המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:הסגנון באמת סבבה. אבל עדיין מרגישים מחסור בחיבור עם הגבוהים שהצטרפו מאוחר (סופו וטיוס). יש הרבה מקום לשיפור בהפעלה שלהם.
LIAV10 כתב:לא נעים לי להרוס פה את השמחה, אבל אני חוש שגודס עושה טעות.
באמת שכיף לראות את פארגו משחק 35 דקות ועושה ממוצעים מטורפים ולראות את האתלטים שלנו משחקים הרבה.
אבל הטקטיקה הכי טובה היא לא לתת לכולם לשחק מעט ולהתחבר בכל ההרכבים? לשמור את כולם על אש נמוכה וככל שהעונה מתקדמת להוריד מעוד שחקן ועוד שחקן את כמות הדקות ולעלות את הדקות של המובילים, כדי שנגיע למאני טיים עם השחקנים הטובים די טריים והשחקנים הפחות טובים בכושר טוב.
אני חושב שגודס לחוץ להוכיח לכולם שבקבוצה דורסת, אבל זה יכול לבוא בחשבון במאני טיים כשהטובים יהיו שחוקים והפחות טובים חסרי ביטחון.
תראו את החלוקת דקות במשחק הראשון העונה נגד לימוז׳ ותבינו על מה אני מדבר.
LIAV10 כתב:לא חושב, גם נגד לימוז' וגם בליגה יש שחקנים שמשחקים יותר מידי ושחקנים שמשחקים מעט מידי, דבר שלא מחייב בשלב הזה של העונה אם לא מזיק.
yzafrir כתב:מכבי משחקת בדיוק בסגנון שציפינו ממנה בקיץ אחרי שהסגל הושלם .
מה שבאמת מפתיע זה החיבור שנוצר כלכך מוקדם ( מידי?) .
Allan Turing כתב:yzafrir כתב:מכבי משחקת בדיוק בסגנון שציפינו ממנה בקיץ אחרי שהסגל הושלם .
לי מאד חסר משחק פוסטאפ קלאסי.
מה נעשה מול קבוצות עם סייז? כאלו שלא נותנות לרוץ ומכריחות משחק עומד?
לא מאריץ ולצערי גם לא סופו לא נראים בכיוון כרגע.
Allan Turing כתב:yzafrir כתב:מכבי משחקת בדיוק בסגנון שציפינו ממנה בקיץ אחרי שהסגל הושלם .
לי מאד חסר משחק פוסטאפ קלאסי.
מה נעשה מול קבוצות עם סייז? כאלו שלא נותנות לרוץ ומכריחות משחק עומד?
לא מאריץ ולצערי גם לא סופו לא נראים בכיוון כרגע.
LIAV10 כתב:מצטער, גודס מאמן חלש, לא הצליח אף פעם, הוא לא מספיק פרפקציוניסט, אי אפשר להצליח עם מאמן שלא שם ז*ן על הגנה, אין לו את שרונאס ופארקר, שירגע ויתחיל לשחק הגנה.
אם מישהו התלהב מהאלי-הופים של טיוס ורנדל וחשב שלהעיף כדורים לדאנק יביא אותנו רחוב חי בסרט, לא כל יום ברלין.
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:מצטער, גודס מאמן חלש, לא הצליח אף פעם, הוא לא מספיק פרפקציוניסט, אי אפשר להצליח עם מאמן שלא שם ז*ן על הגנה, אין לו את שרונאס ופארקר, שירגע ויתחיל לשחק הגנה.
אם מישהו התלהב מהאלי-הופים של טיוס ורנדל וחשב שלהעיף כדורים לדאנק יביא אותנו רחוב חי בסרט, לא כל יום ברלין.
גודס צריך ניעור, לא פחות מהשחקנים. יש לו בטחון עצמי מופרז לחלוטין.
rc4991 כתב:לא רציתי לפתוח על זה ת'רד אז אני אכתוב את זה כאן....
משרשרת ההפסדים המביכים שהתחילה מהמשחק בירושלים אני אדיש לגמרי לקבוצה הזאת, גם התוצאות לא משביעות רצון וגם חלק מהשחקנים בכלל לא משקיעים על המגרש
גם העובדה שפארגו וסופו, שנחשבו לשני הבאנקרים שלנו, מאכזבים בכל ערב מחדש לא תורמת לתחושה ורק מגבירה את התסכול כל פעם מחדש
הקטע המעצבן הוא שעד המשחק מול ירושלים ממש נהנתי מהקבוצה הזאת ומסגנון המשחק שלה ומאז העצבים שהם הביאו לי אין לי כבר כמעט רגש לקבוצה הזאת (לטוב ולרע)
עוד מישהו מרגיש ככה?