הגביע הבין יבשתי: מכבי נגד פלמנגו - שישי, 03:30, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הגביע הבין יבשתי: מכבי נגד פלמנגו - שישי, 03:30, 5+ LIV

הודעהעל ידי yzafrir » 28 ספטמבר 2014, 10:52

מה שכן אתמול פארגו סוף סוף ניצל יותר את יכולת החדירה שלו במקום להפציץ מבחוץ וזה מה שהכניס אותו למשחק . היינס צריך לעשות בדיוק אותו דבר כרגע...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yehooda » 29 ספטמבר 2014, 11:23

מכבי אתמול נראתה כמו אסופה של יחידים ולא כקבוצה. פעולות אישיות של פרגו שלמען האמת היה היחיד שהיו לו הביצים לפעול וליצר ועוד מספר חולמנים שלא באמת נלחמו עד הסוף, אך למען האמת מבחינתי גודס המאמן אינו האשם באמת וכך גם השחקנים. האשמה היא על ההנהלה וצוות הסקאוטינג שלא השכילו להביא מחליפים ראויים לבלו שון ג'ימס ולאינגלס. הלחץ על הגארדים נובע בעיקר בגלל שאין מי שייצר נקודות בצבע שימשוך הגנה כפולה ויאפשר לגארדים זריקות נוחות. וגם בגלל שאין גבוה שיכול למשוך את קו ההגנה לקשת השלוש ויאפשר חדירה קלה לגארדים. על ההחלטה להביא את מאריץ' במקום סופו אין לי חצי מילה לומר כי הכל נעשה בזמן קצר והבעיה הזו לא היתה צפויה וזה הימור מושכל של מכבי. הבעיה של מכבי לדעתי שלא השכילה להביא גבוה בעמדה 4 עם יכולת קליעה מבחוץ. כמובן ששחקן כמו בלו לא היה בנמצא אבל שחקנים גבוהים עם קליעה סבירה ושמירה היו ועוד איך. רנדל עם כל הכבוד נחשב למועדון כמו מכבי כסותם חורים בלבד . כאחד שבעיקר בא מההגנה. ולרמות הגבוהות הוא לא נחשב לשומר איכותי על שחקני ציר כי הוא לא פיזי מספיק ובנוסף החלק ההתקפי שלו לוקה בחסר. חוץ מחדירה או משחק ריצה במתפרצת אין לו מה למכור בייחוד כשהקליעה מהקו לקויה מאוד. הוא לא שחקן פוסט ולפיכך ההתקפה של מכבי תקועה והלחץ על הגארדים לייצר גבוהה מאוד ולכן אין פלא ששחקן כמו היינס ייכנס ללחץ.
חלק יאמרו שהבעיה של מכבי הוא הזמן הדרוש לחבר את השחקנים, אני טוען שחוץ מהבעיה הזו למכבי אין באמת כלים אמיתיים להתפתח לפי פילוסופית המשחק של פיני של ריצה בכל מצב. לטעמי עם כל הכאב ההפסדים הללו יכולים לפעול גם כמנוף חיובי אם במכבי ישכילו לבצע את השינויים המתאימים כבר עכשיו. ובעיקר בעמדות הפנים. מכבי היתה חייבת שחקן תואם בלו כלומר 4 עם קליעה. דנקו היה יכול להוות פתרון הולם אך במכבי התקמצנו לשים חצי מיליון, אנדראס סמית' מונציה הקבוצה הקודמת של לינהרט היה יכול להיות פיתרון מצויין והיה קיץ שלם להביא אותו אבל עבר לטופש בורסה הטורקית. כמו כן בעמדה 4-5 לא הובא מחליף הולם לשון ג'ימס. רנדל אינו פיתרון הולם לאירופה. במכבי היו צריכים תואם ג'ימס או לפחות חיית רחבה שיודע לייצר נקודות בזמן קצר כמו אייק דיוגו שהועלה פה באתר חדשות לבקרים. במכבי פועלים על החתמות שחקנים לא לפי הצורך של הקבוצה אלא לפי עלות השחקן וזה לב הבעיה.
yehooda

הודעהעל ידי er79 » 29 ספטמבר 2014, 11:33

jol9 כתב:
צ'שר כתב:
jol9 כתב:
צ'שר כתב:אוי יא ברוך... כמה שזה נראה רע.

מעל הכל מכבי נראת לי פשוט ממש לא מאומנת. לא קורה שום דבר אפילו קרוב למתוחכם בהתקפה. חדירה אחת ואז זריקה, בלי שום דבר מעבר לזה.
פלמגנו האלה זה באמת...אם מולה אנחנו מתקשים אנחנו בצרות צרורות.

חוץ מרנדל ופארגו, שהם פשוט נכס אדיר, השאר נראים נורא בראשותם של סמית' ומאריץ' שנראים חסרי קשר לענף כרגע.
איכשהו חשבתי שהספסל עושה לאוחיון טוב, שהוא יכנס ינסה לשנות קצב להיות אסרטיבי. טעיתי ובענק - הבנאדם פשוט השחקן הכי מעצבן עלי אדמות. כמה אפשר לכדרר בלי תוחלת?! כמה?????? אין לי מושג מה הוא רוצה לעשות, אז הוא מחכה שמשהו יקרה בהתקפה...

אגב, אני באמת חושב שבסוף נהיה אחלה קבוצה. כרגע זה נראה מביך...

סמית' באמת לא שייך לענף. חבל שבחר בקריירה כ"כ לא מתאימה

כוונתי היא לאיך שהוא נראה כרגע. נקווה שזה ישתנה, יש שחקנים שאחרי פציעה וניתוחים מאבדים כל קשר לשחקן שהיו טרם השיקום...

כמה שנים אנחנו מכירים את סמית'? איזו פציעה הוא כבר עבר?

הוא השחקן שהתרומה שלו הכי ברורה, ולא רק מבין שחקני מכבי, אלא ביורוליג בכלל.
אחד השחקנים הכי יציבים שאפשר למצוא היום.

אני יכול להסכים איתך על הרבה דברים, ואני אוהב את התגובות שלך, גם אם הן מנוגדות לשלי, אבל להגיד על סמית שהוא סלע של יציבות זה overrated לאור השנתיים האחרונות. ועדיין, שחקן טוב שיש לו מקום במכבי.
er79

הודעהעל ידי צ'שר » 29 ספטמבר 2014, 12:09

עושה רושם שגם היורוליג בהלם מההפסד הזה. הפייסבוק שלהם לא עידכן על התוצאה אפילו חח..

איזה פאדיחות עשינו להם יא אולוהים :oops
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי Roni1 » 29 ספטמבר 2014, 12:25

מגיע להם על ההחשכה של היציעים בחצי הגמר
Roni1

הודעהעל ידי ankram » 29 ספטמבר 2014, 16:39

ניחוש לא פרוע מדי שלי , שההרכב של שנה שעברה תה תקופה של העונה לא היה מביא תוצאות הרבה יותר טובות.
אנשים נוטים לשכוח את מה שהתחולל שנה שעברה , ועוד אחרי איבוד אליפות , מכבי נראתה רע מאד בהכנה , צלחה בקושי את גביע ווינר , ועל פתיחת העונה אין מי שיגיד שהיתה פתיחה טובה.
סה"כ הקבוצה כמעט חדשה לחלוטין + צוות אימון חדש + פציעות וחזרה מניתוחים , הייתי מחכה עם חיצי הביקורת עד שנראה מספר משחקים בליגת העל + כמה משחקים ביורוליג.

מכבי לטעמי פספסה 2 שחקנים שהיו יכולים לתת לה ערך מוסף השנה - דאנקן ובראון , הראשון היה סוגר את עמדה 4 יחד עם כהן\ פניני\ סמית , היה נותן למכבי שחקן ליגה משופשף + קליעה מעמדה 4.
השני לדעתי עולה על היינס , בטח מבחינת סייז.

ועדיין , רנדל הוא שחקן טוב , אפילו ממאריץ' ראיתי סוף סוף התקדמות קלה , מי שהרג למכבי את המשחק אמש היה דווין סמית' במשחק שני חושך , שהפעם לצד קליעה רעה הוא גם הביא הגנה נוראית וכמה איבודים
טיוס שנראה כמו עב"מ ברחבה , ולא כמו הסנטר שהילך אימה על אירופה בכמה משחקים אשתקד , אוחיון שמשנה לשנה מקבל פחות ופחות דקות , ובצדק , ולנסברג שהוכיח שוב שלבנות עליו זה כמו לעשות אירוע באולם ע"ב פלקל.

כל אלו הם שחקנים שהיו במכבי אשתקד , לא החתמות חדשות , לא שום דבר , המשכיות כפי שמטפטפים לנו השכם וערב.

ועם זאת ראינו איך היעדרות בקיץ (ניתוח , פציעות , הברזה או סתם אי זימון) משפיעות על הכושר של השחקנים בפתיחת העונה , איפה הכושר של אוחיון וטיוס ואיפה הכושר של יותם , אליהו , פישר , גרין ופניני.

גם לא הייתי כ"כ מזלזל בפלמנגו , בטח שמדובר בקבוצה עם כמה שחקנים ששיחקו באליפות העולם האחרונה (הבראזילים וההוא מארגנטינה) , ביתיים (בובה של קהל),ומפגיזים ללא הכרה מ 3 (שזה נכנס זה מסוכן).
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 29 ספטמבר 2014, 18:21

er79 כתב:אני יכול להסכים איתך על הרבה דברים, ואני אוהב את התגובות שלך, גם אם הן מנוגדות לשלי, אבל להגיד על סמית שהוא סלע של יציבות זה overrated לאור השנתיים האחרונות. ועדיין, שחקן טוב שיש לו מקום במכבי.

אני קצת הגזמתי כמובן. הכוונה שלי היא שסמית' הוא שחקן הגנה ביסודו, ולכן אין לו ימים חלשים בהקשר הזה. התקפית הוא לפעמים באמת נעלם, אבל בסה"כ הוא שחקן שאפשר
לסמוך עליו בלי ספק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], שמוליק ו־29 אורחים