המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אפשר לחכות גם למשיח. אני לא יודע מה גורם לכם לחשוב שסופו ישיל 18 קילו מהמשקל שלו ויחזור לכושר של אשתקד.
ואם סופו לא חוזר בעוד חודשיים, את מי תביא בדיוק באמצע דצמבר?LIAV10 כתב:שחף כתב:אפשר לחכות גם למשיח. אני לא יודע מה גורם לכם לחשוב שסופו ישיל 18 קילו מהמשקל שלו ויחזור לכושר של אשתקד.
כשאתה שוקל ככה לא כזה בעיה להוריד באיזור ה-15 קילו.
אפשר לחכות לו חודשיים.
שמואל1 כתב:את לינהארט. הוא שחקן נחמד, מידי פעם הוא יכול לתת שלשה, אבל אין לו תרומה מעבר לזה.
שחף כתב:ואם סופו לא חוזר בעוד חודשיים, את מי תביא בדיוק באמצע דצמבר?LIAV10 כתב:שחף כתב:אפשר לחכות גם למשיח. אני לא יודע מה גורם לכם לחשוב שסופו ישיל 18 קילו מהמשקל שלו ויחזור לכושר של אשתקד.
כשאתה שוקל ככה לא כזה בעיה להוריד באיזור ה-15 קילו.
אפשר לחכות לו חודשיים.
שחף כתב:אפשר לחכות גם למשיח. אני לא יודע מה גורם לכם לחשוב שסופו ישיל 18 קילו מהמשקל שלו ויחזור לכושר של אשתקד.
מקאדו 3 כתב:שחף כתב:אפשר לחכות גם למשיח. אני לא יודע מה גורם לכם לחשוב שסופו ישיל 18 קילו מהמשקל שלו ויחזור לכושר של אשתקד.
בלי סופו מכבי עוד קבוצה באירופה , סופו שמן עם עיין אחת לחץ דם ופרקינסון עדיין לא רואה אף גבוהה שתביא או הבאת ממטר , הוא ירזה אני מקווה ויחזור לכושר כי אם לא זו תהיה עונה בינונית מאוד בלי קשר לגביע החסר משמעות הזה .
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:את לינהארט. הוא שחקן נחמד, מידי פעם הוא יכול לתת שלשה, אבל אין לו תרומה מעבר לזה.
האמת שלינהארט נתן תרומה חביבה היום בהגנה ובריבאונד וסה"כ היה סביר ביותר.
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:את לינהארט. הוא שחקן נחמד, מידי פעם הוא יכול לתת שלשה, אבל אין לו תרומה מעבר לזה.
כמו שאמרתי, הוא שחקן נחמד אבל לא תורם יותר מידי. הוא סוג של מזיק ולא מעיל. לא אוהב שחקנים בסגנון הזה.
היה עדיף להביא שחקן איכותי לעמדה 4, שהיה נותן תרומה הרבה יותר מכרעת וחשובה.
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:את לינהארט. הוא שחקן נחמד, מידי פעם הוא יכול לתת שלשה, אבל אין לו תרומה מעבר לזה.
כמו שאמרתי, הוא שחקן נחמד אבל לא תורם יותר מידי. הוא סוג של מזיק ולא מעיל. לא אוהב שחקנים בסגנון הזה.
היה עדיף להביא שחקן איכותי לעמדה 4, שהיה נותן תרומה הרבה יותר מכרעת וחשובה.
באמת? אני זוכר שאמרת שהוא עב"ם.
MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:שחף כתב:אפשר לחכות גם למשיח. אני לא יודע מה גורם לכם לחשוב שסופו ישיל 18 קילו מהמשקל שלו ויחזור לכושר של אשתקד.
בלי סופו מכבי עוד קבוצה באירופה , סופו שמן עם עיין אחת לחץ דם ופרקינסון עדיין לא רואה אף גבוהה שתביא או הבאת ממטר , הוא ירזה אני מקווה ויחזור לכושר כי אם לא זו תהיה עונה בינונית מאוד בלי קשר לגביע החסר משמעות הזה .
זה נכון.
באופן לא מפתיע, מכבי גם העונה תהיה תלויה לא מעט בסופו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים