Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:לא יאומן, אבל נראה לי שלראשונה אי פעם יצא לקוז'י דברי טעם מהפה:עידו קוז'יקרו, שהגיע בתור עד של רוט, אמר: "לקחו את מורן ואלכס כשעירים לעזאזל למען יראו וייראו. לעולם לא העברתי ביקורת על שחקנים שמסיבות כאלה ואחרות לא להיות בנבחרת, זאת מדינה חופשית ואי אפשר להכריח אף אחד, במיוחד כשיש פציעה. בעבר הלא רחוק היו שחקנים מובילים בכדורסל הישראלי שבחרו לא להגיע לנבחרת, ואני לא זוכר כזה קרקס, או שרצו להשעות אותם. עשו להם נו-נו-נו והמשיכו הלאה".
"צריך להפסיק את ציד המכשפות שנעשה כאן, להתנהג יותר בשפיות. זה באמת דבר מאוד חשוב לשחק בנבחרת, ואני בטוח שמורן ואלכס מבינים את זה, אבל הקרקס מיותר לחלוטין. לא מבין למה את מורן לא כיבדו ואת יוגב אוחיון כן, יש פה מישהו שמתסיס את הגזרה יותר מדי ואני לא רוצה לנקוב בשמות. צריך לצאת מפה עם מסר לדור הצעיר שזה חשוב להיות בנבחרת, אבל מצד שני זו דמוקרטיה ואף אחד לא חתום על חוזה להיות בנבחרת. זו זכות ולא חובה".
חוץ מהעניין של אוחיון שאני די בטוחה שהציג מסמכים רפואיים (היתה לו פציעה רגע לפני סוף העונה שעברה, והיה איזה סיפור עם חיידק בבטן...)
אני לא חושבת שהוא תקף את יוגב או שהוא אמר משהו נגדו, זה יותר נגד אלה שמחליטים את ההחלטות והוא נתן את יוגב כדוגמא
למה להשלים תואר או להחלים מפציעה פחות לגיטימי מלהתכונן לעונת NBA כמו כספי ומקל?
גם לכספי הייתה פציעה ב..2011 אם אני לא טועה ואף אחד לא העמיד אותו לדין
זה מזכיר לי את העונה שמכבי השתתפה באדריאטית ואמרו ''טוב נו, נביא את הנוער'' ואז פתאום הפליצו איזה סעיף שמחייב קבוצה להעמיד את ה''סגל הטוב ביותר'' לכל משחק וכשנתניה שיחקו נגד איזה קבוצה במשחק לא חשוב ולא הביאו את הזרים שלהם אז העמידו אותם לדין וכולם אמרו שהם שעיר לעזאזל כי רק מנסים להראות למכבי שזה מה שיקרה להם
אף אחד לא אמר שלהחלים מפציעה זה לא לגיטימי. עובדה- יוגב אוחיון הציג אישור רפואי ואכן שוחרר מהנבחרת ללא שום בעיה.
להתכונן לעונת NBA זאת סיבה מאוד לגיטימית, משום שהצלחת הישראלים ב- NBA זה אינטרס של הכדורסל הישראלי. הם קיבלו שחרור לקמפיין אחד בסך, ואין עם זה בעיה.
זה דווקא תרם מאוד לנבחרת. כספי ומקל התכוננו היטב ל- NBA בקיץ הפנוי שניתן להם, ואחד יש תוצאות בשטח שגם עוזרות לנבחרת בימים אלה. מקל וכספי החזירו בריבית דריבית.
להשלים תואר זה תירוץ נחמד אבל לא ממש מחזיק מים. הוא יכול להשלים את הלימודים בכל זמן אחר (הוא בסך הכל באמצע קריירת הכדורסל שלו, זה לא שהוא עוד שנה פורש).
חוץ מזה, הנבחרת באה לקראת טיוס וסיכמה יחד איתו על הגעה מאוחרת ב 15.7. נחשו מה? טיוס הבריז בלי שום הודעה מוקדמת, וכל משך הקיץ העלה תמונות שמראות חד משמעית שהוא בנופש (איזה לימודים ואיזה נעליים).
אני בכלל לא מופתע, טיוס הוא שחקן עם אפס מחוייבות ולויאליות למקום שהוא משחק בו. לראייה, הוא לא הסכים לחתום על הארכת חוזה והוא יעוף מפה ברגע שזה ייגמר.