Sabonis כתב:מישהו כבר יודע על שידור ברשת של המשחק?
כאן, רק תרשם ותראה בחינם
http://www.euroleague.livebasketball.tv/
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Sabonis כתב:מישהו כבר יודע על שידור ברשת של המשחק?
misha כתב:לא צריך לקום מוקדם מחר ככה שמי שלא נשאר הוא אדום(או שומר שבת)
felix_r כתב:misha כתב:לא צריך לקום מוקדם מחר ככה שמי שלא נשאר הוא אדום(או שומר שבת)
אירחתי היום את המשפחה ל"על האש". אני הרוס...
שמואל1 כתב:יופי, אז יש לנו לא מעט צופים כאן בפורום! יהיה צחוקים ב 3 וחצי בלילה. יאללה תלכו קצת לצבור שעות שינה עד המשחק, שלא תתעפצו חס וחלילה במהלך המשחק.
misha כתב:אולי הוא יעלה מהספסל בסופו של דבר, אבל אין לי ספק שכמות הדקות והזדמנויות שהוא יקבל תהיה לגמרי שונה מהתקופה עם בלאט. גודס לא יוריד אותו על כל דבר קטן לספסל.
גודס כבר מהראיון הראשון שלו בקיץ דיבר על כמה הוא מעריך אותו וחושב שהגיע הזמן שיקבל יותר. אני חושב שזה אומר הרבה.
שמואל1 כתב:אם כבר דווין סמית'- הוא צפוי לשחק נגד פלמנגו?
felix_r כתב:misha כתב:אולי הוא יעלה מהספסל בסופו של דבר, אבל אין לי ספק שכמות הדקות והזדמנויות שהוא יקבל תהיה לגמרי שונה מהתקופה עם בלאט. גודס לא יוריד אותו על כל דבר קטן לספסל.
גודס כבר מהראיון הראשון שלו בקיץ דיבר על כמה הוא מעריך אותו וחושב שהגיע הזמן שיקבל יותר. אני חושב שזה אומר הרבה.
אולי גודס באמת מעריך אותו. אבל ישנה גם אפשרות, שגודס דיבר ככה כדי שלאנדסברג לא ינסה לברוח לקבוצה אחרת. גם ככה אנחנו די קצרים בישראלים.
ד"א, ישראלים... כמה חבל שמכבי לא הצליחה להביא את פישר... ראיתי אותו בשני המשחקים של קאזאן, וממש הצטערתי שהוא לא אצלנו.
misha כתב:
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־33 אורחים