felix_r כתב:כתוב שמאריץ קלע 0. היה נדמה לי שהוא קלע משהו. אולי התבלבלתי עם ג'ייק כהן בגלל איכות הלינק...
תהיה בטוח שמאריץ׳ לא קלע, הסלים גבוהים מידי לניתור שלו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:כתוב שמאריץ קלע 0. היה נדמה לי שהוא קלע משהו. אולי התבלבלתי עם ג'ייק כהן בגלל איכות הלינק...
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:ורז'או סיים את המשחק עם 15 ריבאונדים ב 16 דקות. זה קצב של שיא NBA בריבאונדים.
תוצאת סיום בריבאונד- 64 ריבאונדים לקליבלנד (כולל 22 בהתקפה)!!! לעומת 36 של מכבי. לא ייאמן.
אתה קצת חופר, הבנו, הריבאונד שלנו רע, הבנו את זה גם בלי שתכתוב 7 פוסטים עם נתונים סטטיסטיים.
אפשר גם לקחת בפרופורציות משחק אימון נגד קליבלנד.
roy1000 כתב:ראיתי תקציר ארוך. מכבי לא נראית רע במיוחד. סילבן ופארגו בכושר טוב. גם פניני. יש לי עדיין בעיה עם היינס שנראה שחקן טוב פחות מהיקמן וכמובן מאריץ' שעדיין לא בענף. סופו כל כך חסר.
קליבלנד נראית בדיוק כמו קבוצה שהתחילה להתאמן לפני יומיים. לאב נראה לא בכושר ועם קצת עודף משקל. לברון נראה עייף משהו (אולי מהורדת המשקל), והיחידי שבכושר הוא קיירי הנהדר. לבלאט יש המון עבודה. הוא צריך לגרום לקווין לאב לשחק הגנה כי כרגע הבחור פשוט טיילת.
שמואל - היית חייב להשתמש במילה "השפלה"? זה באמת "משפיל" להפסיד לקבוצה הכי מוכשרת בעולם?
roy1000 כתב:ראיתי תקציר ארוך. מכבי לא נראית רע במיוחד. סילבן ופארגו בכושר טוב. גם פניני. יש לי עדיין בעיה עם היינס שנראה שחקן טוב פחות מהיקמן וכמובן מאריץ' שעדיין לא בענף. סופו כל כך חסר.
קליבלנד נראית בדיוק כמו קבוצה שהתחילה להתאמן לפני יומיים. לאב נראה לא בכושר ועם קצת עודף משקל. לברון נראה עייף משהו (אולי מהורדת המשקל), והיחידי שבכושר הוא קיירי הנהדר. לבלאט יש המון עבודה. הוא צריך לגרום לקווין לאב לשחק הגנה כי כרגע הבחור פשוט טיילת.
שמואל - היית חייב להשתמש במילה "השפלה"? זה באמת "משפיל" להפסיד לקבוצה הכי מוכשרת בעולם?
LIAV10 כתב:״שיחק הגנה טוב״.
גם אם פליקס היה שומר על מאריץ׳ היו משבחים אותו בכל הפורומים.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:״שיחק הגנה טוב״.
פליקס הפך להיות שק חבטות של הפורום... מה הולך פה, מדובר בשחקן לא רע בכלל. קצת טווינר נגרי אבל עם הרבה רצון טוב.
felix_r כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:״שיחק הגנה טוב״.
פליקס הפך להיות שק חבטות של הפורום... מה הולך פה, מדובר בשחקן לא רע בכלל. קצת טווינר נגרי אבל עם הרבה רצון טוב.
הקטע הזה באמת לא מובן.
אני יותר פיזי מג'ייק כהן
אני יותר רזה מסופו
אני קופץ יותר גבוה ממאריץ'
אני מעשן יותר מפניני
ויש לי משחק גב לסל יותר טוב מזה של טיוס
חבל רק שאני נמוך יותר מאוחיון וזקן יותר מוויצ'יץ'
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:״שיחק הגנה טוב״.
הקטע הזה באמת לא מובן.
אני יותר פיזי מג'ייק כהן
אני יותר רזה מסופו
אני מעשן יותר מפניני
נראה לי שמה שכתבת נכון לרוב הפורום, כולל חני וכרמל (פרט לעניין של הגיל כמובן)
חנו'ש כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:״שיחק הגנה טוב״.
הקטע הזה באמת לא מובן.
אני יותר פיזי מג'ייק כהן
אני יותר רזה מסופו
אני מעשן יותר מפניני
נראה לי שמה שכתבת נכון לרוב הפורום, כולל חני וכרמל (פרט לעניין של הגיל כמובן)
מישהו כאן כתב שלברון כבר לא נעשה צעיר יותר. כנראה שזה כוון גם אליי....
LIAV10 כתב:עוד חודשיים מחליפה קידומת
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], משה ו־26 אורחים