ankram כתב:אני רואה שעונת הקוטרים כבר החלה.
למכבי תהיה קבוצה מצויינת השנה , אתם יכולים לצטט אותי.
יובל , אתה עושה לי דה ז'ה וו......
זה בגלל שפדרמן עושה לי דה ז'ה וו...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:אני רואה שעונת הקוטרים כבר החלה.
er79 כתב:בספורט 5 קצת מחדדים את העניין ומציינים שהחוזה עם הסלובקי יהיה לחמש שנים. מה שבטוח, יחתום או לא יחתום, אני חייב להסיר את הכובע בפני יורובאסקט, אותם אני מודה שהשמצתי רבות, ובמיוחד את דובי פיק, שמשאיר אבק לכל המדיה הישראלית עם כתבות מהימנות.
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:[ברור שלא צריך להחתים שחקן רק בשביל לומר שהחתימו אחד כזה. אבל אם לקחת הימור שנכשל אתה צריך לשלם על כך את המחיר. אנשי מכבי החליטו באופן מודע שלא להחתים מחליף לפארגו לפני חודש בתקווה שהמחירים ירדו. מאחר שאלה לא ירדו ואפילו עלו, בעיקר בגלל שכנראה השביתה לא תארך עוד זמן רב, הם עכשיו נדרשים לשלם את המחיר על כך. מעבר לכך, העונה עוד מעט מתחילה ובמידה שפארמר יעזוב ולא יגיע אף שחקן (מהסיבה ש"אין שחקן") הקבוצה פשוט תהיה חלשה וספק גדול מאוד אם תעבור לטופ 16. לכן מגיע איזה שהוא שלב, שכנראה יגיע עוד שבוע או שבועיים, שבו צריך לחפש את השחקן הכי מתאים שיש בשוק ולהחתים אותו, גם אם הוא לא משאלת הלב של בלאט ופדרמן.
אוקיי..להכניס את היד לכיס..אבל בשביל מי?
עכשיו ספורט5 מצטרפים
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 06815.html
אפשר גם לראות שגלדסטון קיבל 100 בבגרות בלשון..מדובר בשחקן מוכשר שהותר על ידי מחלקת הסקאוטינג בראשותו של אבי אבן.
LIAV10 כתב:הסלובקי נחשב לפרוספקט יותר "גדול" מנמניה נדוביץ' שמאוד התלהבתי ממנו?
קודי כתב:ankram כתב:אני רואה שעונת הקוטרים כבר החלה.
זה בגלל שפדרמן עושה לי דה ז'ה וו...
LIAV10 כתב:טוב, בדיוק עבר עמוד אז אני אצטט את עצמי..LIAV10 כתב:הסלובקי נחשב לפרוספקט יותר "גדול" מנמניה נדוביץ' שמאוד התלהבתי ממנו?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:טוב, בדיוק עבר עמוד אז אני אצטט את עצמי..LIAV10 כתב:הסלובקי נחשב לפרוספקט יותר "גדול" מנמניה נדוביץ' שמאוד התלהבתי ממנו?
אי אפשר לדעת..
הסרבים מכתירים פרוספקטים ויורשים מאוד בקלות..בסלובקיה זה לא עובד ככה..
מה שכן..הוא נחשב שחקן טוב מאוד..
פשוט אין את ההייפ סביבו שיש סביב שחקנים צעירים ומוכשרים בסרביה וקרואטיה..
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:טוב, בדיוק עבר עמוד אז אני אצטט את עצמי..LIAV10 כתב:הסלובקי נחשב לפרוספקט יותר "גדול" מנמניה נדוביץ' שמאוד התלהבתי ממנו?
אי אפשר לדעת..
הסרבים מכתירים פרוספקטים ויורשים מאוד בקלות..בסלובקיה זה לא עובד ככה..
מה שכן..הוא נחשב שחקן טוב מאוד..
פשוט אין את ההייפ סביבו שיש סביב שחקנים צעירים ומוכשרים בסרביה וקרואטיה..
ובכל זאת..לפי דעתך האישית?
קודי כתב:אני מאוד מקווה שבאמת מדובר בפרוספקט אדיר, אבל תסלחו לי שאני לא ממש משתולל מההחתמה הזו (אם תקרה), בלי שראיתי את הילד, מכמה סיבות:
1. הוא כבר חתם בספרד לפני שנתיים ומהר מאוד שוחרר משם.
2. המספרים שלו בליגה הסלובקית (יש ליגה כזו?) לא ממש מרשימים.
3. הוא עשה אמנם מספרים יפים אבל זה היה באליפות דרג ב' עם נבחרת העתודה הסלובקית - לא ממש מדד ליכולת (טורניר בו נבחרת העתודה החלשה של ישראל היתה אחת מהטובות בו).
4. בגיל 20 אתה כבר אמור לראות את היכולת של גארדים טובים באה לידי ביטוי (קטש, שפר, בורשטיין, פופוביץ ואחרים), בניגוד לשחקנים גבוהים שהם בד"כ "לייט בלומרס".
er79 כתב:בספורט 5 קצת מחדדים את העניין ומציינים שהחוזה עם הסלובקי יהיה לחמש שנים. מה שבטוח, יחתום או לא יחתום, אני חייב להסיר את הכובע בפני יורובאסקט, אותם אני מודה שהשמצתי רבות, ובמיוחד את דובי פיק, שמשאיר אבק לכל המדיה הישראלית עם כתבות מהימנות.
קובי כתב:אסף ?
yarinsaky כתב:מה עוזרים כל הפרוספקטים - שמוספקטים אם מכבי לא מסוגלת להשאיר אף פעם סגל יותר משנה אחת רצוף ורצה למכור את הכוכבים שלה בשוק ?
הפכנו לסוג של פרטיזן או לובליאנה, רק עם קצת יותר כסף.
לפחות שילמדו מקאחה איך סוחטים כל גרוש עם בייאאוטים עצומים בחוזים.
yarinsaky כתב:מה עוזרים כל הפרוספקטים - שמוספקטים אם מכבי לא מסוגלת להשאיר אף פעם סגל יותר משנה אחת רצוף ורצה למכור את הכוכבים שלה בשוק ?
לפחות שילמדו מקאחה איך סוחטים כל גרוש עם בייאאוטים עצומים בחוזים.
Holiday_Armadillo כתב:הוא חייב לעבוד תחת מאמנים שמבינים כדורסל ומבינים איך לשפר שחקנים..
זה יכול להיות גם יקנעם..אבל אם יש שם מאמן שמבין כדורסל הוא יהפוך אותו לשחקן יותר טוב..
yarinsaky כתב:אז מה אם מחתימים ל 5 שנים ?
באה בסוף איזו קבוצה עשירה וקונה אותו יחד עם החוזה שלו. אותי פרוספקטים צעירים ממש לא מעניינים, במילא רובם לא הופכים בסופו של דבר לשחקנים ברמה שמכבי צריכה, אלא אם כן מדובר על פרוספקטים כמו ניקולה שלכולם היה ברור שמדובר בתותח על.
אני מצפה שמכבי תדע לשמור על השחקנים שלה ולא תמכור אותם בשביל חצי מיליון דולר בשוק החופשי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, מרסר ו־13 אורחים