פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הגביע הבין יבשתי: מכבי נגד פלמנגו - שישי, 03:30, 5+ LIV

27 ספטמבר 2014, 14:47

jol9 כתב:
צ'שר כתב:אוי יא ברוך... כמה שזה נראה רע.

מעל הכל מכבי נראת לי פשוט ממש לא מאומנת. לא קורה שום דבר אפילו קרוב למתוחכם בהתקפה. חדירה אחת ואז זריקה, בלי שום דבר מעבר לזה.
פלמגנו האלה זה באמת...אם מולה אנחנו מתקשים אנחנו בצרות צרורות.

חוץ מרנדל ופארגו, שהם פשוט נכס אדיר, השאר נראים נורא בראשותם של סמית' ומאריץ' שנראים חסרי קשר לענף כרגע.
איכשהו חשבתי שהספסל עושה לאוחיון טוב, שהוא יכנס ינסה לשנות קצב להיות אסרטיבי. טעיתי ובענק - הבנאדם פשוט השחקן הכי מעצבן עלי אדמות. כמה אפשר לכדרר בלי תוחלת?! כמה?????? אין לי מושג מה הוא רוצה לעשות, אז הוא מחכה שמשהו יקרה בהתקפה...

אגב, אני באמת חושב שבסוף נהיה אחלה קבוצה. כרגע זה נראה מביך...

סמית' באמת לא שייך לענף. חבל שבחר בקריירה כ"כ לא מתאימה

כוונתי היא לאיך שהוא נראה כרגע. נקווה שזה ישתנה, יש שחקנים שאחרי פציעה וניתוחים מאבדים כל קשר לשחקן שהיו טרם השיקום...

27 ספטמבר 2014, 14:56

זאת לא פציעה חמורה, ולא ניתוח קשה. הוא יהיה בסדר.

27 ספטמבר 2014, 16:32

טוב החיסרון של שחקן פנים ממש מורגש, מאריץ' כנראה הזניח את עצמו בשנים האחרונות כי הבעיה שלו היא לא בכדורסל אלה בכל האספקטים הפיזיים ואני לא חושב שיש סיכוי כלשהו שהוא ישאר במכבי. דבר נוסף שמורגש הוא חסרונו של גארד שני איכותי, מה שהיינס אמור להיות, וכרגע הוא לא מראה את זה. יכול להיות שאם הזמן נראה אותו משתפר. קל לראות שהקבוצה עדיין לא מחוברת מספיק.

27 ספטמבר 2014, 17:04

היה מאוד מפתיע שסמית׳ לא הפציץ אתמול במשחקו הראשון אחרי ניתוח, לא שייך לענף.
לאנשים אין גבולות בביקורות שלהם...

27 ספטמבר 2014, 17:25

LIAV10 כתב:היה מאוד מפתיע שסמית׳ לא הפציץ אתמול במשחקו הראשון אחרי ניתוח, לא שייך לענף.

אני כבר יכול לדמיין כמה חרא יעוף פה על סופו במשחקים הראשונים שלו.

27 ספטמבר 2014, 18:57

LIAV10 כתב:היה מאוד מפתיע שסמית׳ לא הפציץ אתמול במשחקו הראשון אחרי ניתוח, לא שייך לענף.

יותר מדי פצועים ובלתי כשירים ובסופו של דבר מכבי עוד לא התחילה את ההכנה לעונה.

27 ספטמבר 2014, 19:13

צ'שר כתב:
jol9 כתב:
צ'שר כתב:אוי יא ברוך... כמה שזה נראה רע.

מעל הכל מכבי נראת לי פשוט ממש לא מאומנת. לא קורה שום דבר אפילו קרוב למתוחכם בהתקפה. חדירה אחת ואז זריקה, בלי שום דבר מעבר לזה.
פלמגנו האלה זה באמת...אם מולה אנחנו מתקשים אנחנו בצרות צרורות.

חוץ מרנדל ופארגו, שהם פשוט נכס אדיר, השאר נראים נורא בראשותם של סמית' ומאריץ' שנראים חסרי קשר לענף כרגע.
איכשהו חשבתי שהספסל עושה לאוחיון טוב, שהוא יכנס ינסה לשנות קצב להיות אסרטיבי. טעיתי ובענק - הבנאדם פשוט השחקן הכי מעצבן עלי אדמות. כמה אפשר לכדרר בלי תוחלת?! כמה?????? אין לי מושג מה הוא רוצה לעשות, אז הוא מחכה שמשהו יקרה בהתקפה...

אגב, אני באמת חושב שבסוף נהיה אחלה קבוצה. כרגע זה נראה מביך...

סמית' באמת לא שייך לענף. חבל שבחר בקריירה כ"כ לא מתאימה

כוונתי היא לאיך שהוא נראה כרגע. נקווה שזה ישתנה, יש שחקנים שאחרי פציעה וניתוחים מאבדים כל קשר לשחקן שהיו טרם השיקום...

כמה שנים אנחנו מכירים את סמית'? איזו פציעה הוא כבר עבר?

הוא השחקן שהתרומה שלו הכי ברורה, ולא רק מבין שחקני מכבי, אלא ביורוליג בכלל.
אחד השחקנים הכי יציבים שאפשר למצוא היום.

27 ספטמבר 2014, 19:14

+1

27 ספטמבר 2014, 19:46

itai7 כתב:

+1

הוא באמת לא היה אמור לשרוף את הפרקט.
השאלה היא למה צוות האימון התעקש לתת לו כל כך הרבה זמן כשהוא לא תורם מהומה.
זה כמעט עלה לנו במשחק.

27 ספטמבר 2014, 19:58

felix_r כתב:
itai7 כתב:

+1

הוא באמת לא היה אמור לשרוף את הפרקט.
השאלה היא למה צוות האימון התעקש לתת לו כל כך הרבה זמן כשהוא לא תורם מהומה.
זה כמעט עלה לנו במשחק.

הוא תכף שומר את לברון, זה למה...

27 ספטמבר 2014, 20:38

סמית' הוא בערך האחרון שצריך להטריד אותנו כרגע.

27 ספטמבר 2014, 20:43

טוב אז לפחות ניצחנו (לא מאין שקראתי את כל התגובות)
נקווה שהמשחק הבא יהיה טוב יותר

Re: הגביע הבין יבשתי: מכבי נגד פלמנגו - שישי, 03:30, 5LIVE

27 ספטמבר 2014, 20:45

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:אמרו לי שוויירה לא ישחק, כי הוא עבר לוושינגטון. זה יקל על מכבי בצורה רצינית

ביום אחד התנפצו החלומות גם של שחף וגם של רוני
כל הריצפה מלאה בזכוכיות, לא ללכת יחפים בבקשה

חחחחחח כרמל
לא מאמין שקראתי את כל הת'רד :duh

27 ספטמבר 2014, 20:56

כל פעם שאני חוזר ממשחק יורוליג בנוקיה אני קורא את כל הת'רד של המשחק לפני השינה.

27 ספטמבר 2014, 21:01

LIAV10 כתב:כל פעם שאני חוזר ממשחק יורוליג בנוקיה אני קורא את כל הת'רד של המשחק לפני השינה.

ועכשיו תחשוב שאני משלים חוסרים של שלושה וחצי ימים :dance1

27 ספטמבר 2014, 21:38

מכבי ניראת כרגע כמו שצפוי שקבוצה חדשה תיראה בשלב כזה . הבעיה שהמסע המיותר בהחלט לא יתרום מבחינה מקצועית ו אפילו יזיק.
הדבר שהכי חסר כרגע זה סופו . למכבי אין משחק פנים ו היא נשענת כרגע על הגארדים והפאוורדים שלה. רנדל נראה אתמול קצת יותר מחובר וניצל טוב את היתרונות שלו בהתקפה ליכולת השמירה שלו על גארדים בחילופים .
לגבי יוגב ולינהארט , בדקות שהם שיחקו מכבי נראתה טוב וסגרה את הפער של 10 נק' . יוגב שיחק אתמול יותר קבוצתי ומסודר אבל פחד לתקוף את הסל חוץ מפעם או פעמיים . בכל מקרה הוא צריך לקבל קצת יותר דקות. לינהרט נראה שחקן לוחם ועם תנועה טובה ללא כדור ולפי משחקים קודמים צריך לנצל יותר את היד שלו מבחוץ .
מאריץ' וסמית' ניראים בכושר נוראי . בעוד שלסמית' יש נסיבות מקלות וסביר שיחזור לעצמו , מאריץ' צריך לעבוד קשה כי החוזה הזמני שלו ישאר זמני...
לגבי היינס , כרגע הוא נראה לא מחובר אבל בטורניר בגרמניה הוא היה טוב אז אני לא דואג...
האחרון חביב , הוא נראה יותר רכז ממה שהיה וגם השלשות שזרק היו פנויות ו אחרי ההחטאה מיד הפסיק להמשיך לחפש את החברים...

27 ספטמבר 2014, 23:36

yzafrir כתב:מכבי ניראת כרגע כמו שצפוי שקבוצה חדשה תיראה בשלב כזה . הבעיה שהמסע המיותר בהחלט לא יתרום מבחינה מקצועית ו אפילו יזיק.
הדבר שהכי חסר כרגע זה סופו . למכבי אין משחק פנים ו היא נשענת כרגע על הגארדים והפאוורדים שלה. רנדל נראה אתמול קצת יותר מחובר וניצל טוב את היתרונות שלו בהתקפה ליכולת השמירה שלו על גארדים בחילופים .
לגבי יוגב ולינהארט , בדקות שהם שיחקו מכבי נראתה טוב וסגרה את הפער של 10 נק' . יוגב שיחק אתמול יותר קבוצתי ומסודר אבל פחד לתקוף את הסל חוץ מפעם או פעמיים . בכל מקרה הוא צריך לקבל קצת יותר דקות. לינהרט נראה שחקן לוחם ועם תנועה טובה ללא כדור ולפי משחקים קודמים צריך לנצל יותר את היד שלו מבחוץ .
מאריץ' וסמית' ניראים בכושר נוראי . בעוד שלסמית' יש נסיבות מקלות וסביר שיחזור לעצמו , מאריץ' צריך לעבוד קשה כי החוזה הזמני שלו ישאר זמני...
לגבי היינס , כרגע הוא נראה לא מחובר אבל בטורניר בגרמניה הוא היה טוב אז אני לא דואג...
האחרון חביב , הוא נראה יותר רכז ממה שהיה וגם השלשות שזרק היו פנויות ו אחרי ההחטאה מיד הפסיק להמשיך לחפש את החברים...

אני לא בטוח, אבל יש מצב שמדובר בחידה מתמטית עתיקת יומין. מין סוג של המשפט האחרון של פרמה. אני בטוח שליאב תכף יפתור לנו את זה.

27 ספטמבר 2014, 23:49

5 איקס חלקי ווי בריבוע, זוכרים אחד בצד, מצמצמים את הווי כדי למצוא את האיקס, מחשבים אסימפטוטה אנכית, גוזרים, מוסיפים את האחד בצד...

28 ספטמבר 2014, 07:05

הכל בגלל האנדרויד , הוא מתקן שגיאות כשלא צריך...
התכוונתי שישר אחרי ההחטאה , פארגו המשיך למסור ולא ניסה עוד זריקות משוגעות כאלו...

28 ספטמבר 2014, 09:51

yzafrir כתב:הכל בגלל האנדרויד , הוא מתקן שגיאות כשלא צריך...
התכוונתי שישר אחרי ההחטאה , פארגו המשיך למסור ולא ניסה עוד זריקות משוגעות כאלו...

זה ברור ועדיין זה היה מצחיק...
פרסם תגובה