המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:Chen כתב:LIAV10 כתב:פשוט כואב לי הלב על הנדריקס..
אין לי מילים אחרות..
ממש ככה...![]()
אני סבור שיש מספיק כסף כדי להשאיר אותו, אבל פשוט פדרמן רוצה רווחים גדולים יותר..
מצד שני, אם ברוקס בא לפה זה נראה לי השחקן הכי גדול שמגיע לאירופה העונה.
אם כל הכבוד למכבי, ברוקס לא יבוא לפה לעונה שלמה..אם כן?
אני ממש מרחם על הגארדים של קבוצות באירופה, זה בילתי אפשרי לשמור על ברוקס ופארמר ביחד..
חחח ועוד לחשוב שיעלו מהספסל שייר ופאפא.. לא תהיה להם דקת מנוחה..
תוסיף קלעי 3 מצויינים מעמדת הסמול פורוורד וקו קידמי מפוצץ בכישרון..
Chen כתב:LIAV10 כתב:Chen כתב:LIAV10 כתב:פשוט כואב לי הלב על הנדריקס..
אין לי מילים אחרות..
ממש ככה...![]()
אני סבור שיש מספיק כסף כדי להשאיר אותו, אבל פשוט פדרמן רוצה רווחים גדולים יותר..
מצד שני, אם ברוקס בא לפה זה נראה לי השחקן הכי גדול שמגיע לאירופה העונה.
אם כל הכבוד למכבי, ברוקס לא יבוא לפה לעונה שלמה..אם כן?
אני ממש מרחם על הגארדים של קבוצות באירופה, זה בילתי אפשרי לשמור על ברוקס ופארמר ביחד..
חחח ועוד לחשוב שיעלו מהספסל שייר ופאפא.. לא תהיה להם דקת מנוחה..
תוסיף קלעי 3 מצויינים מעמדת הסמול פורוורד וקו קידמי מפוצץ בכישרון..
אם הוא לא בא לפחות לעונה זה פשוט ביזיון. אבל נראה לי שזה לעונה, כי אחרת לא היה מתלבט יותר מידי אם לחתום.
where is the love? כתב:הלב נשבר על הנדריקס ואני כל כך מקווה שזה לא יסגר בסוף....
ארון ברוקס? אין ספק שחקן נהדר, אבל אם הוא יבוא לעונה אז? יתן עונה וילך לNBA מכבי ישרפו עליו סכומי עתק וההנהלה תתלהב.... אחר כך שוב לא יהיה כסף....
אני כבר מעדיף שהנדריקס ישאר ויביאו גארד סולידי, או בעצם שלא יביאו גארד, לא רוצים לא צריך.
yarinsaky כתב:ברוקס כתב בטוויטר שלו שישראל זה המקום האהוב עליו.( כאילו שהוא מכיר את ישראל ).
מצ שני הוא אומר שאין שום מו"מ, אז תירגעו.
er79 כתב:מישהו יכול קצת לתת רקע על הריצ'רד גרזנר הזה? מישהו שעקב אחריו?
Holiday_Armadillo כתב:במכבי די עצבניים עכשיו..
הם מפחדים שבגלל הפרסומים זה ייפול..
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:במכבי די עצבניים עכשיו..
אוי, איזה אסון גדול...
שיסגרו את הסגל לקבוצה שמשחקת את המשחק הרשמי שלה עוד שבועיים ולא יחפשו שחקנים סלובקים שלא ממש ברור מה יצא מהם.
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:במכבי די עצבניים עכשיו..
אוי, איזה אסון גדול...
שיסגרו את הסגל לקבוצה שמשחקת את המשחק הרשמי שלה עוד שבועיים ולא יחפשו שחקנים סלובקים שלא ממש ברור מה יצא מהם.
אני לא מסכימה איתך..
דבר ראשון..אין קשר בין הדברים..
על דבר אחד מפקח אבי אבן(גרזנר)ועל דבר אחרים מפקחים הצוות המקצועי+ההנהלה..
דבר שני..זה צעד נכון מבחינת מכבי להחתים פרוספקטים..אני אוהבת את הצעד הזה עם או בלי קשר למצב הסגל הנוכחי..
דבר שלישי..אתה רוצה שיפליצו שחקן שאין? או שיחתימו שחקן רק בשביל להגיד שהחתימו? אם אין שחקן אז אין שחקן..אי אפשר להחתים סתם שחקן..
זה כמו כל אלה שאומרים ''צריך סנטר מפלצתי בגובה 2.13 ועם הרבה הרבה שרירים''..כי הם פשוט גדלים על עצים..
זה לא מנג'ר וזה לא PES..אי אפשר סתם ליצור שחקן ולהביא אותו בלי בעיות..
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:במכבי די עצבניים עכשיו..
אוי, איזה אסון גדול...
אני לא מסכימה איתך..
דבר ראשון..אין קשר בין הדברים..
על דבר אחד מפקח אבי אבן(גרזנר)ועל דבר אחרים מפקחים הצוות המקצועי+ההנהלה..
דבר שני..זה צעד נכון מבחינת מכבי להחתים פרוספקטים..אני אוהבת את הצעד הזה עם או בלי קשר למצב הסגל הנוכחי..
דבר שלישי..אתה רוצה שיפליצו שחקן שאין? או שיחתימו שחקן רק בשביל להגיד שהחתימו? אם אין שחקן אז אין שחקן..אי אפשר להחתים סתם שחקן..
זה כמו כל אלה שאומרים ''צריך סנטר מפלצתי בגובה 2.13 ועם הרבה הרבה שרירים''..כי הם פשוט גדלים על עצים..
זה לא מנג'ר וזה לא PES..אי אפשר סתם ליצור שחקן ולהביא אותו בלי בעיות..
לגבי הצעיר הסלובקי - לא מדובר באיזו תגלית מטורפת, שהרי כבר לפני שנתיים הוא הוחתם בפונלבראדה הספרדית (או איך שקוראים לקבוצה הזו) וחזר אח"כ לסלובקיה.
לגבי החתמת גארד נוסף - אין כזה דבר "אין שחקן". יש בשוק מספיק שחקנים וצריך למצוא את הכי טוב שאפשר. הכל זה סיפור של כסף בסופו של דבר ואם פדרמן העדיף לחכות עד עכשיו בתקווה שהמחירים ירדו (תקווה שהיתה מתממשת אם היה ברור שיש שביתה ארוכה ב-NBA) אז הוא צריך להכניס את היד לכיס במקרה שההימור שלו נכשל. הרי לא ייתכן שאנחנו, המנויים, גם נשלם את המחיר (מחירי המנויים עלו השנה בלמעלה מ-10%) וגם נקבל קבוצה פחות טובה מבעונה שעברה.
קודי כתב:[ברור שלא צריך להחתים שחקן רק בשביל לומר שהחתימו אחד כזה. אבל אם לקחת הימור שנכשל אתה צריך לשלם על כך את המחיר. אנשי מכבי החליטו באופן מודע שלא להחתים מחליף לפארגו לפני חודש בתקווה שהמחירים ירדו. מאחר שאלה לא ירדו ואפילו עלו, בעיקר בגלל שכנראה השביתה לא תארך עוד זמן רב, הם עכשיו נדרשים לשלם את המחיר על כך. מעבר לכך, העונה עוד מעט מתחילה ובמידה שפארמר יעזוב ולא יגיע אף שחקן (מהסיבה ש"אין שחקן") הקבוצה פשוט תהיה חלשה וספק גדול מאוד אם תעבור לטופ 16. לכן מגיע איזה שהוא שלב, שכנראה יגיע עוד שבוע או שבועיים, שבו צריך לחפש את השחקן הכי מתאים שיש בשוק ולהחתים אותו, גם אם הוא לא משאלת הלב של בלאט ופדרמן.
מדובר בשחקן מוכשר שהותר על ידי מחלקת הסקאוטינג בראשותו של אבי אבן.