמצנים''..כמה עשורים עוד נצטרך לשמוע את התורנים שאומרים ש''פדרמן קמצן'' ''איזה החלטה גרועה'' ''בושה''? מכבי יודעים מה הם עושים,נקודה.
אתם יכולים להתווכח ולהתחיל ''מה? אסור לבקר את ההנהלה?'' לא בדבר שהם מוכיחים שוב ושוב ושוב שהם יודעים לעשות יותר טוב מכולם פה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כן, אני כן אגיד שהפסדי כסף לא ישפיעו, מכבי זה לא עסק, מי שרוצה לנהל את מכבי צריך לקחת בחשבון שהוא לא ירוויח..
אוקיי..נדבר כשלך יהיו סכומי כסף כאלה בסדר?
עאלק ''מכבי זה לא עסק''..מכבי זה האמא של העסקים כמו כל קבוצה אחרת בעולם..
יש לא להרוויח ויש להוביל את הקבוצה לאבדון כלכלי..
מספיק..כל קיץ ''מכבי קמצנים מכבי קמצנים''..כמה עשורים עוד נצטרך לשמוע את התורנים שאומרים ש''פדרמן קמצן'' ''איזה החלטה גרועה'' ''בושה''? מכבי יודעים מה הם עושים,נקודה.
אתם יכולים להתווכח ולהתחיל ''מה? אסור לבקר את ההנהלה?'' לא בדבר שהם מוכיחים שוב ושוב ושוב שהם יודעים לעשות יותר טוב מכולם פה
מכבי יודעים מה הם עושים?
אז למה יש חילוקי דעות בעניין? ולהזכירך, אלה שרוצים את עזיבתו זה אלו שהביאו את פוט וכדיר (אז כדורסל הם לא יודעים, כן?)..
מכבי זה לא עסק שאתה בא להרוויח נקודה.
את מכבי מנהלים מכביסטים שרוצים תארים ולא כסף (כנראה שפדרמן רוצה כסף)
לא יאמן, בשביל 500 אלף דולר מסכנים הם הולכים לסכן עונה שלמה..זה פשוט מגעיל אותי המהלך הזה..
להגיד "אוקיי..נדבר כשלך יהיו סכומי כסף כאלה בסדר?" זאת לא אמירה חכמה וזה בטח לא קשור לדיון..
די נו. כבר חשבתי שעברנו את זה עם כל הרואי חשבון כאן
אתה יודע מה ההוצאות של מכבי חוץ מהשחקנים? (וגם את זה אף אחד לא באמת יודע). השכר זה חלק זעום. יש הוצאות של טיסות (שעלו מאוד השנה), מלונות (כנ"ל), שימוש בנוקיה, פרסום שמשתנה, נוער וכו' וכו'.. תפסיקו כבר עם הבולשיט הזה ש"נחסך כסף מגרין אז אפשר להביא שחקן". כדרוסל זה לא משכורות וזהו. יש דברים משתנים.
אתה בא להטיף מוסר על הפסדים כספיים להנהלה? מי אתה שתגיד להם כמה להפסיד וכמה להשיקע? לך תביא אתה את המיליון דולר האלה מהבית ואחרי זה תבקר אותם על ההוצאות. במקום להודות להנהלה על הניהול החכם במשך עשרות שנים, וזה שהם הפכו את מכבי לקבוצה היציבה באירופה ולא כמו בלעים שבאים, זורקים כסף ובורחים אחרי 5 שנים, מתלוננים. פשוט בושה שיש אוהדים כאלה
אם סופו יפצע? בשושלת של מכבי אמרו "מה יקרה אם וויצ'יץ' יפצע?" ובפנא אומרים מה יקרה אם דיא יפצע? אתה מצפה שההנהלה תשלם לשחק 500 אלף דולר בשביל הסיכוי הקטן הזה שסופו יפצע והוא יחליף אותו במקום לשחרר אותו ולהכניס מיליון דולר (כולל המשכורת הנחסכת כמובן)? וכל העונה שסופו יהיה בריא, תיתן לשחק הזה שעולה 500 אלף דולר, או לכישרון כמו מאצ'בן לדוגמא, לשחק מול קלנסי? תן לי קבוצה 1 באירופה שמחזיקה יותר מ5 גבוהים.
חמישיית העונה ביורוליג? אתה חי בסרט גבר... קודם שיכנס לטופ 10 של הסנטרים, אחרי זה נדבר..
LIAV10 כתב:די נו. כבר חשבתי שעברנו את זה עם כל הרואי חשבון כאן
אתה יודע מה ההוצאות של מכבי חוץ מהשחקנים? (וגם את זה אף אחד לא באמת יודע). השכר זה חלק זעום. יש הוצאות של טיסות (שעלו מאוד השנה), מלונות (כנ"ל), שימוש בנוקיה, פרסום שמשתנה, נוער וכו' וכו'.. תפסיקו כבר עם הבולשיט הזה ש"נחסך כסף מגרין אז אפשר להביא שחקן". כדרוסל זה לא משכורות וזהו. יש דברים משתנים.
אתה בא להטיף מוסר על הפסדים כספיים להנהלה? מי אתה שתגיד להם כמה להפסיד וכמה להשיקע? לך תביא אתה את המיליון דולר האלה מהבית ואחרי זה תבקר אותם על ההוצאות. במקום להודות להנהלה על הניהול החכם במשך עשרות שנים, וזה שהם הפכו את מכבי לקבוצה היציבה באירופה ולא כמו בלעים שבאים, זורקים כסף ובורחים אחרי 5 שנים, מתלוננים. פשוט בושה שיש אוהדים כאלה
אם סופו יפצע? בשושלת של מכבי אמרו "מה יקרה אם וויצ'יץ' יפצע?" ובפנא אומרים מה יקרה אם דיא יפצע? אתה מצפה שההנהלה תשלם לשחק 500 אלף דולר בשביל הסיכוי הקטן הזה שסופו יפצע והוא יחליף אותו במקום לשחרר אותו ולהכניס מיליון דולר (כולל המשכורת הנחסכת כמובן)? וכל העונה שסופו יהיה בריא, תיתן לשחק הזה שעולה 500 אלף דולר, או לכישרון כמו מאצ'בן לדוגמא, לשחק מול קלנסי? תן לי קבוצה 1 באירופה שמחזיקה יותר מ5 גבוהים.
חמישיית העונה ביורוליג? אתה חי בסרט גבר... קודם שיכנס לטופ 10 של הסנטרים, אחרי זה נדבר..
ואתה חושב שאתה אוהד טוב ממני?
לא יאמן, בשביל 500 אלף דולר מסכנים הם הולכים לסכן עונה שלמה..זה פשוט מגעיל אותי המהלך הזה..
yarinsaky כתב:liav 10
קודם כל ברוך הבא לפורום.
דבר שני :
מה אתם מתנפלים על הנער עם כל הודעות הבוט האלו עם " צריך להודות להנהלה " וכל ההבל הזה, חשבתי שאנחנו קצת יותר אינטילגנטיים
בפרום הזה. ( כאילו שההנהלה הזאת לא עשתה מיליון טעויות ב 6 השנים האחרונות ).
אותי לא מעניין לדבר בפורום של מעריצי הנהלה, אלא לדסקס בדברים מעוררי מחלקות והנושא של הנדריקס בהחלט שנוי במחלוקת, כל עוד לא הוכח אחרת. ( הרי עדיין אף שחקן מעניין לא חתם מכספי השחרור שלו ).
תנו לאנשים להתבטא, זה לא שהפורום הזה מפליא בזמן האחרון באנשים חדשים.
yarinsaky כתב:liav 10
קודם כל ברוך הבא לפורום.
דבר שני :
מה אתם מתנפלים על הנער עם כל הודעות הבוט האלו עם " צריך להודות להנהלה " וכל ההבל הזה, חשבתי שאנחנו קצת יותר אינטילגנטיים
אותי לא מעניין לדבר בפורום של מעריצי הנהלה, אלא לדסקס בדברים מעוררי מחלקות והנושא של הנדריקס בהחלט שנוי במחלוקת, כל עוד לא הוכח אחרת. ( הרי עדיין אף שחקן מעניין לא חתם מכספי השחרור שלו ).
Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:liav 10
קודם כל ברוך הבא לפורום.
דבר שני :
אף אחד לא מונע מאנשים אחרים לכתוב..
אתה ראית פעם מישהו שרשם ''שלא תעיז יותר לכתוב שטויות כאלה או שאני חותך אותך''?
הוא רשם ''פדרמן קמצן'' ''איזה טעויות הם עושים'' ''מה זה הכסף הזה כבר?''..לנו אסור לענות באותה דרך? שיענה בחזרה כמה שהוא רוצה..
ההנהלה שלנו לא מושלמת..רחוק מזה..אבל אני כן חושבת שצריך להודות להנהלה על זה שהמועדון הזה יציב כבר עשרות שנים..זה לא קרה מזה לא עשו חשבון על ''כולה 500K''
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים