פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: עונת היורוליג יוצאת לדרך

16 אוקטובר 2014, 23:41

LIAV10 כתב:אם מכבי בונים על סנטר במקום מאריץ׳ אז רק שחור אתלט שפותח לטבעת את האמא שלה, זה הכי טוב במחירים של מכבי.
ב350 אלף דולר אי אפשר להביא סנטר לבן, רק איזה אחד שמחטיא לייאפים, צריך איזה אתלט ששובר את הטבעת כשהוא מתחת לסל וחוסם בהגנה.

עם זה אני לגמרי מסכימה.
אני גם חושבת שזה מה שמכבי צריכה כרגע.

אגב, מה עם שון ג'יימס? הוא כבר כשיר לשחק? הוא אמור לשחק מחר?
לא היה עדיף אולי פשוט להשאיר אותו??

16 אוקטובר 2014, 23:42

לא הבנתי למה שמכבי תביא גבוה כשיש לה שני שחקנים כמו סופו וטיוס שמרכביבים יחד את אחת מעמדות הסנטר הטובות ביבשת.

יש אולי בעיה בעמדה 4 אבל את זה נדע רק כשנראה כמה רנדל מסוגל למלא את החלל של בלו , מבין שחקני הליגה בעונה שעברה הוא השחקן הראשון שהייתי מביא .

בחור צנוע שמכיר את מקומו , שחקן קבוצתי ולא איזה כוכב סטייל סימונס , לטעמי יש לו סיכוי טוב להצליח .

בנוסף כנראה שלאנדסברג יקבל יותר דקות השנה מה שיסיט את סמית יותר לעמדה 4 .

16 אוקטובר 2014, 23:48

למה צריך עוד גבוה?
כי מאריץ' זוועה ואתה לא יכול להשאיר אותו וכי אתה לא יכול להשאיר את עמדות הפנים לארבעה שחקנים (כהן לא נחשב)
מה גם ששלושה מהם סובלים מבעיית דקות ופציעות (או ביום פציעות) כך שאתה צריך עוד שחקן בצבע בנוסף לסמית', רנדל, טיוס וסופו

16 אוקטובר 2014, 23:52

rc4991 כתב:מישהו יודע איפה משחק ג'אמון לוקאס גורדון?
לא ראיתי שהוא שיחק במשחק של פילזן

דרושפקה עדיין בטורקיה.

16 אוקטובר 2014, 23:54

NY boy כתב:
rc4991 כתב:מישהו יודע איפה משחק ג'אמון לוקאס גורדון?
לא ראיתי שהוא שיחק במשחק של פילזן

דרושפקה עדיין בטורקיה.

שחקן טוב מדי בשביל להגיע לקבוצה כזאת

16 אוקטובר 2014, 23:55

חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:אם מכבי בונים על סנטר במקום מאריץ׳ אז רק שחור אתלט שפותח לטבעת את האמא שלה, זה הכי טוב במחירים של מכבי.
ב350 אלף דולר אי אפשר להביא סנטר לבן, רק איזה אחד שמחטיא לייאפים, צריך איזה אתלט ששובר את הטבעת כשהוא מתחת לסל וחוסם בהגנה.

עם זה אני לגמרי מסכימה.
אני גם חושבת שזה מה שמכבי צריכה כרגע.

אגב, מה עם שון ג'יימס? הוא כבר כשיר לשחק? הוא אמור לשחק מחר?
לא היה עדיף אולי פשוט להשאיר אותו??

שון ג'יימס שותף במשחק הליגה האיטלקית והיה אפסי.

16 אוקטובר 2014, 23:57

rc4991 כתב:למה צריך עוד גבוה?
כי מאריץ' זוועה ואתה לא יכול להשאיר אותו וכי אתה לא יכול להשאיר את עמדות הפנים לארבעה שחקנים (כהן לא נחשב)
מה גם ששלושה מהם סובלים מבעיית דקות ופציעות (או ביום פציעות) כך שאתה צריך עוד שחקן בצבע בנוסף לסמית', רנדל, טיוס וסופו

מאריץ' לא זוועה. הוא לא מצוין, אבל הוא בסדר. על תשכח שהוא רק הסנטר השלישי שלנו אחרי סופו וטיוס

16 אוקטובר 2014, 23:57

יוסי22 כתב:לא הבנתי למה שמכבי תביא גבוה כשיש לה שני שחקנים כמו סופו וטיוס שמרכביבים יחד את אחת מעמדות הסנטר הטובות ביבשת.

יש אולי בעיה בעמדה 4 אבל את זה נדע רק כשנראה כמה רנדל מסוגל למלא את החלל של בלו , מבין שחקני הליגה בעונה שעברה הוא השחקן הראשון שהייתי מביא .

בחור צנוע שמכיר את מקומו , שחקן קבוצתי ולא איזה כוכב סטייל סימונס , לטעמי יש לו סיכוי טוב להצליח .

מפחיד לבנות על שניהם, לא בגלל האיכות, בגלל הכמות.
הייתי מביא איזה רוצח כזה בזול שמקסימום לא ישחק הרבה ויהיה באקאפ במקום מאריץ׳, אם אסתכל קצת על רשימת השחקנים החופשיים בטוח אראה כמה שהייתי שמח לראות פה, אחד שעולה לי לראש זה פרנק האסל ששם משפחתו מתאר את סגנונו (כמעט).

17 אוקטובר 2014, 00:00

felix_r כתב:

מאריץ' לא זוועה. הוא לא מצוין, אבל הוא בסדר. על תשכח שהוא רק הסנטר השלישי שלנו אחרי סופו וטיוס

אני לא בטוח שאפשר לסבול את ההחטאות לייאפים שלו, אתה יודע, מילא היה שחקן של 20 דקות למשחק ונכנס לכושר, אבל כשחקן של 5-10 דקות אתה חייב שחקן שיכול להיות יעיל בזמן הזה, כלומר איזה שחור אתלט שמקבל כדור ולא לוקח שבויים ומטביע, לא תהיה סבלנות להחטאות מתחת לסל ואי לקיחת ריבאונד, צריך שחקן שאומנם לא מוכשר כמו מאריץ׳ בפריים שלו, אבל יעיל בזמן הקצר.

17 אוקטובר 2014, 00:03

felix_r כתב:

התרומה שלו בסך הכל מסתכמת בלשים גוף על הסנטרים (ומצד שני להשתגע מהם בפיק אנד רול)
אני מאמין שאפשר להפיק ממנו קצת יותר אבל זה לא מספיק וצריך להגיע לכאן שחקן יותר איכותי

17 אוקטובר 2014, 00:29

יוסי22 כתב:לא הבנתי למה שמכבי תביא גבוה כשיש לה שני שחקנים כמו סופו וטיוס שמרכביבים יחד את אחת מעמדות הסנטר הטובות ביבשת.

אני גם חושב שרנדל יצליח. מראה הרבה דברים טובים ובעיקר מחוייבות.

הבעיה בקו הקדמי היא השבריריות שלו.
סופו עם הבעיות הידועות, למרות שיחסית הוא לא מפספס הרבה משחקים. רנדל נוטה להפצע וטיוס גם.
מאריץ׳ סהכ יכול לעשות את העבודה אבל מאוד מוגבל וכהן לא שייך לרמה.

מצד שני אני מסכים שכשכולם בריאים וכשירים, יש למכבי את התשובות, ושגם מאוד חבל יהיה לוותר על פניני בארבע בגלל כל האיכויות
שלו ולקבור אותו מאחורי סמית׳ שמשחק 30 דקות לכל הפחות.
יש כאן דילמה מסויימת.

17 אוקטובר 2014, 19:34

חחחח... דיוויד לוגאן עושה הכל בדקה!

תמונה

17 אוקטובר 2014, 21:21

ניזנ'י מנצחת את דינאמו סאסרי 88-86
קינזי בניז'ני עם 17 נק'
בסאסרי לוגאן עם 17 גם

17 אוקטובר 2014, 23:19

אני רואה את המשחק של פנר מול מילאנו.
היקמן נראה אצל אובראדוביץ כמו שפארגו נראה אצל מסינה. פשוט כואב לראות.

דרך אגב, על הנייר יש לפנר סגל לאליפות. כל שחקן תותח.

17 אוקטובר 2014, 23:34

Allan Turing כתב:אני רואה את המשחק של פנר מול מילאנו.

על הנייר יש להם רכז אחד והוא בן 18.

17 אוקטובר 2014, 23:36

LIAV10 כתב:
Allan Turing כתב:אני רואה את המשחק של פנר מול מילאנו.

על הנייר יש להם רכז אחד והוא בן 18.

היקמן וגאודלוק מובילים כדור רב המשחק. חוצמזה, שבוגדנוביץ שחקן מצויין.

17 אוקטובר 2014, 23:38

יופי שהם מובילי כדור, גם אובראדוביץ׳ יכול להוביל כדור, אין להם רכז, יש להם כמות של גאנרים וסקוררים, אין מי שימסור.

17 אוקטובר 2014, 23:40

ואו... איזו שלשה היקמן דפק עכשיו. שלשה של משחק אולי.

17 אוקטובר 2014, 23:42

איפה אתה רואה?

17 אוקטובר 2014, 23:44

LIAV10 כתב:איפה אתה רואה?

http://www.ifeed2all.eu/watch/290580/1/ ... milan.html
פרסם תגובה