המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:לפי ישראל היום מכבי מחפשת גבוהה זר שוב וזה גם בגלל שהיא תישאר ללא גבוהים כמעט ( זה מריח שמאריץ יוטס הביתה ) בפתיחת הליגה בגלל העונש של טיוס , עוד מצוין כי ' המהלך כבר יצא לדרך ' אולי יביאו מישהו נורמאלי ? אם יש כזה עדיין ...
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:לפי ישראל היום מכבי מחפשת גבוהה זר שוב וזה גם בגלל שהיא תישאר ללא גבוהים כמעט ( זה מריח שמאריץ יוטס הביתה ) בפתיחת הליגה בגלל העונש של טיוס , עוד מצוין כי ' המהלך כבר יצא לדרך ' אולי יביאו מישהו נורמאלי ? אם יש כזה עדיין ...
לחתוך את מאריץ' אחרי שבועיים נראה לי קצת מגוחך. בשביל הליגה, לא צריך להביא עוד שחקן. אפשר להסתדר עם כהן.
תהרוג אותי לא מבין מה ההגיון בלהחליף שחקן עם עודף משקל שצריך לעבור תהליך מיני שיקום בשחקן אחר עם אותן בעיות רק הרבה הרבה פחות מוכשר שנתן כמה עונות גרועות .jol9 כתב:roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:לפי ישראל היום מכבי מחפשת גבוהה זר שוב וזה גם בגלל שהיא תישאר ללא גבוהים כמעט ( זה מריח שמאריץ יוטס הביתה ) בפתיחת הליגה בגלל העונש של טיוס , עוד מצוין כי ' המהלך כבר יצא לדרך ' אולי יביאו מישהו נורמאלי ? אם יש כזה עדיין ...
לחתוך את מאריץ' אחרי שבועיים נראה לי קצת מגוחך. בשביל הליגה, לא צריך להביא עוד שחקן. אפשר להסתדר עם כהן.
יכול להיות שהמצב שלו גרוע משחשבו. הבעיה היא לא מאריץ' אלא מי שהביא אותו בהחתמת בזק לא הכי אחראית
מקאדו 3 כתב:תהרוג אותי לא מבין מה ההגיון בלהחליף שחקן עם עודף משקל שצריך לעבור תהליך מיני שיקום בשחקן אחר עם אותן בעיות רק הרבה הרבה פחות מוכשר שנתן כמה עונות גרועות .jol9 כתב:roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:לפי ישראל היום מכבי מחפשת גבוהה זר שוב וזה גם בגלל שהיא תישאר ללא גבוהים כמעט ( זה מריח שמאריץ יוטס הביתה ) בפתיחת הליגה בגלל העונש של טיוס , עוד מצוין כי ' המהלך כבר יצא לדרך ' אולי יביאו מישהו נורמאלי ? אם יש כזה עדיין ...
יכול להיות שהמצב שלו גרוע משחשבו. הבעיה היא לא מאריץ' אלא מי שהביא אותו בהחתמת בזק לא הכי אחראית
jol9 כתב:ברור שאין הגיון. לדעתי מאריץ' הוחתם מבלי שבכלל ראו אותו. אני מופתע שהוא עבר את הבדיקות, שאותן סופו לא עבר.
roy1000 כתב:jol9 כתב:ברור שאין הגיון. לדעתי מאריץ' הוחתם מבלי שבכלל ראו אותו. אני מופתע שהוא עבר את הבדיקות, שאותן סופו לא עבר.
השאלה זה מה לעשות עכשיו. אני לא חושב שצריך לרוץ ולהביא עוד סותם חורים. אפשר להסתדר עם מה שיש עד שטיוס יחזור.
jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:תהרוג אותי לא מבין מה ההגיון בלהחליף שחקן עם עודף משקל שצריך לעבור תהליך מיני שיקום בשחקן אחר עם אותן בעיות רק הרבה הרבה פחות מוכשר שנתן כמה עונות גרועות .jol9 כתב:roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:לפי ישראל היום מכבי מחפשת גבוהה זר שוב וזה גם בגלל שהיא תישאר ללא גבוהים כמעט ( זה מריח שמאריץ יוטס הביתה ) בפתיחת הליגה בגלל העונש של טיוס , עוד מצוין כי ' המהלך כבר יצא לדרך ' אולי יביאו מישהו נורמאלי ? אם יש כזה עדיין ...
ברור שאין הגיון. לדעתי מאריץ' הוחתם מבלי שבכלל ראו אותו. אני מופתע שהוא עבר את הבדיקות, שאותן סופו לא עבר.
חנו'ש כתב:אני בכלל לא חושבת שצריך להביא עוד סותם חורים עד שכולם יהיו כשירים.
צריך להביא שחקן שיכול להתאים לסגל גם כשהוא יהיה במלואו, כי גם אז יש לנו בעיה בקו הקדמי וזה משהו שדיברו כאן עוד בקיץ כשהיה ברור לכולם שחסר עוד גבוה ומשום מה בחרו להחתים סמול כמו לינהארט.
בסופו של דבר גבוהים אמיתיים, שהם לא סמול פורוורדים מוסטים, ושאשכרה יכולים לתת תרומה משמעותית ביורוליג, יש לנו 3 (טיוס, סופו ורנדל), וכל ה-3 הנ"ל הם שחקנים שמועדים לפורענות, אז על מה חשבו כאן, גם לי לא ברור....
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אני בכלל לא חושבת שצריך להביא עוד סותם חורים עד שכולם יהיו כשירים.
צריך להביא שחקן שיכול להתאים לסגל גם כשהוא יהיה במלואו, כי גם אז יש לנו בעיה בקו הקדמי וזה משהו שדיברו כאן עוד בקיץ כשהיה ברור לכולם שחסר עוד גבוה ומשום מה בחרו להחתים סמול כמו לינהארט.
בסופו של דבר גבוהים אמיתיים, שהם לא סמול פורוורדים מוסטים, ושאשכרה יכולים לתת תרומה משמעותית ביורוליג, יש לנו 3 (טיוס, סופו ורנדל), וכל ה-3 הנ"ל הם שחקנים שמועדים לפורענות, אז על מה חשבו כאן, גם לי לא ברור....
גם רנדל נמצא תחת כוכבית גדולה. אין לו עדיין דקת יורוליג.
חנו'ש כתב:אני בכלל לא חושבת שצריך להביא עוד סותם חורים עד שכולם יהיו כשירים.
מקאדו 3 כתב:חנו'ש כתב:אני בכלל לא חושבת שצריך להביא עוד סותם חורים עד שכולם יהיו כשירים.
חשבו שלקחו גביע אירופה עם סופו טיוס ובלו שהוא בכלל 4 עם יותר נטיה ל 3 מ ל 5 .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx, עידן ו־8 אורחים