28 ספטמבר 2014, 20:34
גל גל כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:די נו, מרקיניוס ויארה לא שחקן מצוין? שחקן שכולנו היינו רוצים לראות במכבי ודיברנו על זה הסנטר שלהם לא פראייר וגם הרכז שלהם
קח את זה בקלות, זה שמואל, מה אתה מצפה שיגיד ?
אי אפשר הוא מעצבן יותר ממכבי כרגע
28 ספטמבר 2014, 20:36
28 ספטמבר 2014, 20:36
felix_r כתב:גל גל כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:די נו, מרקיניוס ויארה לא שחקן מצוין? שחקן שכולנו היינו רוצים לראות במכבי ודיברנו על זה הסנטר שלהם לא פראייר וגם הרכז שלהם
אני מסכים איתך, אבל מה נעשה?
הנהלת הפורום החליטה שדמוקרטיה חשובה לה יותר מבריאות הנפשית של חברי הפורום, וכל טרול יכול להרוס לנו את העצבים.
אם אני המנהל פה, שמואל חסום אצלי לעוד 1000 שנים קדימה
28 ספטמבר 2014, 20:37
felix_r כתב:גל גל כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:די נו, מרקיניוס ויארה לא שחקן מצוין? שחקן שכולנו היינו רוצים לראות במכבי ודיברנו על זה הסנטר שלהם לא פראייר וגם הרכז שלהם
הנהלת הפורום החליטה שדמוקרטיה חשובה לה יותר מבריאות הנפשית של חברי הפורום, וכל טרול יכול להרוס לנו את העצבים.
28 ספטמבר 2014, 20:38
שמואל1 כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:די נו, מרקיניוס ויארה לא שחקן מצוין? שחקן שכולנו היינו רוצים לראות במכבי ודיברנו על זה הסנטר שלהם לא פראייר וגם הרכז שלהם
זה מצחיק שדווקא אתה אומר זאת.
אתה, שרבת והשפלת רבים מהגולשים בפורום. אתה, שלא מוכן לקבל אף דעה אחרת חוץ משלך וחושב שהוא חכם גדול.
איך אומרים? הגמל לא רואה את הדבשת שלו.
28 ספטמבר 2014, 20:38
28 ספטמבר 2014, 20:39
מקאדו 3 כתב:נו ? ומכבי לא יכלה להביא איזה היינץ שמיינץ כזה שיודע לסיים מתחת לסל ולהטביע במקום ללכת כל הזמן על פגרים סטייל זיזיץ ומאריץ ? את האמת לא נעים להודות אבל ליד מאריץ גם זיזי'ץ נראה כמו מציאה לא קטנה ...
28 ספטמבר 2014, 20:41
מקאדו 3 כתב:נו ? ומכבי לא יכלה להביא איזה היינץ שמיינץ כזה שיודע לסיים מתחת לסל ולהטביע במקום ללכת כל הזמן על פגרים סטייל זיזיץ ומאריץ ? את האמת לא נעים להודות אבל ליד מאריץ גם זיזי'ץ נראה כמו מציאה לא קטנה ...
28 ספטמבר 2014, 20:43
גל גל כתב:מקאדו 3 כתב:נו ? ומכבי לא יכלה להביא איזה היינץ שמיינץ כזה שיודע לסיים מתחת לסל ולהטביע במקום ללכת כל הזמן על פגרים סטייל זיזיץ ומאריץ ? את האמת לא נעים להודות אבל ליד מאריץ גם זיזי'ץ נראה כמו מציאה לא קטנה ...
להזכירך זיזיץ אלוף אירופה
28 ספטמבר 2014, 20:44
28 ספטמבר 2014, 20:45
felix_r כתב:מקאדו 3 כתב:נו ? ומכבי לא יכלה להביא איזה היינץ שמיינץ כזה שיודע לסיים מתחת לסל ולהטביע במקום ללכת כל הזמן על פגרים סטייל זיזיץ ומאריץ ? את האמת לא נעים להודות אבל ליד מאריץ גם זיזי'ץ נראה כמו מציאה לא קטנה ...
מאריץ' באמת חלש בינתיים, אבל טיוס המהולל היה היום 2 דרגות מתחת למאריץ'.
ועוד משהו בקשר למאריץ'. בדיוק כמו עם סופו, חייבים למסור לו בשניה הנכונה, ואת זה אף אחד לא עושה בינתיים. כמובן, הוא לא יהיה ענק, אבל עם מסירות טובות הוא יהיה בסדר
28 ספטמבר 2014, 20:47
felix_r כתב:מאריץ' באמת חלש בינתיים, אבל טיוס המהולל היה היום 2 דרגות מתחת למאריץ'.
ועוד משהו בקשר למאריץ'. בדיוק כמו עם סופו, חייבים למסור לו בשניה הנכונה, ואת זה אף אחד לא עושה בינתיים. כמובן, הוא לא יהיה ענק, אבל עם מסירות טובות הוא יהיה בסדר
28 ספטמבר 2014, 20:48
felix_r כתב:מקאדו 3 כתב:נו ? ומכבי לא יכלה להביא איזה היינץ שמיינץ כזה שיודע לסיים מתחת לסל ולהטביע במקום ללכת כל הזמן על פגרים סטייל זיזיץ ומאריץ ? את האמת לא נעים להודות אבל ליד מאריץ גם זיזי'ץ נראה כמו מציאה לא קטנה ...
28 ספטמבר 2014, 20:53
28 ספטמבר 2014, 20:53
28 ספטמבר 2014, 20:54
28 ספטמבר 2014, 20:57
jol9 כתב:רוי - אני מסכים איתך לגבי סופו, אבל צריך לזכור שהיתה קבוצה ששיחקה כדורסל גם כשסופו על הספסל, וזה היה לא מעט מן הסתם.
את סופו כנראה יכשירו די מהר, אבל בינתיים צריך לאמץ סגנון אחר ולשפשף אותו לדקות בהן סופו נח. ההגיון אומר, כדורסל מהיר והתקפי, אבל
זה לא אומר שהצבע צריך להיות מופקר. להיפך, אם רוצים לממש כדורסל שמתבסס על משחק מעבר, השליטה בריבאונד הגנה זה המפתח לכך.
28 ספטמבר 2014, 21:02
28 ספטמבר 2014, 21:05
roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי - אני מסכים איתך לגבי סופו, אבל צריך לזכור שהיתה קבוצה ששיחקה כדורסל גם כשסופו על הספסל, וזה היה לא מעט מן הסתם.
את סופו כנראה יכשירו די מהר, אבל בינתיים צריך לאמץ סגנון אחר ולשפשף אותו לדקות בהן סופו נח. ההגיון אומר, כדורסל מהיר והתקפי, אבל
זה לא אומר שהצבע צריך להיות מופקר. להיפך, אם רוצים לממש כדורסל שמתבסס על משחק מעבר, השליטה בריבאונד הגנה זה המפתח לכך.
הקבוצה שרצה בלי סופו הצליחה לעשות דברים רק כי סופו שחק את הגבוהים של היריבה ואז נכנס טיוס ושינה את הקצב. אם מישהו חושב שסופו באמת לא כזה חשוב, אז אפשר ללחוץ על כפתור הפאניקה כבר עכשיו כי הקבוצה נראית נורא.
28 ספטמבר 2014, 21:12