המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:גל גל כתב:מוזר שאפחד בנתיים לא דיבר על מאריץ עם 7 נקודות אמנם נגד בון אבל זה סביר לא יותר מזה סביר וסבבה כי הוא רק הגיע ויקח לו זמן להיכנס לכושר
זה צופן גרמני ממלחמת העולם השנייה?
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:פארגו נראה טוב במהלך הזה. לא נראה שהוא איבד מהמהירות שלו.
מה קורה פה בפורום?
כל הקיץ מדברים על פארגו שחוששים שאיבד מהאתלטיות שלו, הוא בן 28, לא 35.
זה באמת קטע משונה. זה גם לא שהוא עבר איזו פציעה קשה לא עלינו.
הוא שיחק בכל השנים הללו מאז שעזב את מכבי, גם אם זה היה מעט דקות הוא עדיין היה באימונים מלאים ובמשטר מלא.
er79 כתב:מה המהלך השני ואיפה ראית אותו? ראיתי שהם שחררו בפייסבוק את הסרטון של האסיסט שלו להיינס לשלשה על הבאזר. מה השני? אגב, הוא באמת נראה טוב על סמך ההתקפה שהוא ניהל ועל סמך סטטיסטיקה יבשה שאני קורא. אני מת על השחקן הזה. יש לי תחושות טוב שפארגו הישן והטוב חוזר אלינו.
שמואל1 כתב:בפינת המאכזבים- לינהארט שכצפוי לא הולך להיות פקטור משמעותי וג'ייק כהן שאני מצפה ליותר ממנו נגד קבוצות כמו בון.
כמובן שהכל מבוסס על נתונים סטטיסטיים בלבד .
MTA2311 כתב:פייבוריטים לריפיט.
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:פארגו נראה טוב במהלך הזה. לא נראה שהוא איבד מהמהירות שלו.
מה קורה פה בפורום?
כל הקיץ מדברים על פארגו שחוששים שאיבד מהאתלטיות שלו, הוא בן 28, לא 35.
זה באמת קטע משונה. זה גם לא שהוא עבר איזו פציעה קשה לא עלינו.
הוא שיחק בכל השנים הללו מאז שעזב את מכבי, גם אם זה היה מעט דקות הוא עדיין היה באימונים מלאים ובמשטר מלא.
היו לא פציעות ומשחקן שלא שיחק במשך 3 עונות, אתה לא באמת יודע למה לצפות.
בכל מקרה, מהשני מהלכים שראיתי, הוא בהחלט נראה טוב.
גל גל כתב:איזה שני מהלכים? אני ראיתי רק את המסירה שלו להיינס מישהו יכול לעלות את המהלך השני בבקשה?
LIAV10 כתב:שינו את הפונט של המספרים, נכון?
חנו'ש כתב:למה לא שיחק?
זה לא שהוא ישב בבית 3 שנים. הוא שיחק ובעיקר התאמן עם הקבוצות בהן היה כל השלוש השנים הללו.
זה שהוא שיחק מעט דקות לא אומר שום דבר על הכושר שלו. שחקן לא שומר על כושר מזה שהוא משחק משחק רשמי פעמיים-שלוש בשבוע במשך כשעתיים, אלא מזה שהוא מתאמן בצורה סדירה ומקצועית עם קבוצה מקצוענית ( וקבוצות נ.ב.א+צסקא הן מספיק מקצועניות )
ולא זכור לי שום פציעה משמעותית בשנים הללו ( לא דברים קטנים שקורים כמעט לכל שחקן במהלך קריירה )
מכביסט29 כתב:LIAV10 כתב:שינו את הפונט של המספרים, נכון?
גם את הפונט של השמות..
מכוער ומגושם לא אהבתי כל כך
משתמשים הגולשים בפורום זה: liran ו־13 אורחים