yzafrir כתב:איזה אסיסטים ענק נתן פארגו , באמת אחד היפים !!!
כרמל , גם שנה שעברה בקיץ היו צריכים להביא שחקן קצת יותר איכותי מרייס ואז אלי היינו מצליחים יותר עונה שעברה...היינס שחקן איכותי שמקבל העונה צ'אנס ראשון בקבוצה בכירה ...
מאיפה לך? יש וידאו?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:איזה אסיסטים ענק נתן פארגו , באמת אחד היפים !!!
כרמל , גם שנה שעברה בקיץ היו צריכים להביא שחקן קצת יותר איכותי מרייס ואז אלי היינו מצליחים יותר עונה שעברה...היינס שחקן איכותי שמקבל העונה צ'אנס ראשון בקבוצה בכירה ...
גל גל כתב:כן אבל המדים עדיין מכוערים, אני מפנטז על פסים צהוב כחול
Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:כן אבל המדים עדיין מכוערים, אני מפנטז על פסים צהוב כחול
גם אני רוצה שינוי מאסיבי במדים
גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:כן אבל המדים עדיין מכוערים, אני מפנטז על פסים צהוב כחול
גם אני רוצה שינוי מאסיבי במדים
עצומה?
גל גל כתב:yzafrir כתב:איזה אסיסטים ענק נתן פארגו , באמת אחד היפים !!!
מאיפה לך? יש וידאו?
yzafrir כתב:גל גל כתב:yzafrir כתב:איזה אסיסטים ענק נתן פארגו , באמת אחד היפים !!!
מאיפה לך? יש וידאו?
לא ראיתי אבל גם שמואל לא ראה וזה בכל זאת לא מנע ממנו להתאכזב משחקים ....
גל גל כתב:את בחורה אז אני מניח שהונשא הזה רגיש
felix_r כתב:למה שנחליף מדים כל עונה? מה אנחנו הפועל ירושלים?
גל גל כתב:felix_r כתב:למה שנחליף מדים כל עונה? מה אנחנו הפועל ירושלים?
לא כל עונה אבל לפחות כל 4 שנים ?
Holiday_Armadillo כתב:אור תרגיע, ליאב זה שהוציא את המקסימום מכל שחקן באמדע שלו
misha כתב:בשביל ליאב:Holiday_Armadillo כתב:אור תרגיע, ליאב זה שהוציא את המקסימום מכל שחקן באמדע שלו
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:לא יודע למה אני ממש אוהב אותו, דווקא זאת אחלה החתמה שלהם אם יגיע לשם, יכול לעלות מהספסל במקום ליאור ולתת דקות באמדע 5.
בין כה וכה זה לא יעבוד להם כי אי אפשר לבנות על ליאור באירופה וגרין מחליף יחידי בעמדה 5 זה קטסטרופה.
אמדע?!?!?!
WTF?!
אני לא לגמרי פיכח, יאמר לזכותי שמשפט אחרי המילה סבבה, כנראה הקלדתי מהר מידי.
LIAV10 כתב:עזוב עזוב.
לא להכנס לזה.
היא לא עשתה טעות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים