טיוס נגד נבחרת ישראל נגד מכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טיוס נגד נבחרת ישראל נגד מכבי

הודעהעל ידי jol9 » 15 ספטמבר 2014, 20:35

כל הסיפור הזה מסריח ברמות. איגוד מגעיל ודוחה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 ספטמבר 2014, 20:41

יחסית לעונש של האקט זה סבבה (לא שהעונש של האקט וגם העונש הצפוי של טיוס ורוט מוצדקים, להפך).
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 ספטמבר 2014, 00:00

מזכיר לכולם- מחר יתקיים הדיון ונדע סופית את עונשו של טיוס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 ספטמבר 2014, 04:50

jol9 כתב:כל הסיפור הזה מסריח ברמות. איגוד מגעיל ודוחה.

4 משחקים זה חסר משמעות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 17 ספטמבר 2014, 08:26

roy1000 כתב:
jol9 כתב:כל הסיפור הזה מסריח ברמות. איגוד מגעיל ודוחה.

4 משחקים זה חסר משמעות.

ברור, אבל למה בכלל צריך להגיע לזה?
האם זה יעלה לטיוס ולרוט את המוטיבציה להגיע לנבחרת בקמפיין הבא?
ולמה הקבוצה צריכה להיפגע מזה בכלל?

נבחרת זאת זכות. אין לנו באמת הרבה פרישות והיעדרויות, ואם יש לפעמים זה לא כזה נורא. שחקנים גם צריכים לפעמים לנוח בקיץ וגם לעבוד על החולשות שלהם.
אחת הסיבות אולי לזה שאליהו והלפרין לא הפכו להיות כוכבים גדולים שיכלו להיות, היא שהם בכלל לא מסוגלים לעבוד על הליקויים שלהם ולהשתפר בגלל שכל קיץ יש קמפיין
נבחרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 ספטמבר 2014, 09:33

jol9 כתב:ברור, אבל למה בכלל צריך להגיע לזה?

נבחרת זאת זכות. אין לנו באמת הרבה פרישות והיעדרויות, ואם יש לפעמים זה לא כזה נורא. שחקנים גם צריכים לפעמים לנוח בקיץ וגם לעבוד על החולשות שלהם.
אחת הסיבות אולי לזה שאליהו והלפרין לא הפכו להיות כוכבים גדולים שיכלו להיות, היא שהם בכלל לא מסוגלים לעבוד על הליקויים שלהם ולהשתפר בגלל שכל קיץ יש קמפיין
נבחרת.

שאלה טובה. יש הרבה מדינות בעולם שמענישים שחקנים שלא מגיעים לנבחרת, כולל יוון ואיטליה.
שים לב מה קורה בספרד - פאו גאסול נעדר מלא יותר מ 2-3 קמפיינים ב- 15 שנה וכלך השאר, כולל שחקני NBA שמשחקים עמוק בפלייאוף מגיעים כל שנה.

טיוס בסה"כ יוצא פה בזול. אני אישית מסכים איתך שלא צריך להעניש שחקנים שלא רוצים להגיע ולדעתי אם זה לא היה טיוס זה היה עובר בלי כלום.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 17 ספטמבר 2014, 09:49

roy1000 כתב:
jol9 כתב:ברור, אבל למה בכלל צריך להגיע לזה?

נבחרת.

שאלה טובה. יש הרבה מדינות בעולם שמענישים שחקנים שלא מגיעים לנבחרת, כולל יוון ואיטליה.
שים לב מה קורה בספרד - פאו גאסול נעדר מלא יותר מ 2-3 קמפיינים ב- 15 שנה וכלך השאר, כולל שחקני NBA שמשחקים עמוק בפלייאוף מגיעים כל שנה.

טיוס בסה"כ יוצא פה בזול. אני אישית מסכים איתך שלא צריך להעניש שחקנים שלא רוצים להגיע ולדעתי אם זה לא היה טיוס זה היה עובר בלי כלום.

צריכים גם להיות הוגנים. אתה זוכר מתאזרח כלשהו ששיחק בנבחרת באמת הרבה קמפיינים? אולי לבאן מרסר.
מאז היו כאן מתאזרחים נפלאים כמו ברד ליף, שארפ, בלו, דיון תומאס (אני לא זוכר אם ג'ו דאוסן היה מתאזרח לקראת סוף הקריירה שלו) וכמובן גם טיוס.
אני מעריך שרובם לא השתתפו ביותר מ3-4 או 5 לכל היותר. טיוס כבר היה בשניים. אני מניח שאילולא כל הסיפור הזה, הוא היה מגיע לפחות לעוד 1-2... אז מה יצא לנו מזה עכשיו?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 ספטמבר 2014, 09:57

jol9 כתב:צריכים גם להיות הוגנים. אתה זוכר מתאזרח כלשהו ששיחק בנבחרת באמת הרבה קמפיינים? אולי לבאן מרסר.
מאז היו כאן מתאזרחים נפלאים כמו ברד ליף, שארפ, בלו, דיון תומאס (אני לא זוכר אם ג'ו דאוסן היה מתאזרח לקראת סוף הקריירה שלו) וכמובן גם טיוס.
אני מעריך שרובם לא השתתפו ביותר מ3-4 או 5 לכל היותר. טיוס כבר היה בשניים. אני מניח שאילולא כל הסיפור הזה, הוא היה מגיע לפחות לעוד 1-2... אז מה יצא לנו מזה עכשיו?

ברור שזה לא עניין של הגיון. היה לחץ כי מדובר במישהו שקיבל אזרחות לא מזמן. זה כל הסיפור. צריך להגיד תודה שהוא יצא בזול יחסית.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 ספטמבר 2014, 13:12

הסיפור עם טיוס בעייתי.
האיגוד טוען שהוא קיבל אזרחות בזכות מכבי ומכאן הכעס שלא הגיע לנבחרת.
מבחינתם הוא ניצל את האזרחות לטובתו מבלי לתרום חזרה למדינה.

אני אישית חושב שזה לא רלוונטי איך טיוס קיבל אזרחות. כל עוד יש לו אזרחות הוא חייב להופיע לנבחרת, אלא אם יש לו סיבה מוצדקת.
הסיבות ההזויות שהוא המציא בקיץ, ממש לא מוצדקות ולכן מבחינתי הוא ראוי לעונש ( גם מורן רוט).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 17 ספטמבר 2014, 13:19

שמואל1 כתב:הסיפור עם טיוס בעייתי.

אני אישית חושב שזה לא רלוונטי איך טיוס קיבל אזרחות. כל עוד יש לו אזרחות הוא חייב להופיע לנבחרת, אלא אם יש לו סיבה מוצדקת.
הסיבות ההזויות שהוא המציא בקיץ, ממש לא מוצדקות ולכן מבחינתי הוא ראוי לעונש ( גם מורן רוט).

האיגוד אדיוט , או משקר - טיוס קיבל אזרחות עוד שהיה מתאזרח באשדוד , והאזרחות מגיעה לו בשל הגיור , בין אם הוא עובד מאפייה או שחקן כדורסל.
לגבי המשפט המודגש , תזכיר לי בבקשה מה עשו לכספי ומקל שלא באו לנבחרת? ומלבד זאת מה זה השטות הזאת של "חובה"??? מה אנחנו במלחמת קיום וטיוס חייב להתגייס כחלק מהמאמץ להדוף
כוח חייזרי שמשתלט על מדינת ישראל? הגיע הזמן שגם עולם המושגים שלנו יתייצב לו על ה מאה 21 , אזרחות אינו מתן הכשר למשהו לחייב אותך לעשות משהו מלבד שמירה על החוק.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 17 ספטמבר 2014, 13:22

1. הוא יהודי (התגייר) ולכן הוא ראוי לאזרחות בדיוק כמוך וכמוני ואין שום קשר למכבי או לנבחרת (הוא היה אזרח עוד כששיחק באשדוד).
לכן אם האיגוד טוען את זה אז זה רק מחזק את העובדה שיושבת שם חבורה של דבילים גזענים.
2. הוא כבר שיחק בשני קמפיינים, שזה כאמור אולי קצת פחות ממה ששיחקו מתאזרחים גדולים אחרים שציינתי בפוסט למעלה. כלומר הוא כבר כן תרם.
3. אתה לא מחליט מהי סיבה מוצדקת ומה לא. למה הסיבות של מקל וכספי מוצדקות? למה הסיבות של אוחיון מוצדקות?
גם מי שמחליט בנבחרת עושה עוול.
אם שחקן מבקש להשתחרר, אז הוא מוותר בעצם על הזכות לשחק בנבחרת. אם היתה בריחה גדולה מהסגל, אז הייתי מבין את כולם, אבל בסה"כ 2-3 שחקנים משמעותיים ביקשו
להשתחרר, כשלכולם היו מחליפים טובים. אז למה לעשות עניין?
כל מה שזה גורם זה לכך שטיוס פשוט לא יגיע יותר לנבחרת (יודיע שהוא פורש מהמשחקים בנבחרת או משהו בסגנון) ואז נפסיד אותו לשנים הבאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 17 ספטמבר 2014, 13:24

נ.ב - כתבתי יחד עם אנקראם בערך את אותם הדברים. הנושא של הגיור של טיוס הוא ידוע לכולם, ובכל זאת אתה, שמואל, חוזר כאן על טענות דביליות וגזעניות
של האיגוד.
מצופה ממך ומכל מי שרוצה לדבר על הנושא להפנים כבר את העובדות, ולהפסיק עם ההמצאות האלה שלא קשורות למציאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 17 ספטמבר 2014, 13:27

יוני , בתכלס אתה אומר לו שלא יכתוב יותר.......
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 17 ספטמבר 2014, 13:42

ankram כתב:יוני , בתכלס אתה אומר לו שלא יכתוב יותר.......

לא להגזים... :grin

פשוט שייצמד לעובדות הידועות, ולא ינסה להיות הסנגור של כל העולם חוץ מאנשי ושחקני מכבי. זה הרי ידוע שהם מתנכלים למכבי ומנסים לפגוע במכבי כמה שיותר.
לא צריך לעצום עיניים ולהגן על כל החלטה שמתקבלת נגד מכבי ושחקניה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 ספטמבר 2014, 15:18

jol9 כתב:נ.ב - כתבתי יחד עם אנקראם בערך את אותם הדברים. הנושא של הגיור של טיוס הוא ידוע לכולם, ובכל זאת אתה, שמואל, חוזר כאן על טענות דביליות וגזעניות
של האיגוד.
מצופה ממך ומכל מי שרוצה לדבר על הנושא להפנים כבר את העובדות, ולהפסיק עם ההמצאות האלה שלא קשורות למציאות.

יוני, אני לא יודע אם עניין היהודי הוא פקטור גדול פה. לא חושב שלנדסברג או ג'ייק כהן היו מקבלים יחס שונה מהאיגוד. למרות שהם יהודים והתאזרחו לפי חוק השבות, עדיין מסתכלים עליהם אחרת מעל ישראלים צברים (או כאלה שעלו לארץ בגיל צעיר).
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 17 ספטמבר 2014, 15:28

roy1000 כתב:
jol9 כתב:נ.ב - כתבתי יחד עם אנקראם בערך את אותם הדברים. הנושא של הגיור של טיוס הוא ידוע לכולם, ובכל זאת אתה, שמואל, חוזר כאן על טענות דביליות וגזעניות
של האיגוד.

יוני, אני לא יודע אם עניין היהודי הוא פקטור גדול פה. לא חושב שלנדסברג או ג'ייק כהן היו מקבלים יחס שונה מהאיגוד. למרות שהם יהודים והתאזרחו לפי חוק השבות, עדיין מסתכלים עליהם אחרת מעל ישראלים צברים (או כאלה שעלו לארץ בגיל צעיר).

נכון, גם אליהם מתייחסים כאילו הם צריכים להגיד תודה על האזרחות שלהם, אצל טיוס זה יותר מעצבן כי מנסים להציג את האזרחות שלו בתור קומבינה של מכבי. לדעתי דווקא צברים חייבים יותר לנבחרת.
Roni1

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 ספטמבר 2014, 16:13

jol9 כתב:

1. הוא יהודי (התגייר) ולכן הוא ראוי לאזרחות בדיוק כמוך וכמוני ואין שום קשר למכבי או לנבחרת (הוא היה אזרח עוד כששיחק באשדוד).
לכן אם האיגוד טוען את זה אז זה רק מחזק את העובדה שיושבת שם חבורה של דבילים גזענים.
2. הוא כבר שיחק בשני קמפיינים, שזה כאמור אולי קצת פחות ממה ששיחקו מתאזרחים גדולים אחרים שציינתי בפוסט למעלה. כלומר הוא כבר כן תרם.
3. אתה לא מחליט מהי סיבה מוצדקת ומה לא. למה הסיבות של מקל וכספי מוצדקות? למה הסיבות של אוחיון מוצדקות?
גם מי שמחליט בנבחרת עושה עוול.
אם שחקן מבקש להשתחרר, אז הוא מוותר בעצם על הזכות לשחק בנבחרת. אם היתה בריחה גדולה מהסגל, אז הייתי מבין את כולם, אבל בסה"כ 2-3 שחקנים משמעותיים ביקשו
להשתחרר, כשלכולם היו מחליפים טובים. אז למה לעשות עניין?
כל מה שזה גורם זה לכך שטיוס פשוט לא יגיע יותר לנבחרת (יודיע שהוא פורש מהמשחקים בנבחרת או משהו בסגנון) ואז נפסיד אותו לשנים הבאות.

יוני, גם אתה וגם אנקרם לא ירדתם לסוף דעתי.
אני מסכים שטיוס ראוי לאזרחות מעצם היותו יהודי. רק הבאתי לפה את הטענה של האיגוד, ושים לב שלא הבעתי עליה שום דעה. אני יודע שהיא מוטעת.
בהמשך התגובה אמרתי שהטענה שלהם בכלל לא רלוונטית לעונש, כי הוא צריך לקבל עונש על כך שלא הגיע לנבחרת , כמו גם מורן רוט וזה לא משנה אם הוא קיבל את האזרחות ממכבי או מעצם היותו יהודי. כולם שווים בנבחרת.

לגבי סיפור כספי ומקל- אצלם הסיבה הייתה מוצדקת. הם ביקשו מהנבחרת, על מנת להכין את עצמם לעונתם הראשונה ב - NBA.
זה לגיטימי לגמרי, וזה לטובת כל המדינה. הצלחה של ישראלים ב- NBA רק תתרום למדינת ישראל (בעיקר בכך שלילדים יהיה מודל לחיקוי).
כמו כן, כספי ומקל הבטיחו לנבחרת שהם מחסירים קיץ אחד בלבד ואכן מאז כספי ומקל מגיעים לכל קמפיין בלי לשאול שאלות.
אוחיון לא קשור לדיון כי היה פצוע בקיץ וקיבל אישור מרופא הנבחרת.

צריך להבין שנבחרת ישראל היא לא נבחרת ספרד. בספרד, פאו גאסול יכול להחליט שלא בא לו להגיע לנבחרת (והוא עשה את זה כמה פעמים) ועדיין לא יקרה שום דבר קריטי כי יש להם סוללת כוכבים אחרת.
בנבחרת ישראל כל שחקן קריטי, בטח כשמדובר בגבוה אתלט ואיכותי כמו טיוס. לישראל יש בעיה קשה בישראלים וזה לא סוד. בקיץ האחרון, במזל ד'אור פישר הצליח לקבל אזרחות בהליך מזורז ולכן לא נפגענו יותר מידי.
אם פישר לא היה מקבל את האזרחות , וטיוס אכן לא היה מגיע- רוב הסיכויים שנבחרת ישראל לא הייתה עולה לאליפות אירופה. אז כן, טיוס חייב להגיע לנבחרת אלא אם יש לו סיבה מוצדקת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 ספטמבר 2014, 19:32

לא יאומן, אבל נראה לי שלראשונה אי פעם יצא לקוז'י דברי טעם מהפה:
עידו קוז'יקרו, שהגיע בתור עד של רוט, אמר: "לקחו את מורן ואלכס כשעירים לעזאזל למען יראו וייראו. לעולם לא העברתי ביקורת על שחקנים שמסיבות כאלה ואחרות לא להיות בנבחרת, זאת מדינה חופשית ואי אפשר להכריח אף אחד, במיוחד כשיש פציעה. בעבר הלא רחוק היו שחקנים מובילים בכדורסל הישראלי שבחרו לא להגיע לנבחרת, ואני לא זוכר כזה קרקס, או שרצו להשעות אותם. עשו להם נו-נו-נו והמשיכו הלאה".
"צריך להפסיק את ציד המכשפות שנעשה כאן, להתנהג יותר בשפיות. זה באמת דבר מאוד חשוב לשחק בנבחרת, ואני בטוח שמורן ואלכס מבינים את זה, אבל הקרקס מיותר לחלוטין. לא מבין למה את מורן לא כיבדו ואת יוגב אוחיון כן, יש פה מישהו שמתסיס את הגזרה יותר מדי ואני לא רוצה לנקוב בשמות. צריך לצאת מפה עם מסר לדור הצעיר שזה חשוב להיות בנבחרת, אבל מצד שני זו דמוקרטיה ואף אחד לא חתום על חוזה להיות בנבחרת. זו זכות ולא חובה".

חוץ מהעניין של אוחיון שאני די בטוחה שהציג מסמכים רפואיים (היתה לו פציעה רגע לפני סוף העונה שעברה, והיה איזה סיפור עם חיידק בבטן...)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Roni1 » 17 ספטמבר 2014, 19:37

מעניין מי המתסיס שהוא מדבר עליו
Roni1

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 ספטמבר 2014, 19:38

חנו'ש כתב:לא יאומן, אבל נראה לי שלראשונה אי פעם יצא לקוז'י דברי טעם מהפה:
עידו קוז'יקרו, שהגיע בתור עד של רוט, אמר: "לקחו את מורן ואלכס כשעירים לעזאזל למען יראו וייראו. לעולם לא העברתי ביקורת על שחקנים שמסיבות כאלה ואחרות לא להיות בנבחרת, זאת מדינה חופשית ואי אפשר להכריח אף אחד, במיוחד כשיש פציעה. בעבר הלא רחוק היו שחקנים מובילים בכדורסל הישראלי שבחרו לא להגיע לנבחרת, ואני לא זוכר כזה קרקס, או שרצו להשעות אותם. עשו להם נו-נו-נו והמשיכו הלאה".
"צריך להפסיק את ציד המכשפות שנעשה כאן, להתנהג יותר בשפיות. זה באמת דבר מאוד חשוב לשחק בנבחרת, ואני בטוח שמורן ואלכס מבינים את זה, אבל הקרקס מיותר לחלוטין. לא מבין למה את מורן לא כיבדו ואת יוגב אוחיון כן, יש פה מישהו שמתסיס את הגזרה יותר מדי ואני לא רוצה לנקוב בשמות. צריך לצאת מפה עם מסר לדור הצעיר שזה חשוב להיות בנבחרת, אבל מצד שני זו דמוקרטיה ואף אחד לא חתום על חוזה להיות בנבחרת. זו זכות ולא חובה".

חוץ מהעניין של אוחיון שאני די בטוחה שהציג מסמכים רפואיים (היתה לו פציעה רגע לפני סוף העונה שעברה, והיה איזה סיפור עם חיידק בבטן...)

אני לא חושבת שהוא תקף את יוגב או שהוא אמר משהו נגדו, זה יותר נגד אלה שמחליטים את ההחלטות והוא נתן את יוגב כדוגמא

למה להשלים תואר או להחלים מפציעה פחות לגיטימי מלהתכונן לעונת NBA כמו כספי ומקל?
גם לכספי הייתה פציעה ב..2011 אם אני לא טועה ואף אחד לא העמיד אותו לדין

זה מזכיר לי את העונה שמכבי השתתפה באדריאטית ואמרו ''טוב נו, נביא את הנוער'' ואז פתאום הפליצו איזה סעיף שמחייב קבוצה להעמיד את ה''סגל הטוב ביותר'' לכל משחק וכשנתניה שיחקו נגד איזה קבוצה במשחק לא חשוב ולא הביאו את הזרים שלהם אז העמידו אותם לדין וכולם אמרו שהם שעיר לעזאזל כי רק מנסים להראות למכבי שזה מה שיקרה להם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, JarJarBinx, omerk ו־26 אורחים