פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יש סיכוי לא רע שעוד חודש וחצי גודס לא פה

29 ספטמבר 2014, 17:14

2 הפסדים של מכבי , וכבר הכתבות של כל אותם אומללים ששכחו מה היה שנה שעברה מציף פה את הפורום.
מה כבר אפשר ללמוד מכתבות של אתר ONE , אותו אתר שכ"כ היה בטוח באי היכולת של בלאט שבגאווה התערבו שברקו ירוץ עם תחתונים אם מכבי לוקחת את גביע היורוליג?
או מה כבר אפשר ללמוד מאתר וואלה שכל שנה מכתיר את הפועל ירושליים באלטרנטיבה הראויה וכל הפסד של מכבי מוציא ממנו סיפורים מצוצים בשקל וחצאי אמיתות?
בניגוד להרבה קבוצות בארץ וביורוליג , במכבי יש מערכת שכבר היתה בכל הסרטים והכיחה לנו שנה אחר שנה שהיא מסוגלת להוציא את המיטב מהסגל העומד לרשותה , גם פיני וגודס הוכיחו את זה בעבר
ואני בטוח שהם יוכיחו את זה בעתיד , מכבי תיראה הרבה יותר טוב ואת כל הפוסטים המצחיקים האלו שאוהבים כל כך לפתוח אחרי כל הפסד של מכבי , יהיה אפשר לאפסן תחת התרד "תראו מה אנשים כתבו בתחילת העונה"

29 ספטמבר 2014, 21:57

ankram כתב:2 הפסדים של מכבי , וכבר הכתבות של כל אותם אומללים ששכחו מה היה שנה שעברה מציף פה את הפורום.
מה כבר אפשר ללמוד מכתבות של אתר ONE , אותו אתר שכ"כ היה בטוח באי היכולת של בלאט שבגאווה התערבו שברקו ירוץ עם תחתונים אם מכבי לוקחת את גביע היורוליג?
או מה כבר אפשר ללמוד מאתר וואלה שכל שנה מכתיר את הפועל ירושליים באלטרנטיבה הראויה וכל הפסד של מכבי מוציא ממנו סיפורים מצוצים בשקל וחצאי אמיתות?
בניגוד להרבה קבוצות בארץ וביורוליג , במכבי יש מערכת שכבר היתה בכל הסרטים והכיחה לנו שנה אחר שנה שהיא מסוגלת להוציא את המיטב מהסגל העומד לרשותה , גם פיני וגודס הוכיחו את זה בעבר
ואני בטוח שהם יוכיחו את זה בעתיד , מכבי תיראה הרבה יותר טוב ואת כל הפוסטים המצחיקים האלו שאוהבים כל כך לפתוח אחרי כל הפסד של מכבי , יהיה אפשר לאפסן תחת התרד "תראו מה אנשים כתבו בתחילת העונה"

צבטתי את עצמי כמה פעמים כדי לוודא שאני לא חולם וכל החוליים מהעונה הקודמת צפים שוב כאילו לא קרה כלום.

29 ספטמבר 2014, 22:18

ankram כתב:2 הפסדים של מכבי , וכבר הכתבות של כל אותם אומללים ששכחו מה היה שנה שעברה מציף פה את הפורום.

הלוואי והייתי יכול להיות אופטימי כמוך אך כאחד שאוהד מכבי גם בשנות התשעים הקשות אני לא רואה בעונת הבלחה אחת טובה ככל שתהיה כסימן לבאות.
אל תשכח שדיוויד היה אמן בלהוציא 110 אחוז מהשחקנים שקיבל בשקל וחצי מדני שובבני והיום יש לנו את גודס שחובת ההוכחה עליו והוא עדיין לא הוכיח כלום כמאמן ראשי.
בקיצור, ההצלחה של שנה שעברה עלתה לדני לראש ונתן לגודס תנאי התחלה קשים מאוד למאמן ראשי בעונה ראשונה.

29 ספטמבר 2014, 23:45

קובי כתב:
roy1000 כתב:הדבר היחידי שמעניין בכתבות האלה זה שמאריץ בדרך החוצה. יכול להיות שלהנהלה אין את הסבלנות של צפריר?

המשפט הכי מגוחך זה שיש ״אכזבה״ מלינהרט. אכזבה משחקן של 100 אלף דולר? ברצינות?

עזוב אותך... אף אחד לא מאוכזב מלינהארט ולא בנה עליו באמת משהו. סה"כ גיבוי של הגיבוי של הגיבוי.
מה שכן, לא ברור לי שאם כבר עשו החתמה הזוייה שכזו, למה לא שיבצו אותה בישראלי.

כי אם תחתים שחקן כמו יבזורי, הוא יעלה לך פי 4 וגם תקבל ביקורת אינסופית על איך אתה קובר שחקן נבחרת על הספסל. אין לי בעיה עקרונית עם להחתים זר שיהיה שחקן 11 בסגל, אבל אני לא מבין למה מחתימים עוד גארד כשאין כלום בעמדה 4?

29 ספטמבר 2014, 23:55

אולי די כבר להגיד ש"גם את דיוויד קטלו אחרי רצף ההפסדים, ותראו לאן הוא הגיע". כי עם כל הכבוד שלי לגודס, הוא פשוט לא קרוב לרמה של דיוויד כמאמן, ואני בטוח שהוא לא יגיע להישגים של דיוויד.

30 ספטמבר 2014, 09:47

איפה החלק של פיני גרשון באיך שהקבוצה ניראת כרגע ??
מאריץ' זה החתמה של פיני בוודאות.....
אבל בניגוד לחלק פה בפורום , אני דווקא ראיתי הרבה דברים טובים במשחקי ההכנה , ו אני חושב שהקבוצה ניראת סביר יחסית לזמן שאנחנו נמצאים ו יחסית לשחקנים שחסרים או שעכשיו חזרו מפציעות .
ברור לכולם שכשסופו יחזור זה יראה אחרת וגם סמית יכנס לכושר...מאריץ' ולינהרט הם שחקנים שוליים גם בתפקיד שמיועד להם וגם בסכום שמשלמים להם כך שלהמקד בהם ככישלון ה סקאוטינג של מכבי זה לא רציני. זה לא שאפשר למצוא קלעי אבסולוטי או 4 איכותי במחיר של שניהם יחד...ההבדל בין מכבי של עכשיו לעוד חודש זה משחק הפנים שישתפר עם סופו ואחוזי הקליע שישתפרו ככל שחקנים יכנסו יותר לכושר ו כמובן תאום בהגנה שברור שזה עניין של זמן...
אם היינו באמצע שלב הבתים אז הייתי מודאג , אבל ראבאק העונה עוד לא התחילה ו אנחנו בסגל חדש....סבלנות !!!!
אגב , אני מבין את גיא שהעדיף לתת הרבה דקות לסמית למרות שברור שהמצב כרגע נייט היה תורם יותר , כי הוא מעדיף שסמית יחזור לכושר עוד לפני תחילת העונה מאשר לזכות בתואר הזניח הזה שהיו שנים שהוא בכלל בוטל...כל המסע הזה נכפה על הקבוצה בשל היותה אלופת אירופה , לפחות זה לא במימון שלנו....

30 ספטמבר 2014, 18:14

yzafrir כתב:איפה החלק של פיני גרשון באיך שהקבוצה ניראת כרגע ??
מאריץ' זה החתמה של פיני בוודאות.....
אבל בניגוד לחלק פה בפורום , אני דווקא ראיתי הרבה דברים טובים במשחקי ההכנה , ו אני חושב שהקבוצה ניראת סביר יחסית לזמן שאנחנו נמצאים ו יחסית לשחקנים שחסרים או שעכשיו חזרו מפציעות .
ברור לכולם שכשסופו יחזור זה יראה אחרת וגם סמית יכנס לכושר...מאריץ' ולינהרט הם שחקנים שוליים גם בתפקיד שמיועד להם וגם בסכום שמשלמים להם כך שלהמקד בהם ככישלון ה סקאוטינג של מכבי זה לא רציני. זה לא שאפשר למצוא קלעי אבסולוטי או 4 איכותי במחיר של שניהם יחד...ההבדל בין מכבי של עכשיו לעוד חודש זה משחק הפנים שישתפר עם סופו ואחוזי הקליע שישתפרו ככל שחקנים יכנסו יותר לכושר ו כמובן תאום בהגנה שברור שזה עניין של זמן...
אם היינו באמצע שלב הבתים אז הייתי מודאג , אבל ראבאק העונה עוד לא התחילה ו אנחנו בסגל חדש....סבלנות !!!!
אגב , אני מבין את גיא שהעדיף לתת הרבה דקות לסמית למרות שברור שהמצב כרגע נייט היה תורם יותר , כי הוא מעדיף שסמית יחזור לכושר עוד לפני תחילת העונה מאשר לזכות בתואר הזניח הזה שהיו שנים שהוא בכלל בוטל...כל המסע הזה נכפה על הקבוצה בשל היותה אלופת אירופה , לפחות זה לא במימון שלנו....

אני לא מכיר עוזר מאמן בעולם בנושא באחריות למשהו. האחריות של פיני היא אפס.
מאירץ' הוא כישלון ברור של הסקאוטינג. אתה לא באמת רוצה להגיד שידעו שהוא לא בכושר ובכל זאת החתימו אותו נכון? זה אולי לא כישלון קריטי, אבל בהחלט כישלון.
אין ספק שכשסופו יחזור הדברים ישתנו. נקווה רק שיחזור כמה שיותר מהר.

30 ספטמבר 2014, 22:33

שוב פעם , מאריץ' הוא החתמה של פיני . השם שלו לא עלה עד שפיני חתם , ופיני עוד לפני שחתם אמר לגיא בראיון שהקו הקידמי לא מספיק וצריך עוד ביגמאן.
גם מאריץ' וגם היקמן או כל שחקן אחר כרגע בסגל הוא לא כישלון כרגע כי העונה לא התחילה .
יהיה אפשר לשפוט אותם עוד חודשיים. זה יהיה צעד מטופש לעשות שינויים בסגל אלא אם מדובר בפציעה של מאריץ' ולא בכושר לקוי.

אם לעוזר מאמן אין אחריות בכשלון אז גם אין לו בהצלחות . לכן כל מה שבלאט עשה כעוזר של פיני לא שווה כלום...
מכיוון שמדובר בפיני זה ברור שהוא לא עוזר רגיל...

30 ספטמבר 2014, 22:47

אין כזה דבר החתמה של עוזר מאמן. עד שפיני חתם השם של מאריץ לא עלה, כי לא ידעו שסופו יגיע לא כשיר.
די עם הקונספירציות.

30 ספטמבר 2014, 23:01

yzafrir כתב:שוב פעם , מאריץ' הוא החתמה של פיני . השם שלו לא עלה עד שפיני חתם , ופיני עוד לפני שחתם אמר לגיא בראיון שהקו הקידמי לא מספיק וצריך עוד ביגמאן.
גם מאריץ' וגם היקמן או כל שחקן אחר כרגע בסגל הוא לא כישלון כרגע כי העונה לא התחילה .
יהיה אפשר לשפוט אותם עוד חודשיים. זה יהיה צעד מטופש לעשות שינויים בסגל אלא אם מדובר בפציעה של מאריץ' ולא בכושר לקוי.

אם לעוזר מאמן אין אחריות בכשלון אז גם אין לו בהצלחות . לכן כל מה שבלאט עשה כעוזר של פיני לא שווה כלום...

אני חושב שאתה נסחף. פיני לא אחראי על שום החתמה, ואם הוא אחראי על ההחתמה של מאריץ', אז זה כתם די גדול עבורו. לדעתי זה לא המצב.
זאת היתה החתמה לחץ, בגלל זה גם אין מה לבקר אותה יותר מדי.

לגבי החלפת שחקנים - אותו פיני, עשה מהלך אדיר לפני 15 שנה, כשראה שהזרים שהיו לו לא מספיק טובים, ובהחתמת בזק החליף את שניהם בהאפמן ובקומג'יס.
מאז, מכבי הפכה להיות אימפריה ביורוליג, פיני למאמן הישראלי הכי מעוטר בהיסטוריה והאפמן לאחד הסנטרים הגדולים שדרכו באירופה.
זאת לא בושה להחליף שחקנים, ואם יש זמן לעשות את זה, אז עכשיו זה זמן טוב.

01 אוקטובר 2014, 00:10

jol9 כתב:
yzafrir כתב:שוב פעם , מאריץ' הוא החתמה של פיני . השם שלו לא עלה עד שפיני חתם , ופיני עוד לפני שחתם אמר לגיא בראיון שהקו הקידמי לא מספיק וצריך עוד ביגמאן.

אני חושב שאתה נסחף. פיני לא אחראי על שום החתמה, ואם הוא אחראי על ההחתמה של מאריץ', אז זה כתם די גדול עבורו. לדעתי זה לא המצב.

לגבי החלפת שחקנים - אותו פיני, עשה מהלך אדיר לפני 15 שנה, כשראה שהזרים שהיו לו לא מספיק טובים, ובהחתמת בזק החליף את שניהם בהאפמן ובקומג'יס.
מאז, מכבי הפכה להיות אימפריה ביורוליג, פיני למאמן הישראלי הכי מעוטר בהיסטוריה והאפמן לאחד הסנטרים הגדולים שדרכו באירופה.

יוני, תשכיל את הילדים פה - אנדראס גיברט ואנטוני אייבנט :grin

01 אוקטובר 2014, 09:23

יוני אתה מחזק את מה שאני אומר . גם אפמן וגם קומג'יס היו הימורים שיכלו באותה מידה להיכשל.
זה בדיוק מה שמכבי יכולה להביא היום , הימור זול...בגלל שהעונה עוד לא התחילה אני מעדיף לחכות ולתת צ'אנס למאריץ' ולינהרט למצוא את המקום שלהם מאשר להמר שוב פעם...
לגבי מאריץ' , פיני העלה את השם שלו בפני מחלקת הסקאוט וגיא . עד אז היו בטוחים שיסתדרו ככה ( זה היה לפני שהתברר מצבו של סופו ולא היו לחוצים למצוא מחליף...)

01 אוקטובר 2014, 12:38

קובי כתב:
jol9 כתב:

יוני, תשכיל את הילדים פה - אנדראס גיברט ואנטוני אייבנט :grin

אתה מאמין לי שאני לא זוכר?
פרסם תגובה