גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, חמישי, 20:45, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, חמישי, 20:45, ספורט 5

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ספטמבר 2014, 14:53

אני מאמין שבמהלך העונה הקליעה של פארגו תתיישר סביב ה30%-33%, זה לא מדהים, אבל גם לא כל כך נורא בשביל גארד עם היכולות האתלטיות שלו.
מה שכן, את הזריקות מחצי מרחק הוא יצטרך לקלוע באחוזים גבוהים מאוד.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 19 ספטמבר 2014, 15:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 19 ספטמבר 2014, 15:00

פארגו לשלוש הוא סטרייק שוטר. יש לו ימים טובים וימים רעים.
בימים הרעים הוא קולע אולי שלשה אחת בקושי מ 5-7 נסיונות.
בימים הטובים הוא יכול בקלות לשים 4-5 שלשות מ 7-8 נסיונות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Roni1 » 19 ספטמבר 2014, 15:25

אתם ידעתם שאורי אלון צייץ אתמול ״עידן חדש״?
על גביע השוקו. עידן חדש. :laugh3
Roni1

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ספטמבר 2014, 15:35

Roni1 כתב:אתם ידעתם שאורי אלון צייץ אתמול ״עידן חדש״?

לא יודע...
לראות אותם זוכים בתואר כה משמעותי באולם כה מפואר... מריח לי כמו אירופה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Roni1 » 19 ספטמבר 2014, 15:52

MTA2311 כתב:

לא יודע...
לראות אותם זוכים בתואר כה משמעותי באולם כה מפואר... מריח לי כמו אירופה.

הלוואי שפעם אחת היינו זוכים להריח בעצמנו את האירופה הזאת שכולם מדברים עליה
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ספטמבר 2014, 16:47

לא הבנתי. העידן החדש זה הארנה או הזכיה בגביע ווינר?
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 19 ספטמבר 2014, 17:00

roy1000 כתב:

לא הבנתי. העידן החדש זה הארנה או הזכיה בגביע ווינר?

נראה לי שזה נכתב במסגרת חגיגות הזכיה
Roni1

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 ספטמבר 2014, 17:27

לדעתי הוא התכוון לכך שהם ניצחו את מכבי בקרב על תואר לאחר הרבה מאוד שנים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 19 ספטמבר 2014, 17:38

באנביאי יש ליגת קיץ ואחרי זה יש טורנירי קדם עונה ,ויש זוכה ואפילו אלופת האנביאי מפסידה ואין שום רעש ושום כלום כולה טורניר הכנה .
אני מאוד אוהב לנצח ולא סובל להפסיד במיוחד לא אתמו7ל שכולם יודעים ישר איזה הייפ ואיזה סרטים כולם נכנסים ,אבל עדין שיהנו ףגם באירופה יש טורנירי גומלסקי וכל מיני ואף אחד לא מיחס חשיבות למנצחת .
דבר נוסף אנחנו לא לומדים כלום משנה לשנה ומתיחסים לתחילת סוף העונה שעברה כדוגמה לעונה ,ושוכחים שמההצלבה נראנו פצצה ,קבוצה טובה מתחממת ומתחברת באמצע סוף ,ותמיד אמרנו שקבוצות של זאליקו ומסינה טובות במאני טיים.
אחרי הכל ובלי קשר לתוצאות ונכון שמוקדם לקבוע ,ונכון שהמאני טיים זה לא עכשיו ,אאבל אפשר לראות ליקויים וחסרונות ובעיות ,גם אם זה רק הכנה ,בסך הכל נראה שקליעה לשלוש לא תהיי הבעיה שלנו תמיד יהיה מישו מהשחקנים האלה לינהראט לנדסברג סמית פניני פארגו הינס שיקלע ויתפוס ערב אפילו 2 3 מתוכם .
אבל ישנם כמה בעיות אם כל הכבוד לפארגו שאני אוהב מאוד וןשמח שהוא כאן ,הוא לא ברמה של רייס ,ריס צעד ראשון הרבה יותר טוב גם לעומת עונת השיא של פארגו ,גם הוצאת זריקה יותר מהירה וגם תוך כדי תנועה ,תנועות גוף יותר טובות ,פארגו כדרר ועושה הרבה תנועות אבל זה על המקום לעמת ריס שמגון ומטעה ויותר מגוון בסיומת של החדירה אם היד אחת כמו טוני פארקר,בקיצור לא בוכה על זה שפארגו כאן אבל צריך להיות מודעים שריס היה בלתי עציר למרות שכולם ידעו שהוא חודר בצד שמאל ,פארגו לא מצליח הרבה פעמים לחדור ישר אז הוא עושה סוג של סיבסוב,אבל בסדר נחיה איתו ,הבעיה העיקרית שלי זה הינס ,וזה מאוד מוזר לי לא בא שחקן לא ידוע או לא מוכח ,נתן הופעות טובות נגד מילאנו נגד מוס ולאנגפורד ,ומוזר שמשו אצלו לא מתחבר הכדרור שלו לא נראה בטוח ,הוא בורח לצד ימין וליד ימין ברגע שמכדרר ביד שמאל בורח לו כדור והוא לא מצליח לחדור כמעט ,נראה בלאגניסט מקווה שנתוודה ,כי הוא אחת העמדות שעליה תקום או תיפול העונה בלי גארד נוסף אין לנן מה לחפש .
בנוסף מה שכולם יודעים אין לנו סנטר ,וזה כבר דובר רבות.
דבר אחרון זה שאני חושב שאחרי שגילינו שלינהראט הוא סוג שח גארד ולא 4 ,אז חבל שללא הבאנו גארד טוב שיוסיף לגיון בהתקפה וליכולת יצירה ,כי כמו שראינו סמית ולאנסברג לא עוברים בכדרור שחקן אלא קולעים מרחוק ומחצי מרחק לאנסברג ממש מוגבל ביצירת מצבים בכדרור מול שומרים סבירים ,הוא מצליח לפעמים אבל לא לבנות על זה .
העמדות העיקריות שהם בעיה שוב זה לינהראטט ורנדל ,אני מאוד אוהב את רנדל וחושב שיתרום גם אם לא מסתכם בנקודות אבל התרומה שלו ניכרת ,אבל בשיטה של מכבי של הרבה שחקנים והרבה בינונים ,חבל שאין כמה שחקנים באנקרים אלא חבורה של בינונים שאתה לא יודע מי יופיע כל ערב וחבל יכלו להוציא שחקן אחד טוב בעמדה 3 4 במקום רנדל ולינהראט סוג שלקלייזה סוג של סמית שהם גבוהים חזקים יוכלים לשחק פנימה אבל גם מיצרים לבד וגם קולעים זה היה פותר לנו הרבה וסמית דונטה סמית היה שווה גם ת700 ועזבו תהופעות שלו ,כמו שאומרים שגם שסופו לא קולע הוא יוצר בעיה גם דונטה .
שיהיה בהצלחה כרגיל תגידו שארוך
אדם

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 ספטמבר 2014, 18:08

אדם כתב:באנביאי יש ליגת קיץ ואחרי זה יש טורנירי קדם עונה ,ויש זוכה ואפילו אלופת האנביאי מפסידה ואין שום רעש ושום כלום כולה טורניר הכנה .
אני מאוד אוהב לנצח ולא סובל להפסיד במיוחד לא אתמו7ל שכולם יודעים ישר איזה הייפ ואיזה סרטים כולם נכנסים ,אבל עדין שיהנו ףגם באירופה יש טורנירי גומלסקי וכל מיני ואף אחד לא מיחס חשיבות למנצחת .
דבר נוסף אנחנו לא לומדים כלום משנה לשנה ומתיחסים לתחילת סוף העונה שעברה כדוגמה לעונה ,ושוכחים שמההצלבה נראנו פצצה ,קבוצה טובה מתחממת ומתחברת באמצע סוף ,ותמיד אמרנו שקבוצות של זאליקו ומסינה טובות במאני טיים.
אחרי הכל ובלי קשר לתוצאות ונכון שמוקדם לקבוע ,ונכון שהמאני טיים זה לא עכשיו ,אאבל אפשר לראות ליקויים וחסרונות ובעיות ,גם אם זה רק הכנה ,בסך הכל נראה שקליעה לשלוש לא תהיי הבעיה שלנו תמיד יהיה מישו מהשחקנים האלה לינהראט לנדסברג סמית פניני פארגו הינס שיקלע ויתפוס ערב אפילו 2 3 מתוכם .
אבל ישנם כמה בעיות אם כל הכבוד לפארגו שאני אוהב מאוד וןשמח שהוא כאן ,הוא לא ברמה של רייס ,ריס צעד ראשון הרבה יותר טוב גם לעומת עונת השיא של פארגו ,גם הוצאת זריקה יותר מהירה וגם תוך כדי תנועה ,תנועות גוף יותר טובות ,פארגו כדרר ועושה הרבה תנועות אבל זה על המקום לעמת ריס שמגון ומטעה ויותר מגוון בסיומת של החדירה אם היד אחת כמו טוני פארקר,בקיצור לא בוכה על זה שפארגו כאן אבל צריך להיות מודעים שריס היה בלתי עציר למרות שכולם ידעו שהוא חודר בצד שמאל ,פארגו לא מצליח הרבה פעמים לחדור ישר אז הוא עושה סוג של סיבסוב,אבל בסדר נחיה איתו ,הבעיה העיקרית שלי זה הינס ,וזה מאוד מוזר לי לא בא שחקן לא ידוע או לא מוכח ,נתן הופעות טובות נגד מילאנו נגד מוס ולאנגפורד ,ומוזר שמשו אצלו לא מתחבר הכדרור שלו לא נראה בטוח ,הוא בורח לצד ימין וליד ימין ברגע שמכדרר ביד שמאל בורח לו כדור והוא לא מצליח לחדור כמעט ,נראה בלאגניסט מקווה שנתוודה ,כי הוא אחת העמדות שעליה תקום או תיפול העונה בלי גארד נוסף אין לנן מה לחפש .
דבר אחרון זה שאני חושב שאחרי שגילינו שלינהראט הוא סוג שח גארד ולא 4 ,אז חבל שללא הבאנו גארד טוב שיוסיף לגיון בהתקפה וליכולת יצירה ,כי כמו שראינו סמית ולאנסברג לא עוברים בכדרור שחקן אלא קולעים מרחוק ומחצי מרחק לאנסברג ממש מוגבל ביצירת מצבים בכדרור מול שומרים סבירים ,הוא מצליח לפעמים אבל לא לבנות על זה .
העמדות העיקריות שהם בעיה שוב זה לינהראטט ורנדל ,אני מאוד אוהב את רנדל וחושב שיתרום גם אם לא מסתכם בנקודות אבל התרומה שלו ניכרת ,אבל בשיטה של מכבי של הרבה שחקנים והרבה בינונים ,חבל שאין כמה שחקנים באנקרים אלא חבורה של בינונים שאתה לא יודע מי יופיע כל ערב וחבל יכלו להוציא שחקן אחד טוב בעמדה 3 4 במקום רנדל ולינהראט סוג שלקלייזה סוג של סמית שהם גבוהים חזקים יוכלים לשחק פנימה אבל גם מיצרים לבד וגם קולעים זה היה פותר לנו הרבה וסמית דונטה סמית היה שווה גם ת700 ועזבו תהופעות שלו ,כמו שאומרים שגם שסופו לא קולע הוא יוצר בעיה גם דונטה .

ארוך... :blush1
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 19 ספטמבר 2014, 19:12

שמואל1 כתב:לדעתי הוא התכוון לכך שהם ניצחו את מכבי בקרב על תואר לאחר הרבה מאוד שנים.

שמואל אני אוהב אותך !!! פרשננו לעניניי מגדל .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 19 ספטמבר 2014, 19:15

פשוט בלתי נתפס ליראות אותם מניפים את הגביע הנכסף , פשוט לריראות ולמות מקנאה איפה הם ואיפה אנחנו מתי כבר נביא גביע מתי ? אלוהים היכן אתה ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 ספטמבר 2014, 20:28

ה"גורמים" וה"מקורבים" התחילו לזמר כמו תמיד אחרי הפסד:

http://one.co.il/Article/239545.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ספטמבר 2014, 20:30

כתבה דוחה של פיק. נראה כאילו אורי אלון כתב אותה בעצמו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Allan Turing » 19 ספטמבר 2014, 22:47

הכלבים נובחים והשיירה עוברת.
אנחנו משחקים בלי סנטר, ככה אנחנו לא יותר מקבוצה מקומית סבירה פלוס.
טיוס נראה כמו בוגר תואר ראשון, את סופו לא רואים עדיין, ועל החוויה של לראות את מאריץ הייתי מוותר.

זה יסתדר, ואז נוכל לדבר שוב.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 ספטמבר 2014, 17:55

אוהדי ירושלים תקפו את מזרחי אחרי ההפסד בגמר
תקרית חמורה בתום המשחק בגביע ווינר: יו"ר מכ' ת"א הותקף בידי אוהדי ירושלים ופונה בחסות המשטרה. מירושלים נמסר: "אם המקרה היה, אנו מגנים אותו"
http://one.co.il/Article/239571.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 20 ספטמבר 2014, 21:28

טוב, אז עבר עלי סוף שבוע די מטורף אבל מסורת צריך להמשיך... סיכום:

אז ביום חמישי אני וחבר יצאנו לירושלים, חנינו בחניון של טדי כדי שלא נסתבך עם היציאה אח"כ (איך בכל אולם/איצטדיון חדש לא חושבים על הדבר הכי בסיסי שזה חניה... אני רק מדמיין מה יקרה אם יהיה מכבי-ירושלים בארנה והפועל-בית"ר בטדי...)
אז הגענו סוף סוף (נשרף רכב בכביש 443... סיוט) ונכנסנו לארינה.
לא יודע, אולי זה כי עדיין לא מוכן אבל היציעים רחוקים מהמגרש, אולי אחרי שיגיעו היציעים הנוספים זה ישתנה, בשביל להגיע למפלס העליון יש מדרגות נעות! בתוך הארינה! היה קצת משעשע לראות את זה.
עוד דבר מצחיק הוא שלא היה ניתן לקנות שם בחנויות באשראי (אנשים שאני מכיר הלכו ומילאו חיש גד באשראי וביקשו את הכסף שהם זכו בו במזומן... גאונים :) )
אני לא אובייקטיבי אבל אני מעדיף את ההיכל.

איכשהו התמקמנו במקום הכי טוב באולם, ממש באמצע במפלס התחתון (לא מקנא במי ששילם הרבה כסף וישב מתחתינו עם כל הרעש של התופים...), ותודה למנהלת על ההתחשבות... את המשחק כולנו ראינו, השופטים הלכו איתם בשריקות הקטנות (שחקן של ירושלים מוסר כדור לרגל של שחקן ירושלים, הכדור חוזר לשחקן הראשון שעושה סל ועבירה.. מה? אין רגל?) , הם חגגו עלינו בצבע בכל הזדמנות (בחצי הראשון- למעט השלשות של יותם אני חושב שכ-ל הנקודות שלהם היו מתוך הצבע שלנו...)
ראיתי שדיברתם כאן על רנדל- חייב לציין שאני מעריך אותו מאוד, כבר בהתחלה הסתכלתי עליו וראיתי שהוא חבוש ברגליים כאילו הוא פצוע מלחמה, כלום לא הלך לו והשופטים גם הם המציאו לו לפחות 2 עבירות (לדעתי, בטח שנתנו לו את החמישית כתוקף... שזה סוג של כלל לא כתוב שלא עושים... ולדעתי לא היה בכלל..), קיצור- לא יכול לכעוס על שחקן שעושה הכל כדי לשחק.
דיברתם גם על השלשות, חייב לציין שמכבי מגיעים למצבים של זריקות לא רעות לשלוש, 90% מהזריקות היו בסדר גמור לדעתי אחרי הנעת כדור ולשחקנים "חמים". מה שכן בסיום זה הפך להיות קצת מוגזם...

במחצית היה לי קצת משעמם, אז התחלתי לחשב את מס' הנקודות של ירושלים (רשום כמה נק' כל שחקן קלע)- בקיצור חישבתי ויצא לי 52 (כשעל הלוח רשום 54). העברתי את זה לגורמים במכבי ולדעתי זה מה שפיני ניסה להגיד שם ברבע השלישי למזכירות... (ראיתי בפירוש מישהו מגיע לשמעון ומצביע לו על הלוח כדי שיראה את זה...) אמרתי שאצלם בסוף אבל...

בחצי השני ההגנה של מכבי בהחלט השתפרה אבל רדפנו רדפנו ורדפנו וכבר שהצלחנו להשוות לא הצלחנו לעלות ליתרון כך שהמשחק נשאר בשליטה שלהם...

תגידו מה שתגידו, משחק הכנה או לא, אבל אני שונא להפסיד, בטח תואר ובטח לאדומים אז מיד אחרי זריקת השלשה של פארגו אמרתי לחבר שלי שאני לא מסוגל לראות את זה ונלך הביתה... למאבטחת מטומטמת היה חשוב שזה לא יקרה והיא פשוט לא רצתה לתת לי ללכת הביתה, כאילו- מה היא חושבת לעצמה... עכשיו אני כולי חם ומתוסכל מהמשחק והיא מתווכחת איתי ולא נותנת לי לעבור לכיוון היציאה... אני אדם רגוע בד"כ ובטח שלא נוגע בבנות אבל באמת שלא הייתי רחוק מלהכניס לה איזה אחת... סתומה לגמרי בקיצור.

בקיצור, היה יום מתסכל, אבל אנחנו עדיין בהתחלה ואי אפשר לשפוט את הקבוצה עדיין...(לדעתי לפחות)

לגבי מלחה- ראיתי שבית"ר ירושלים (ארצית) הולכת לשחק שם השנה. (קצת משעשע)
פליקס- אני לוקח מחר את אחיין שלי (בן 6) למשחק הראשון שלו בחיים :), מבטיח להכניס את זה לסיכום של מחר.
שמואל- בעבר היו 2 נציגות ישראליות בגביע אירופה (מכבי רעננה) ככה שבמידה וי-ם תהיה ביורוליג זה לא תהיה הפעם הראשונה של 2 נציגות ישראליות במפעל הבכיר.

אמממ איך היה העידוד מהטלוויזיה? (אני לא מזוכיסט ואראה את המשחק שוב... אז אני אסמוך על הדעה שלכם..)
מקובי

הודעהעל ידי sweety » 20 ספטמבר 2014, 21:42

קובי סיכום נאה :)

וצודק אין על ההיכל...
מרגע של עצבות נצא גדולים וחזקים
סמל אישי של המשתמש
sweety

הודעהעל ידי felix_r » 20 ספטמבר 2014, 21:49

העידוד היה בסדר גמור. שמעו אתכם היטב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 20 ספטמבר 2014, 22:02

אדם כתב:באנביאי יש ליגת קיץ ואחרי זה יש טורנירי קדם עונה ,ויש זוכה ואפילו אלופת האנביאי מפסידה ואין שום רעש ושום כלום כולה טורניר הכנה .

אני חושב שזה ממש פספוס לא להתעקש ולהשאיר שחקן כמו רייס ולהחתים את דונטה.לפעמים זה ממש מעצבן שמכבי מחליטה לחסוך איפה שלא צריך לחסוך. ובמקום היינס הייתי מביא בכלל את קרלון בראון מהפועל. שחקן מצויין ולא יקר יותר. אבל אין מה לעשות בנידון עכשיו..
לפני כמה ימים ממש שיבחיתי את לאנדסברג, אבל גם אני שמתי לב שיש לו בעיה בייצור מצבים, בכלל הבעיה של לאנדסברג לדעתי שהוא מגיב לאט גם בהתקפהוגם בהגנה ויש לו צעד ראשון איטי יחסית. כאילו מן חסרה לו עוצמה בתנועה. אם לאנדסברג ישפר את היכולת לחדור הוא יהיה שחקן התקפה מצויין.
אני אוהב את הירידה שלך לפרטים אדם. כיף לראות אנשים עם כזאת תשוקה לכדורסל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים