המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:שאלה רצינית:
זכורה לכם פעולה חיובית אחת של מאריץ׳ במכבי?
er79 כתב:אמנם הקשת רחוקה יותר, אבל לא יעזור כלום, זוהי אות אזהרה לכך שאנחנו קבוצת שלשות זוועתית. כבר אמרתי שזה יהיה עקב אכילס שלנו השנה. בינתיים היינס גורם לי להתגעגע להיקמן, ואני לא מחסידי היקמן. ניתן לו עוד חסד.
er79 כתב:אמנם הקשת רחוקה יותר, אבל לא יעזור כלום, זוהי אות אזהרה לכך שאנחנו קבוצת שלשות זוועתית. כבר אמרתי שזה יהיה עקב אכילס שלנו השנה. בינתיים היינס גורם לי להתגעגע להיקמן, ואני לא מחסידי היקמן. ניתן לו עוד חסד.
מכביסט30 כתב:זה נתון אמיתי ה70:30?! אלוהים ישמור..
felix_r כתב:er79 כתב:אמנם הקשת רחוקה יותר, אבל לא יעזור כלום, זוהי אות אזהרה לכך שאנחנו קבוצת שלשות זוועתית. כבר אמרתי שזה יהיה עקב אכילס שלנו השנה. בינתיים היינס גורם לי להתגעגע להיקמן, ואני לא מחסידי היקמן. ניתן לו עוד חסד.
זה מה שמדאיג אותך? אין לנו משחק פנים, אין לנו ריבאונד בכלל (!!!) ואתה דואג לשלשות?
מכביסט30 כתב:זה נתון אמיתי ה70:30?! אלוהים ישמור..
er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:אמנם הקשת רחוקה יותר, אבל לא יעזור כלום, זוהי אות אזהרה לכך שאנחנו קבוצת שלשות זוועתית. כבר אמרתי שזה יהיה עקב אכילס שלנו השנה. בינתיים היינס גורם לי להתגעגע להיקמן, ואני לא מחסידי היקמן. ניתן לו עוד חסד.
זה מה שמדאיג אותך? אין לנו משחק פנים, אין לנו ריבאונד בכלל (!!!) ואתה דואג לשלשות?
כן, כי זה צפוי להשתנות שסופו יחזור. הבעיה שלנו תהיה בעתיד בתחום השלשות לדעתי
מכביסט30 כתב:60 ריבאונדים? אפילו בשביל זמן של NBA זה נתון חריג.. מדהים..
שמואל1 כתב:er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:אמנם הקשת רחוקה יותר, אבל לא יעזור כלום, זוהי אות אזהרה לכך שאנחנו קבוצת שלשות זוועתית. כבר אמרתי שזה יהיה עקב אכילס שלנו השנה. בינתיים היינס גורם לי להתגעגע להיקמן, ואני לא מחסידי היקמן. ניתן לו עוד חסד.
סופו לא יעזור בריבאונד. מכבי הייתה צריכה להביא קפיץ אתלטי שישלוט בקרשים, סטייל פופס מנסה בונסו. במקום זה הביאו את בראיין "מרגרינה" רנדל שנפצע כל שני וחמישי.
שמואל1 כתב:er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:אמנם הקשת רחוקה יותר, אבל לא יעזור כלום, זוהי אות אזהרה לכך שאנחנו קבוצת שלשות זוועתית. כבר אמרתי שזה יהיה עקב אכילס שלנו השנה. בינתיים היינס גורם לי להתגעגע להיקמן, ואני לא מחסידי היקמן. ניתן לו עוד חסד.
סופו לא יעזור בריבאונד. מכבי הייתה צריכה להביא קפיץ אתלטי שישלוט בקרשים, סטייל פופס מנסה בונסו. במקום זה הביאו את בראיין "מרגרינה" רנדל שנפצע כל שני וחמישי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים