הגביע הבין יבשתי: מכבי נגד פלמנגו - שישי, 03:30, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הגביע הבין יבשתי: מכבי נגד פלמנגו - שישי, 03:30, 5+ LIV

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 ספטמבר 2014, 05:35

אז אה..נפל הפורום ממש לקראת הסוף
סל יפה של פארגו בסוף ואני דיי בטוחה שהשדר של היורוליג קרא לו ''קווין פארגו''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 ספטמבר 2014, 05:45

בזמן הכי קריטי נפל הפורום, עכשיו שמואל הלך לישון בלי להפיץ היסטריה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 27 ספטמבר 2014, 05:48

הפורום לא רגיל שיש כל כך הרבה אנשים בלילה :::

חבל שטיוס החטיא את הלייאפ+עבירה בסוף, היה אפשר לרדת ביותר. אבל מאוד מעודד לראות את פארגו ככה, מאוד הזכיר את פארגו של 2011 וניצח פחות או יותר לבד את המשחק. גם פניני, לאנדסברג וטיוס היו בסדר.
היינס בינתיים הנעלם הגדול. כבר יש לנו שני זרים שלא נותנים הרבה (מאריץ', שאני מאוד מקווה לא יהיה פה כשהעונה תתחיל, ולינהארט), אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו עוד אחד. מקווה שיתעורר כי כרגע הוא לא מציג כלום.
ריבאונד ועונשין. 2 מחלות מעצבנות שלקחנו איתנו מעונה שעברה. אולי השחקן שיבוא במקום מאריץ' יעזור קצת עם זה.
פלמנגו קבוצה מאוד שכונתית. חוץ מלזרוק (ולהחטיא) מבחוץ הם לא עושים הרבה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 27 ספטמבר 2014, 08:56

דווקא מאריץ הראה שיפור דרמטי היום , הוא הצליח פעם פעמיים לתפוס את הכדור , לקח ריבאונד חופשי לחלוטין , אפילו זרק פעם פעמיים והצליח לפגוע בטבעת !!!
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי itai7 » 27 ספטמבר 2014, 09:35

הדבר היחידי שראיתי מהתקציר הזה זה את פארגו

ופארגו

ופארגו

נגד מי בשלב הבא?
itai7

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 ספטמבר 2014, 09:49

אני בטוח שהיום גם גודס מצטער על המסע לארצות הברית שבוע הבא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 ספטמבר 2014, 10:03

ד"א שיבק פרשן מצוין.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 27 ספטמבר 2014, 10:26

כל ההכנה לעונה נדפקה לחלוטין. סופו בכלל לא מתאמן עם הקבוצה. מאריץ' קרוב לוודאי לא יהיה פה בקרוב וסמית' רק עכשיו מתחיל להתאמן. מכבי שוב עושה סבב עולמי מיותר לחלוטין במקום להתכונן לעונה בצורה מסודרת.

בעוד שבועיים מתחילה העונה ומכבי תצטרך להסתדר בנס ציונה עם ג'ייק כהן כגבוה היחידי המתפקד. אני באמת חושב אם לא היה עדיף כבר להשאיר את שון ג'יימס.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 27 ספטמבר 2014, 11:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי Allan Turing » 27 ספטמבר 2014, 10:28

מקאדו 3 כתב:דווקא מאריץ הראה שיפור דרמטי היום , הוא הצליח פעם פעמיים לתפוס את הכדור , לקח ריבאונד חופשי לחלוטין , אפילו זרק פעם פעמיים והצליח לפגוע בטבעת !!!

האמת? מדאיג. בלי סנטר קלאסי פשוט אין לנו מה לחפש..
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי roy1000 » 27 ספטמבר 2014, 11:11

Allan Turing כתב:
מקאדו 3 כתב:דווקא מאריץ הראה שיפור דרמטי היום , הוא הצליח פעם פעמיים לתפוס את הכדור , לקח ריבאונד חופשי לחלוטין , אפילו זרק פעם פעמיים והצליח לפגוע בטבעת !!!

האמת? מדאיג. בלי סנטר קלאסי פשוט אין לנו מה לחפש..

אין צורך דווקא בסנטר קלאסי. צריך פשוט שחקן פנים טוב.
roy1000

הודעהעל ידי EulGam05 » 27 ספטמבר 2014, 11:25

משחק לא משהו של מכבי. החיסרון של סנטר נוסף מאד מורגש לטעמי, טיוס מצוין אבל איתו מכבי יכולה לשחק רק סגנון משחק אחד - אין את האופציה ללכת לפוסט ולנצל עזרה עליו כמו שהיה עם סופו. מאריץ' נראה כרגע כאילו הוא הגיע מקבוצת הותיקים ואם זה יימשך זה לא יהיה מפתיע אם הוא ייחתך אחרי המסע הזה (בכלל, אני חושב שמכבי מחכה ששחקנים יתחילו להיחתך ממחנות ה-NBA כדי להחתים מחליף).

מעבר לכך, פארגו נתן משחק לא רע אבל כשהרכז שלך מנהל 3 התקפות ברצף שבהן הוא לוקח 3 שלשות ומוסר רק פעם אחת (גם אם זה נגמר בסופו של דבר ב-2 שלשות רצופות) זה לא נראה טוב.

היינס היה בערב קליעה רע ולא עשה יותר מדי על המגרש (עם כי אני די מחבב את האינטנסיביות שלו בהגנה). אני לא יודע אם זה סגנון המשחק שלו אבל הוא צריך לנסות ללכת יותר לסל כשהזריקות לא נכנסות אחרת אין לא מה לעשות על המגרש. אחד היתרונות של היקמן בשנתיים הקודמות היה שבימים שהזריקות לא נכנסו הוא הלך לסל, סחט מלא עבירות והלך לקו כך שהוא תרם משהו גם בימי קליעה רעים.

סמית' נראה די חלוד והזריקות שלו לא היו בכיוון. אני חושב שביום שבו סמית' נראה ככה ושאר השחקנים, מלבד פארגו, מיידים לבנים מבחוץ אולי היה אפשר לתת ללינהארט קצת יותר משתי דקות, הוא לא נראה כל כך רע בדקות שהוא כבר קיבל.

נקווה לשיפור בהמשך, בעיקר כתוצאה מהשתלבות של רנדל והיינס וחזרה לכושר של סמית'. השינוי היותר משמעותי יהיה אם וכאשר מכבי תוסיף עוד סנטר עם משחק גב סל, בין אם זה סופו או פליט NBA.
EulGam05

הודעהעל ידי felix_r » 27 ספטמבר 2014, 11:29

ראיתי את המשחק בלילה מהמיטה, לכן לא כתבתי פה :)

ניתוח שלי:

כל המשחק גודס ניסה להחיות את דווין סמית' מבלי להרוג את לאנדסברג, ולכן רוב הזמן שיחקנו עם רכז אחד במקום עם 2 כפי שאנחנו רגילים. זאת הסיבה ששיחקנו מאוד מסורבל, לא יצאנו למתפרצות, וקלענו כל כך מעט.

סמית' בינתיים נראה לא בכושר משחק בכלל, ולמרות ששיחק הרבה, תרם מעט מאוד.

לאנדסברג לא קיבל בתחילת המשחק מבטים טובים לסל , לא נכנס טוב למשחק, והינו חסרים מאוד את הנקודות שלו, כי גם סמית'/רנדל/טיוס/מאריץ' לא קלעו. לדעתי, הכל בגלל המשחק עם רכז אחד בלבד. רק פניני הציג יכולת טובה במחצית הראשונה.

במחצית השניה התעוררו לאנדסברג ורנדל, וגם פארגו ככל שהזמן עבר נכנס לעניינים יותר ויותר, והוא זה שהצליח במשחק סולני למשוך את מכבי לנצחון ברבע האחרון.

הנסיונות של גודס אולי לא הרגו את לאנדסברג, אבל הם הורגים את אוחיון והיינס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 27 ספטמבר 2014, 11:37

מאריץ' חסר תועלת לחלוטין. הגיע הזמן למצוא גבוה
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 ספטמבר 2014, 11:57

רנדל פרח כשעברנו לשחק איתו ב-5, והריווח היה הרבה יותר משמעותי.
אני ממש לא אוהב את הכדורסל שלו בהתקפה. איפה ג'וש דאנקן שיכל להיות קילר בקבוצה הזאת?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 ספטמבר 2014, 12:06

דווקא רנדל היה בסדר גמור אתמול.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 27 ספטמבר 2014, 12:20

felix_r כתב:ראיתי את המשחק בלילה מהמיטה, לכן לא כתבתי פה :)

ניתוח שלי:

כל המשחק גודס ניסה להחיות את דווין סמית' מבלי להרוג את לאנדסברג, ולכן רוב הזמן שיחקנו עם רכז אחד במקום עם 2 כפי שאנחנו רגילים. זאת הסיבה ששיחקנו מאוד מסורבל, לא יצאנו למתפרצות, וקלענו כל כך מעט.

לאנדסברג לא קיבל בתחילת המשחק מבטים טובים לסל , לא נכנס טוב למשחק, והינו חסרים מאוד את הנקודות שלו, כי גם סמית'/רנדל/טיוס/מאריץ' לא קלעו. לדעתי, הכל בגלל המשחק עם רכז אחד בלבד. רק פניני הציג יכולת טובה במחצית הראשונה.

במחצית השניה התעוררו לאנדסברג ורנדל, וגם פארגו ככל שהזמן עבר נכנס לעניינים יותר ויותר, והוא זה שהצליח במשחק סולני למשוך את מכבי לנצחון ברבע האחרון.

מה שאתה בעצם אומר זה שמכבי לא נראית כמו קבוצה בשלב הזה של העונה. אין עדיין שום סגנון משחק נראה לעין שהמאמנים מכתיבים. כמעט הכל זה מהלכים של אחד על אחד.
אני לא מאמין שהאחד על חמש של פארגו מאתמול יביא את מכבי לאיפושהו העונה. זה לא יספיק אפילו לליגה.

המסקנה העיקרית מההכנה היא שבאמת אין תחליף לסופו. עם כל הכבוד לרייס והיקמן שעזבו, אלו שחקנים שאפשר להחליף, אבל לסופו אין למכבי תחליף, ובלי סופו, מכבי נראית כמו סתם עוד קבוצה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 27 ספטמבר 2014, 12:25

roy1000 כתב:
felix_r כתב:ראיתי את המשחק בלילה מהמיטה, לכן לא כתבתי פה :)

ניתוח שלי:

מה שאתה בעצם אומר זה שמכבי לא נראית כמו קבוצה בשלב הזה של העונה. אין עדיין שום סגנון משחק נראה לעין שהמאמנים מכתיבים. כמעט הכל זה מהלכים של אחד על אחד.
אני לא מאמין שהאחד על חמש של פארגו מאתמול יביא את מכבי לאיפושהו העונה. זה לא יספיק אפילו לליגה.

המסקנה העיקרית מההכנה היא שבאמת אין תחליף לסופו. עם כל הכבוד לרייס והיקמן שעזבו, אלו שחקנים שאפשר להחליף, אבל לסופו אין למכבי תחליף, ובלי סופו, מכבי נראית כמו סתם עוד קבוצה.

אתה צודק בחלק הראשון, אבל זה לא ממש קשור לסופו. פשוט אין כל כך מי שיפעיל אותו. במשחק האחרון גודס ניסה בתחילת המשחק לשחק 2-3 מהלכים למאריץ', אבל כשזה לא הלך, הקבוצה הפסיקה לשחק פנימה. טיוס ורנדל לא קיבלו כדורים טובים, המשחק לא מנוהל טוב בכלל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 27 ספטמבר 2014, 12:31

כשמכבי משחקת כמו אתמול עם חמישיה של לאנדסברג וסמית' ביחד, אנחנו מקבלים שני שחקנים שממש לא מצטיינים במסירה. וזה בכלל לא משנה מה האיכויות האחרות של שני אלה, כי משחק ההתקפה תקוע. חייבים לשחק עם שני גארדים מתוך השלושה: פארגו/אוחיון/היינס, אחרת אנחנו לא מגיעים ל 70 נקודות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי צ'שר » 27 ספטמבר 2014, 13:07

אוי יא ברוך... כמה שזה נראה רע.

מעל הכל מכבי נראת לי פשוט ממש לא מאומנת. לא קורה שום דבר אפילו קרוב למתוחכם בהתקפה. חדירה אחת ואז זריקה, בלי שום דבר מעבר לזה.
פלמגנו האלה זה באמת...אם מולה אנחנו מתקשים אנחנו בצרות צרורות.

חוץ מרנדל ופארגו, שהם פשוט נכס אדיר, השאר נראים נורא בראשותם של סמית' ומאריץ' שנראים חסרי קשר לענף כרגע.
איכשהו חשבתי שהספסל עושה לאוחיון טוב, שהוא יכנס ינסה לשנות קצב להיות אסרטיבי. טעיתי ובענק - הבנאדם פשוט השחקן הכי מעצבן עלי אדמות. כמה אפשר לכדרר בלי תוחלת?! כמה?????? אין לי מושג מה הוא רוצה לעשות, אז הוא מחכה שמשהו יקרה בהתקפה...

אגב, אני באמת חושב שבסוף נהיה אחלה קבוצה. כרגע זה נראה מביך...
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי jol9 » 27 ספטמבר 2014, 14:10

צ'שר כתב:אוי יא ברוך... כמה שזה נראה רע.

מעל הכל מכבי נראת לי פשוט ממש לא מאומנת. לא קורה שום דבר אפילו קרוב למתוחכם בהתקפה. חדירה אחת ואז זריקה, בלי שום דבר מעבר לזה.
פלמגנו האלה זה באמת...אם מולה אנחנו מתקשים אנחנו בצרות צרורות.

חוץ מרנדל ופארגו, שהם פשוט נכס אדיר, השאר נראים נורא בראשותם של סמית' ומאריץ' שנראים חסרי קשר לענף כרגע.
איכשהו חשבתי שהספסל עושה לאוחיון טוב, שהוא יכנס ינסה לשנות קצב להיות אסרטיבי. טעיתי ובענק - הבנאדם פשוט השחקן הכי מעצבן עלי אדמות. כמה אפשר לכדרר בלי תוחלת?! כמה?????? אין לי מושג מה הוא רוצה לעשות, אז הוא מחכה שמשהו יקרה בהתקפה...

אגב, אני באמת חושב שבסוף נהיה אחלה קבוצה. כרגע זה נראה מביך...

סמית' באמת לא שייך לענף. חבל שבחר בקריירה כ"כ לא מתאימה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], משה ו־23 אורחים