המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:קצת נסחפנו. זה יהיה משחק אחר וקשה. השופטים, הביתיות, כל הזיוני שכל של האלטרנטיבה וכו'...
יהיה קשה אבל מכבי צריכה לקחת את זה הפעם.
חנו'ש כתב:במאצ' אפ בין רנדל לאליהו, כמה נק' רנדל דופק לו על הראש??
חנו'ש כתב:במאצ' אפ בין רנדל לאליהו, כמה נק' רנדל דופק לו על הראש??
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:במאצ' אפ בין רנדל לאליהו, כמה נק' רנדל דופק לו על הראש??
בעיקר מעניין אותי כמה נקודות אליהו יקלע על רנדל.
מקאדו 3 כתב:הבעיה שאצל מגדל הרבה פעמים פתאום הכל מתחבר למשחק אחד נגד מכבי , פתאום אליהו יקלע גויאבות מחצי מגרש עם עניים עצומות , הלפרין יגדל בייצים של יוסי הפיל , גפני יהיה דניס רודמן וז'ונס הכפיל של שאקיל ואם גם זה לא יספיק יהיו השופטים שירצו להוכיח שייש אימפריה חדשה ושההגמוניה כבר לא שייכת למכבי ויתנו סל מאסיסט נגיחה של השופט , כמובן שרנדל וסופו יצאו בחמש עבירות ואליהו והלפרין שוב יחגגו חגיגות של הזויים שלא מחוברים למציאות ויחלמו שזה עתה הם הדיחו את צסק'א בחצי הגמר של הפיינל פור ולקחו למכבי גביע אירופה על הראש והם כבר אימפריה .
אבל נראה לי שהם יתעוררו ויגלו שהכל היה בסה'כ חלום שסיפר להם סבא אורי אלון ...
מקאדו 3 כתב:הבעיה שאצל מגדל הרבה פעמים פתאום הכל מתחבר למשחק אחד נגד מכבי , פתאום אליהו יקלע גויאבות מחצי מגרש עם עניים עצומות , הלפרין יגדל בייצים של יוסי הפיל , גפני יהיה דניס רודמן וז'ונס הכפיל של שאקיל ואם גם זה לא יספיק יהיו השופטים שירצו להוכיח שייש אימפריה חדשה ושההגמוניה כבר לא שייכת למכבי ויתנו סל מאסיסט נגיחה של השופט , כמובן שרנדל וסופו יצאו בחמש עבירות ואליהו והלפרין שוב יחגגו חגיגות של הזויים שלא מחוברים למציאות ויחלמו שזה עתה הם הדיחו את צסק'א בחצי הגמר של הפיינל פור ולקחו למכבי גביע אירופה על הראש והם כבר אימפריה .
אבל נראה לי שהם יתעוררו ויגלו שהכל היה בסה'כ חלום שסיפר להם סבא אורי אלון ...
LIAV10 כתב:לא יודע להסביר את זה, אבל אני קורא את הפוסטים שלך בהתלהבות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, גל גל ו־16 אורחים