המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:הרבה זמן לא התרשמתי ממשחק של מכבי כמו היום.
משחק מדהים של מכבי. מסיר את הכובע בפני הצוות המקצועי ובמיוחד בראיין רנדל. אני נאלץ לאכול את הכובע- רנדל שחקן טופ יורוליג וכל מילה מיותרת.
משחק מדהים של מכבי. מסיר את הכובע בפני הצוות המקצועי ובמיוחד בראיין רנדל. אני נאלץ לאכול את הכובע- רנדל שחקן טופ יורוליג וכל מילה מיותרת.
Holiday_Armadillo כתב:אדלשטיין אחרי שלף זה כמו כוס חלב אחרי כפית סחוג (כמעט מתתי מסחוג פעם)
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדלשטיין אחרי שלף זה כמו כוס חלב אחרי כפית סחוג (כמעט מתתי מסחוג פעם)
חחחחח ואת עוד פולניה
מאיפה לך שאדלשטיין ישדר בראשון?
מכביסט30 כתב:רנדל משדר במשחק שלו אינטיליגנציה בטונות. במיוחד אינטיליגנציה הגנתית מופתית. לא סתם הוא נתן תצוגה טובה גם מול צסק״א ולא רק נגד ״הקטנות״.. עכשיו אני לגמרי לא מבין איך הוא הסתובב כל השנים האלה רק בקבוצות הביצה שלנו ובקושי ראה אירופה..
נראה שהוא פשוט תפור לקבוצה שלנו. איזה כיף..
jol9 כתב:Yellow Gute כתב:באסטון היה יותר ארוך ועם מוטת ידיים עצומה. טיוס קופץ גבוה יותר.
ועוד אומרים שיהודים לא יודעים לקפוץ.... פחחחח
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדלשטיין אחרי שלף זה כמו כוס חלב אחרי כפית סחוג (כמעט מתתי מסחוג פעם)
חחחחח ואת עוד פולניה
מאיפה לך שאדלשטיין ישדר בראשון?
התכוונתי לחדשות הספורט (הוא דיבר שם עכשיו)
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־11 אורחים