ת'רד הכדורגל V8

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הכדורגל V8

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 אוגוסט 2014, 22:09

money can't buy you class = גארת' בייל
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 אוגוסט 2014, 22:14

"fuck maccabi fuck maccabi hihi"?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 אוגוסט 2014, 22:16

תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Roni1 » 31 אוגוסט 2014, 22:30

LIAV10 כתב:"fuck maccabi fuck maccabi hihi"?

נראה לי שפעם הם שרו ״ז׳יד ז׳יד״ ואח״כ זה הפך ל״הי הי״
Roni1

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 אוגוסט 2014, 22:32

Roni1 כתב:
LIAV10 כתב:"fuck maccabi fuck maccabi hihi"?

נראה לי שפעם הם שרו ״ז׳יד ז׳יד״ ואח״כ זה הפך ל״הי הי״

אני זוכר דווקא "אה אווהה" (eh o-eh)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Roni1 » 31 אוגוסט 2014, 22:36

כן גם זה היה
Roni1

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 אוגוסט 2014, 23:02

"הניצחון הוא הדבר החיובי היחיד שאפשר לקחת מהמשחק הזה, כי ההופעה שלנו פשוט לא היתה מספיק טובה", אמר המאמן הספרדי בסיום. "שיחקנו רע, ההופעה היתה חלשה ואני מקווה שנשתפר כדי שהאוהדים שלנו יהנו יותר".
פאקו המשיך: "יש לנו שחקנים טובים, אבל לא שיחקנו טוב. אולי זה כי ציפיתי ליותר, אבל כרגע אנחנו רחוקים מהקבוצה שאני מצפה שנהפוך אליה. יש פה פוטנציאל שראיתי באימונים, אבל הוא עדיין לא בא לידי ביטוי על המגרש כמו שרציתי".

האיש שהגיע במקום אוסקר סיכם: "כל דבר מעכשיו תלוי בנו. יש לנו את השחקנים שאנחנו רוצים - ומעכשיו הם צריכים להראות שהם מספיק טובים כדי להישאר כאן ולהוכיח שהם מספיק טובים עבור מכבי ועבורי".
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 01 ספטמבר 2014, 03:17

לפני שאני מתחיל- בסיכום פיינל פור הצבתי לעצמי רף גבוה, אל תכעסו אם אני לא יעמוד בזה שוב...

טוב, אז אפשר להתחיל רישמית את נושא הסיכומים?

היום בבוקר התחילה להתרוצץ השמועה שלא יהיו עידוד על ידי הארגון כי ההנהלה משתפת פעולה עם המשטרה ו"מוכרת את הקהל" והיא זו שארגנה את המעצרים בשבוע שעבר (לפני שניכנס לויכוח כן או לא אני חייב לציין שגם אם קוראים לראדי מח*ל זה לא מצדיק חיפוש בבית של אוהד לדעתי...)
ת'אמת עברה בי מחשבה שנייה לגבי הנסיעה למשחק (לשמוע אותם 90 דקות?) אבל נו...זה בלומפילד... וה' יודע כמה התגעגעתי למקום הזה (106 יום בלי בלומפילד...) וזה דרבי... והקבוצה צריכה תמיכה אחרי ההדחה המרגיזה מחמישי... בקיצור נוסעים.

היה קצת עצוב לראות את היציע שלנו ככה, יש לי חברים בארגון אבל אני פשוט לא חושב שזה היה הזמן הנכון לעשות דבר כזה ולדעתי הם איבדו הרבה בדעת קהל. בכל מקרה מבחינת עידוד ניסו להרים מדי פעם שירים, חייב לציין שבמגרש לא היה הכי מורגש שאנחנו בלי ציוד לדעתי (אוהדי הפועל כמובן המשיכו עם השטויות ושרו שתהיה שו*ה למכבי, איזה בן יש לאובארוב ואומרים מכבי נא*ים).

המשחק היה אחד היותר מוזרים שיצא לי לראות, מכבי פתחה טוב וזה היה נראה כאילו אנחנו נדרוס, פתאום נעלמנו והפועל שלטה עד סוף המחצית. החצי השני נפתח עם שני חילופים שעל פניו נראו הזויים (פריצה ובן בסט בחוץ- לוגסי ואלברמן בפנים) אבל הוציאו את מכבי לעשרים דקות הכי טובות שלה העונה בסיומן טב"ח בגול א-ללה אלירן עטר (לוקח כדור בפינת הרחבה חותך קצת פנימה ובועט לפינה הרחוקה) העלה אותנו סוף סוף ליתרון.
הטעויות בהגנה של מכבי נוראיות, לא מבין מה גורם להם לעשות את זה פעם אחר פעם, אם לשוערים אין בטחון במשחק רגל אז אל תחזירו אליו כדור!

קצת על שחקנים:
מרגוליס היה כשרון עצום בנוער, לא ברור מה עובר עליו בבוגרים. אם 3 מאמנים זרים מחזיקים ממנו כשחקן סגל במכבי כנראה שיש בו משהו, נקווה שהוא יצליח להראות לנו את זה.
ברק לוי במשחק נהדר מצד אחד אבל גם נדבק במחלה של פבלו עם מסירות לא הכי מדויקות ושטות של מסירה לשחקן יריב (שבנס לא נגמרה בגול)
מיטרוביץ' היה בסה"כ בסדר, לא ברור למה הוא שיחק מצד אחד כי ככל הנראה הוא לא בתוכניות, אבל אולי זה לטובה כי הוא הרוויח עוד קצת כושר משחק ואולי זה יעזור למכור אותו. (קחו בחשבון שהיה אירופה בחמישי...)
עדן בן בסט קצת מפוזר לי מדי, הוא משקיע את כל הנשמה (ראיתי אותו לא מעט בהגנה ובמרכז המגרש היום..) אבל בינתיים אין ת'כלס. בטוח שגם זה יבוא.

השיפוט היה מזעזע, כל נפילה של שחקן הפועל היה שווה עבירה, פנדל שלא נשרק למכבי (ואולי גם עוד אחד...) כמות הצהובים שנשלפה למכבי (לעומת זו של הפועל)- קיצור על הפנים.

ראיתי שדיברתם כאן על דגלי ישראל ביציעים של הפועל, בתחילת המשחק היה טקס לזכרם של 4 לוחמים שנהרגו ב"צוק איתן", שמח שבניגוד לטמבלים מעבר לכביש הקהל שלנו ידע לכבד. חייב לציין שלראות בשער 5 דגלי ישראל ולצדם השלט האלמותי "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" היה משעשע.
לגבי ה- "הי הי" אני וחבר שלי גם צוחקים על זה כל פעם מחדש, ששאלתי מה זה- הדבר האחרון ששמעתי זה כאילו נחרה של חזיר. לכו תבינו...

לסיכום- רק מכבי יכולה להוציא תערובת כזו של רגשות- אושר, לחץ, עצבים, שנאה. כבר רשמתי שהתגעגעתי נכון? :)
מקובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 ספטמבר 2014, 03:31

אין על הסיכומי משחק מהיציע שלך
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 ספטמבר 2014, 17:32

מתי פעם אחרונה ערוץ 1 עשה החלטה טובה? אני רוצה לראות כמה זמן עבר

http://sports.walla.co.il/?w=/157/2781397
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 ספטמבר 2014, 17:42

מוטי טיפה משעמם, אבל עדיף ללא ספק על נוימן.
שפיגלר במקום ארבל זה כבר חתיכת שדרוג מטורף.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 ספטמבר 2014, 18:09

LIAV10 כתב:מוטי טיפה משעמם, אבל עדיף ללא ספק על נוימן.
שפיגלר במקום ארבל זה כבר חתיכת שדרוג מטורף.

מוטי מאוד (תסלחו לי) מונוטוני אבל מבין את המשחק לעומת נוימן
עמיחי..מי ששמע אותו מפרשן את הליגה הצרפתית יודע שצפויה לנו אחלה עונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 01 ספטמבר 2014, 18:11

מקובי כתב:לפני שאני מתחיל- בסיכום פיינל פור הצבתי לעצמי רף גבוה, אל תכעסו אם אני לא יעמוד בזה שוב...

טוב, אז אפשר להתחיל רישמית את נושא הסיכומים?

היום בבוקר התחילה להתרוצץ השמועה שלא יהיו עידוד על ידי הארגון כי ההנהלה משתפת פעולה עם המשטרה ו"מוכרת את הקהל" והיא זו שארגנה את המעצרים בשבוע שעבר (לפני שניכנס לויכוח כן או לא אני חייב לציין שגם אם קוראים לראדי מח*ל זה לא מצדיק חיפוש בבית של אוהד לדעתי...)
ת'אמת עברה בי מחשבה שנייה לגבי הנסיעה למשחק (לשמוע אותם 90 דקות?) אבל נו...זה בלומפילד... וה' יודע כמה התגעגעתי למקום הזה (106 יום בלי בלומפילד...) וזה דרבי... והקבוצה צריכה תמיכה אחרי ההדחה המרגיזה מחמישי... בקיצור נוסעים.

היה קצת עצוב לראות את היציע שלנו ככה, יש לי חברים בארגון אבל אני פשוט לא חושב שזה היה הזמן הנכון לעשות דבר כזה ולדעתי הם איבדו הרבה בדעת קהל. בכל מקרה מבחינת עידוד ניסו להרים מדי פעם שירים, חייב לציין שבמגרש לא היה הכי מורגש שאנחנו בלי ציוד לדעתי (אוהדי הפועל כמובן המשיכו עם השטויות ושרו שתהיה שו*ה למכבי, איזה בן יש לאובארוב ואומרים מכבי נא*ים).

המשחק היה אחד היותר מוזרים שיצא לי לראות, מכבי פתחה טוב וזה היה נראה כאילו אנחנו נדרוס, פתאום נעלמנו והפועל שלטה עד סוף המחצית. החצי השני נפתח עם שני חילופים שעל פניו נראו הזויים (פריצה ובן בסט בחוץ- לוגסי ואלברמן בפנים) אבל הוציאו את מכבי לעשרים דקות הכי טובות שלה העונה בסיומן טב"ח בגול א-ללה אלירן עטר (לוקח כדור בפינת הרחבה חותך קצת פנימה ובועט לפינה הרחוקה) העלה אותנו סוף סוף ליתרון.
הטעויות בהגנה של מכבי נוראיות, לא מבין מה גורם להם לעשות את זה פעם אחר פעם, אם לשוערים אין בטחון במשחק רגל אז אל תחזירו אליו כדור!

קצת על שחקנים:
מרגוליס היה כשרון עצום בנוער, לא ברור מה עובר עליו בבוגרים. אם 3 מאמנים זרים מחזיקים ממנו כשחקן סגל במכבי כנראה שיש בו משהו, נקווה שהוא יצליח להראות לנו את זה.
ברק לוי במשחק נהדר מצד אחד אבל גם נדבק במחלה של פבלו עם מסירות לא הכי מדויקות ושטות של מסירה לשחקן יריב (שבנס לא נגמרה בגול)
מיטרוביץ' היה בסה"כ בסדר, לא ברור למה הוא שיחק מצד אחד כי ככל הנראה הוא לא בתוכניות, אבל אולי זה לטובה כי הוא הרוויח עוד קצת כושר משחק ואולי זה יעזור למכור אותו. (קחו בחשבון שהיה אירופה בחמישי...)
עדן בן בסט קצת מפוזר לי מדי, הוא משקיע את כל הנשמה (ראיתי אותו לא מעט בהגנה ובמרכז המגרש היום..) אבל בינתיים אין ת'כלס. בטוח שגם זה יבוא.

השיפוט היה מזעזע, כל נפילה של שחקן הפועל היה שווה עבירה, פנדל שלא נשרק למכבי (ואולי גם עוד אחד...) כמות הצהובים שנשלפה למכבי (לעומת זו של הפועל)- קיצור על הפנים.

ראיתי שדיברתם כאן על דגלי ישראל ביציעים של הפועל, בתחילת המשחק היה טקס לזכרם של 4 לוחמים שנהרגו ב"צוק איתן", שמח שבניגוד לטמבלים מעבר לכביש הקהל שלנו ידע לכבד. חייב לציין שלראות בשער 5 דגלי ישראל ולצדם השלט האלמותי "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" היה משעשע.
לגבי ה- "הי הי" אני וחבר שלי גם צוחקים על זה כל פעם מחדש, ששאלתי מה זה- הדבר האחרון ששמעתי זה כאילו נחרה של חזיר. לכו תבינו...

לסיכום- רק מכבי יכולה להוציא תערובת כזו של רגשות- אושר, לחץ, עצבים, שנאה. כבר רשמתי שהתגעגעתי נכון? :)

סיכום טוב, רק שתי הערות
הראשונה, ברק לוי היה נהדר, אין מה להשוות לחואן פאבלו האידיוט, וכמה מרענן לראות, אפילו ממש קופץ לכדורים שבועטים לו לשער.
בן בסט רץ המון במגרש, אבל הוא לא תכליתי בעליל, לא הביאו אותו בשביל לרוץ, הביאו אותו בשביל שיביא מספרים.
Maccabikid

הודעהעל ידי מקובי » 01 ספטמבר 2014, 19:55

סיכום טוב, רק שתי הערות
הראשונה, ברק לוי היה נהדר, אין מה להשוות לחואן פאבלו האידיוט, וכמה מרענן לראות, אפילו ממש קופץ לכדורים שבועטים לו לשער.
בן בסט רץ המון במגרש, אבל הוא לא תכליתי בעליל, לא הביאו אותו בשביל לרוץ, הביאו אותו בשביל שיביא מספרים.

ועדיין היו לו כמה טעויות של מסירות ישר לשחקני הפועל. אם דמארי בהרכב אנחנו מקבלים לפחות 2 בגלל השטויות האלה.
לא מבין למה מוסרים כ"כ הרבה אחורה.
מבחינת עצירות הוא בהחלט נתן משחק טוב (את הבעיטה של קולין הוא היה צריך להדוף הצידה)

לגבי בן בסט (ציינתי את זה) לדעתי הוא מחליף יותר מדי מקומות במהלך המשחק, פעם בחוד, פעם בצד, פעם מאחורי החלוץ....
מקובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 ספטמבר 2014, 20:24

מקובי כתב:
סיכום טוב, רק שתי הערות

ועדיין היו לו כמה טעויות של מסירות ישר לשחקני הפועל. אם דמארי בהרכב אנחנו מקבלים לפחות 2 בגלל השטויות האלה.
לא מבין למה מוסרים כ"כ הרבה אחורה.
מבחינת עצירות הוא בהחלט נתן משחק טוב (את הבעיטה של קולין הוא היה צריך להדוף הצידה)

לגבי בן בסט (ציינתי את זה) לדעתי הוא מחליף יותר מדי מקומות במהלך המשחק, פעם בחוד, פעם בצד, פעם מאחורי החלוץ....

הם ציינו אתמול בשידור שפאקו החליף לא מעט עמדות בין שחקני ההתקפה בשביל לנסות כל מיני דברים
אני מקווה שבן בסט ימצא את מקומו כי אני אישית מאוד אוהבת אותו
אחרי מה שראינו אתמול במחצית השנייה לפי דעתי השלישייה הקידמית של מכבי צריכה להיות טב''ח בשמאל, בן בסט בימין וזהבי בחוד
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 ספטמבר 2014, 20:28

לא חושב שיש לו מה למכור לא בתור חלוץ מרכזי.
לא מספיק טכני ומהיר בשביל האגף
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 ספטמבר 2014, 20:35

MTA2311 כתב:לא חושב שיש לו מה למכור לא בתור חלוץ מרכזי.
לא מספיק טכני ומהיר בשביל האגף

התפוקה (כן, תפוקה לא תקופה) הכי טוב שלו הייתה בנבחרת כשהוא שיחק בצד ימין וחמד היה בחוד
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 01 ספטמבר 2014, 20:52

כרמל אני לא בטוח שאני רוצה את זהבי בחוד.
הוא קלאסי לשחקן מאחורי החלוץ (חלוץ מרכזי שעושה תנועה לאחד הצדדים) כי הכניסות שלו לעומק הן לא פחות מוורלד קלאס לדעתי.

בינתיים ריימס החתימה את דוד נגוג... לא אתפלא אם עטר יעזוב שם.
מקובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 ספטמבר 2014, 20:55

מקובי כתב:כרמל אני לא בטוח שאני רוצה את זהבי בחוד.
הוא קלאסי לשחקן מאחורי החלוץ (חלוץ מרכזי שעושה תנועה לאחד הצדדים) כי הכניסות שלו לעומק הן לא פחות מוורלד קלאס לדעתי.

בינתיים ריימס החתימה את דוד נגוג... לא אתפלא אם עטר יעזוב שם.

מתחילת העונה זהבי היה non-existent לא משנה איזה חלוץ שיחק לפניו
אתמול אחרי החילוף שנראה הזוי בהתחלה - לוגאסי ואלברמן במקום פריצה ובן בסט, וזהבי שיחק בחוד פתאום הוא פרח וההתקפה של מכבי הייתה הרבה יותר מסוכנת
אני מוכנה לאבד טיפה מהאפקטיביות של כל חלוץ שיש לנו בסגל בשביל להחזיר את זהבי לכושר שיא אבל אני לא מוכנה לאבד מהאפקטיביות של זהבי בשביל להחזיר את החלוצים לכושר

לקבל את עטר בימים האחרונים יהיה חלום אבל לא נראה לי שזה יקרה, בעיקר כי זה ידרוש מכירה של חלוץ שיש כבר (הכי הגיוני פריצה), אני לא חושבת שמיץ' ירצה להוציא עוד כסף וזאת גם לא עמדה שאנחנו צריכים בה חיזוק כרגע

איזה סירטון הזוי ונחמד

סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 ספטמבר 2014, 23:48

שלמה שרף - ''ראיתי אתמול את המשחק של הפועל ת''א, ירדו לי דמעות מהעיניים מרוב התרגשות''

העיקר שיש פרופורציות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים