המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:בקרוב יהיה ביס דוקו הקרנת בכורה של הסרט ''הנסיך הירוק'' שעוסק בגיוס הבן של מנהיג החמאס ע''י השב''כ
אני כבר מתה לראות את זה
Holiday_Armadillo כתב:סרט ספורט שאני אישית מאוד מאוד נהניתי ממנו - Draft Day
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סרט ספורט שאני אישית מאוד מאוד נהניתי ממנו - Draft Day
עכשיו ראיתי... סרט אדיר!!
LIAV10 כתב:חחחח נראה כאילו הרבה ייאוש השתחרר עכשיו
misha כתב:קוריאני הרבה יותר טוב ואפילו לא טרחתי לראות את האמריקאי. ניסיון לעשות רימייק לסרט כזה היה כישלון ידוע מראש.
LIAV10 כתב:אי אפשר לראות באינטרנט סרטים בצפייה ישירה עם תרגום, זה פשוט מתיש, פה תעשה לייק, פה חלון של אתר "יכול להיות שתמצא פה תמונות עירום של מישהי שאתה מכיר", שם "בוא תזכה במיליארד דולר בחינם".
חיפשתי את הסרט מגדלי התאומים, נשברתי, עדיף בלי תרגום.
LIAV10 כתב:אי אפשר לראות באינטרנט סרטים בצפייה ישירה עם תרגום, זה פשוט מתיש, פה תעשה לייק, פה חלון של אתר "יכול להיות שתמצא פה תמונות עירום של מישהי שאתה מכיר", שם "בוא תזכה במיליארד דולר בחינם".
felix_r כתב:LIAV10 כתב:אי אפשר לראות באינטרנט סרטים בצפייה ישירה עם תרגום, זה פשוט מתיש, פה תעשה לייק, פה חלון של אתר "יכול להיות שתמצא פה תמונות עירום של מישהי שאתה מכיר", שם "בוא תזכה במיליארד דולר בחינם".
תלמד רוסית.
תוך דקה אחת אני מוצא כל סרט עם דיבוב רוסי לצפייה ישירה באיכות HD בלי שום לייקים ושמייקים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים