שחף כתב:er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:קלייזה בהחלט היה באזור חיוג. פספוס אטומי בעיניי. אמרתי שזה השחקן שמכבי צריכה, לא אמרתי שיהיה קל למצוא. שוב, אם הייתי פדרמן הייתי נותן לבלו צ'ק פתוח. זה בדיוק מה שמכבי צריכה, סטרץ' פורוורד, ווינר אדיר, קלעי בחסד, ובעונה האחרונה גם הוכיח שהוא שחקן הגנה מעולה. נשמה.
לפי הפרסומים, הציעו לבלו הצעה גבוהה, אבל הוא סירב. אפשר לחכות ולראות אם הוא ייכנס למצוקה כספית בעוד חודש. לא הייתי בונה על זה.
הצעה גבוהה במונחים של פדרמן היא לא הצעה גבוהה. בגלל זה אמרתי צ'ק פתוח. סכום של 7 ספרות יכול לגרום לו לחשוב אחרת.
אני חושב שאתה קצת מתעלם פה מהמציאות. קבוצות ראו את בלו בפיינל פור. סביר להניח שריאל או צסק''א שלחו לבלו איזושהי הצעה( או רמז להצעה) בסכומים שאתה מדבר עליהם, וכנראה בסכומים שפדרמן גם לא יכול להתחרות עליהם. כלומר, חוץ מהגיל שלו אני לא רואה סיבה שלא יעשו את זה(והוא שומר על עצמו מצויין), אם רייס קיבל 2 מיליון. הוא כנראה פשוט רצה פאוזה. זה הכל
אני שוב טוען, אני פנטזיונר, יכול להיות שבלו אוהב את המועדון והמדינה וסכום נמוך יותר מיתר הקבוצות אך גבוה במונחים של המועדון יכולים איכשהו לפתות אותו. בכל מקרה, מה שאני מתכוון להגיד זה שמכבי חייבת שחקן עם תכונות כאלה. לינהארט לא כזה. גם לא רנדל. גודס שגה בבניית בבניית הסגל עצם זה שלא ניסה להביא שחקן עם איכויות קרובות לזה