פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
27 אוגוסט 2014, 19:13
נבחרת הקדטים עלתה לחצי הגמר אחרי נצחון קשה על בלגיה.
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... =10180-E-3הבלגים פתחו חזק והובילו במשך 3 רבעים, אבל ישראל עשתה ריצה 12:0 בפתיחת הרבע האחרון ובעזרת הגנה נהדרת ניצחה את הרבע 17:6 ואת המשחק כולו 68:59
28 אוגוסט 2014, 21:04
בני הרצליה החתימו את דווין איבנקס.
וווווואו!!!!!
בונים שם קבוצה טובה מאוד עם שני זרים עם יכולת מטורפת, אם הם יתחברו תהיה להם קבוצה ששווה גמר.
איבנקס שחקן מצויין, היה יכול להיות מצויין למכבי, סטרץ׳ פור שיכול לשחק 3.
28 אוגוסט 2014, 21:17
אני לא מבין איך שחקן כזה נוחת בבני השרון בזמן שמכבי מביאה עב''מ כמו לינהארט
28 אוגוסט 2014, 22:21
שחף כתב:אני לא מבין איך שחקן כזה נוחת בבני השרון בזמן שמכבי מביאה עב''מ כמו לינהארט
סביר להניח שיש לו סעיף יציאה בכל רגע נתון במשך העונה במקרה ותהיה לו הצעה מ NBA.
הוא גם לא כזה שחקן ענק. שיחק ב D-ליג
28 אוגוסט 2014, 22:22
אז מה אם הוא שיחק בדי ליג?
ראית אותו בכלל?
28 אוגוסט 2014, 22:26
LIAV10 כתב:אז מה אם הוא שיחק בדי ליג?
ראית אותו בכלל?
מעניין איפה אתה ראית אותו, שאתה כל כך מתלהב
28 אוגוסט 2014, 22:32
בNBA, גם בדקות המועטות שקיבל, גם צחקו עלי כשהתלהבתי מאייברי בראדלי ששיחק מעט והיו לו ממוצעים מצחיקים, מאז הוא הצליח להפוך לשחקן חמישייה.
28 אוגוסט 2014, 22:39
LIAV10 כתב:בNBA, גם בדקות המועטות שקיבל, גם צחקו עלי כשהתלהבתי מאייברי בראדלי ששיחק מעט והיו לו ממוצעים מצחיקים, מאז הוא הצליח להפוך לשחקן חמישייה.
די, נו. כמה כבר ראית אותו? פעמים?
הוא נבחר בדראפט ב 2010 ובכל העונות מאז שותף ב 63 משחקים ב NBA בלבד וגם במשחקים האלה 11 דקות בממוצע.
עוד מעט תגיד לי שאתה רואה את כל המשחקים של לייקרס כמו המשחקים של מכבי.
28 אוגוסט 2014, 22:45
אני צריך לראות 50 משחקים של שחקן כדי לגבש עליו דעה?
תעשה לי טובה, ראיתי אותו מספר פעמים בשביל להתרשם שמדובר בשחקן עם יכולות, הסטט׳ שלו בדי ליג בטוח מבססת את זה, תזלזל כמה שאתה רוצה בליגה הזאת, הוא דופק שם ממוצעים מצויינים.
28 אוגוסט 2014, 22:53
LIAV10 כתב:אני צריך לראות 50 משחקים של שחקן כדי לגבש עליו דעה?
תעשה לי טובה, ראיתי אותו מספר פעמים בשביל להתרשם שמדובר בשחקן עם יכולות, הסטט׳ שלו בדי ליג בטוח מבססת את זה, תזלזל כמה שאתה רוצה בליגה הזאת, הוא דופק שם ממוצעים מצויינים.
אני לא מזלזל, הוא שחקן מוכשר, אבל בטוח לא כמו שעשיתם ממנו לברון ג'יימס
28 אוגוסט 2014, 23:02
לא עשיתי ממנו לברון, אבל הוא שחקן שמפתיע שנחת שם, יותר טוב מההחתמות של מגדל.
28 אוגוסט 2014, 23:54
איבנקס מאוד מוכשר. רכש בסדר גודל של האניקט של השנה שעברה.
הקליעה הייתה תמיד עקב האכילס שלו ונראה שבעונה האחרונה הוא קפץ מדרגה באספקט הזה.
בסך הכל, מיצי וחבורתו מרכיבים משהו מרשים.
29 אוגוסט 2014, 00:48
אני לא מבין למה קבוצות כמו בני השרון ואילת יכולות להחתים שחקנים ברמה זאת, בעוד מכבי מביאים עב"מים כמו לינהארט. פשוט הזוי.
29 אוגוסט 2014, 01:08
חלאס לקרוא למישהו שבחיים לא ראיתם עב״מ.
29 אוגוסט 2014, 11:36
ראיון שלי עם דן שמיר
דן שמיר: ''ברגע שאילת פנתה אלי, העניינים נסגרו ממש מהר''
http://www.israelsport.co.il/showArticle-4146בראיון ראשון מאז חזרתו מרוסיה מספר שמיר לישראל ספורט מה גרם לו לחתום באילת, מה יתרמו הזרים שחתמו בקבוצה עד כה ומסכם את החוויה הגדולה שבעבודה לצד אחד המאמנים הגדולים בתולדות הכדורסל האירופי
29 אוגוסט 2014, 11:49
כל הכבוד על הראיון. אפרופו המערכת בה אתה עובד, מה מידת האמינות של עמיתך לתפקיד משה ברדה? הוא מקשר את לורבק למכבי וזה נראה לי הזוי מדי.
http://www.israelsport.co.il/showArticle-4160
29 אוגוסט 2014, 12:31
בסך הכל הבן אדם אמין אבל במקרה הזה אני חושב שהוא סתם לקח רחוק מדי את מידת ההתעניינות של מכבי
מכבי כן בדקה את האופציה הזאת כבר לפני כמה חודשים (כך לפחות הבנתי ממקור ספרדי) אבל הם עושים את זה עם מלא שחקנים (כולל לאנגפורד שדיברתי איתו ואמר שהם אפילו לא פנו אליו)
בקיצור, לא הייתי לוקח את זה כל כך ברצינות אבל האפשרות כן נבדקה בעבר
29 אוגוסט 2014, 15:47
רוני, סחטיין. ראיון מעניין מאוד. אגב, הוא טען שהוא הביא לארץ את מריו אוסטין - זה לא היה ארז שהביא אותו?
29 אוגוסט 2014, 17:27
הוא לא טען שהוא הביא אלא שהוא אימן. גם את שון ג'יימס או דאנסטון לא הוא הביא (אלא מן הסתם אקוניס שמקבל את ההחלטות בבני השרון) אבל הוא אימן אותם בהצלחה, כמו את אוסטין. מה שהוא אמר ובצדק זה שבדרך כלל הגבוהים שהוא מאמן משחקים טוב. נו טוב... למעט נואל פיליקס שהוא הביא לירושלים
29 אוגוסט 2014, 18:27
התנין כתב:רוני, סחטיין. ראיון מעניין מאוד. אגב, הוא טען שהוא הביא לארץ את מריו אוסטין - זה לא היה ארז שהביא אותו?
תודה רבה תנין
אני גם חושב שהכוונה היתה לכך שהם שיחקו טוב תחתיו למרות שהוא גם ידוע בעצמו כסקאוטר מעולה