המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:דווקא פרק טוב במתים המהלכים. מרגש אפילו.
jol9 כתב:אני מזהיר מספויילרים על המתים... סיימתי את העונה הראשונה, והתחלתי את השניה (אני פאקינג הולך לישון בשתיים בלילה כל יום בגלל החרא הזה).
סדרה באמת מעולה.
בניגוד לאבודים, האויב כאן הוא ברור, ואין כאן הפתעות טיפשיות בהקשר הזה. מצד שני כל הסיפורים מסביב וההישרדות באמת מרתקים.

jol9 כתב:אני מזהיר מספויילרים על המתים... סיימתי את העונה הראשונה, והתחלתי את השניה (אני פאקינג הולך לישון בשתיים בלילה כל יום בגלל החרא הזה).
סדרה באמת מעולה.
בניגוד לאבודים, האויב כאן הוא ברור, ואין כאן הפתעות טיפשיות בהקשר הזה. מצד שני כל הסיפורים מסביב וההישרדות באמת מרתקים.

סדרה באמת מעולה.

misha כתב:יוני, אז לא לספר לך ששיין הורג את ריק ו"לוקח" את אשתו בסוף העונה השנייה?

misha כתב:צודקת, אבל עכשיו זה יעודד אותו לצפות מהר יותר. ריק כזומבי בסוף אותה עונה זה משהו שחובה לראות

rc4991 כתב:jol9 כתב:אני מזהיר מספויילרים על המתים... סיימתי את העונה הראשונה, והתחלתי את השניה (אני פאקינג הולך לישון בשתיים בלילה כל יום בגלל החרא הזה).
סדרה באמת מעולה.
הלו הלו...אתה לא יכול להחליט לראות ככה סדרה שמישהו אחר שואל עליה
ואיך סיימת כל כך מהר? אני כבר חודש וחצי רואה בית הקלפים ואני רק באמצע העונה השניה
התנין כתב:אני הייתי בור ועם הארץ בכל הנוגע לסדרות. סיימתי את כל העונות של המתים המהלכים, וזו באמת סדרה נהדרת (אם כי יש לדמויות שם נטייה לנהוג בטיפשות מרגיזה לעתים). אח"כ צפיתי בכל העונות של משחקי הכס - וואו! ואני אדם ששונא את כל ז'אנר הפנטזיה בד"כ (דרקונים וזה). ולאחרונה סיימתי את שובר שורות שזו גם סדרה מטורפת. עכשיו אני משלים עוד חסך נוראי - הסופרנוס. בינתיים מצויין. הבאה בתור תהיה ספרטקוס שגם עליה שמעתי דברים טובים.

התנין כתב:אני הייתי בור ועם הארץ בכל הנוגע לסדרות. סיימתי את כל העונות של המתים המהלכים, וזו באמת סדרה נהדרת (אם כי יש לדמויות שם נטייה לנהוג בטיפשות מרגיזה לעתים). אח"כ צפיתי בכל העונות של משחקי הכס - וואו! ואני אדם ששונא את כל ז'אנר הפנטזיה בד"כ (דרקונים וזה). ולאחרונה סיימתי את שובר שורות שזו גם סדרה מטורפת. עכשיו אני משלים עוד חסך נוראי - הסופרנוס. בינתיים מצויין. הבאה בתור תהיה ספרטקוס שגם עליה שמעתי דברים טובים.
התנין כתב:אני חושב שהסדרות עדיין הרחק מאחורי הסרטים בכל הקשור לתקציבים. הסרטים הגדולים מתפארים בתקציבים מפלצתיים שיכולים להגיע ל-300 מיליון דולר, בעוד בסדרות הגדולות ביותר משקיעים 60 מיליון דולר בעונה. זה עדיין לא אומר שהסדרות פחות טובות, אבל אין ספק שבסרטים נמצא הכסף הבאמת גדול.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים