מרקיז היינס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מרקיז היינס

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 נובמבר 2014, 00:03

Maccabikid כתב:
שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:אז מה יהיה עם השחקן הזה? גודס סוג של מחק אותו היום לטובת לנדסברג שהיה אפס מוחלט. מה קורה איתו?

למכבי שני זרים ששניהם NON-FACTOR. לא ברור מה גודס חשב לעצמו בבניית הקבוצה.

שלושה, לינדהרט מאריץ והיינס.

נכון, גם מאריץ'. אבל הוא לא היה חלק מבניית הקבוצה בקיץ אז יש לגודס "הנחה" במקרה שלו.
בכל אופן, במחיר של שלושתם אפשר היה להביא אחלה זר, ואולי זה עדיין לא מאוחר. יש שחקנים מעניינים שנפלטים מה- NBA.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2014, 00:05

Holiday_Armadillo כתב:
roy1000 כתב:
מכביסט30 כתב:
ankram כתב:חכו , חכו.

נחכה, נחכה.
יש ברירה?

לחכות אפשר, אבל למה גודס ייבש אותו היום כשנדסברג היה כל כך רע? מה הסיפור?

לאנדסברג אמור למלא את המקום של בלו מבחינת החוק הרוסי רק שהדמיון בינו לבין בלו הוא מקרי בהחלט ונגמר בתעודת הזהות הכחולה

הכל טוב, אבל גם פארגו היה חלש היום ולנדסברג גרם נזק שלא ייאמן. למה היינס לא שיחק עד לגארבג' טיים? מקרי או שמשהו קורה בינו לבין גודס? הרכב של אוחיון והיינס היה מתחייב היום לאור היכולת של החשחקנים האחרים.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 נובמבר 2014, 00:08

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
roy1000 כתב:
מכביסט30 כתב:

נחכה, נחכה.
יש ברירה?

לחכות אפשר, אבל למה גודס ייבש אותו היום כשנדסברג היה כל כך רע? מה הסיפור?

לאנדסברג אמור למלא את המקום של בלו מבחינת החוק הרוסי רק שהדמיון בינו לבין בלו הוא מקרי בהחלט ונגמר בתעודת הזהות הכחולה

הכל טוב, אבל גם פארגו היה חלש היום ולנדסברג גרם נזק שלא ייאמן. למה היינס לא שיחק עד לגארבג' טיים? מקרי או שמשהו קורה בינו לבין גודס? הרכב של אוחיון והיינס היה מתחייב היום לאור היכולת של החשחקנים האחרים.

אני חושבת שגודס מנסה לשחזר את עניין רייס עם היינס והוא מייבש אותו כמו שבלאט ייבש את רייס עד שהוא ''יתחבר'' לקבוצה
בין אם זה נכון או לא (וזה לא), אני חושבת שזה המצב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 03 נובמבר 2014, 00:11

רייס היה סוג של בולדוג עם אופי ברזל(מבחינת כישרון הוא נופל מפארגו). לא נכון להסיק ממנו על שחקנים אחרים.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 נובמבר 2014, 00:15

שחף כתב:רייס היה סוג של בולדוג עם אופי ברזל(מבחינת כישרון הוא נופל מפארגו). לא נכון להסיק ממנו על שחקנים אחרים.

אני כל הזמן אומרת ''אני חושבת'' אבל זה באמת המצב כי מן הסתם אין לי עובדות
בכל זאת - אני חושבת שגודס..עד כמה שבלאט נתן לו במה ונתן לו קול כשהוא היה עוזר המאמן שלו, אם הוא היה יכול הוא היה עושה המון דברים אחרת ועכשיו כשהוא המאמן הראשי הוא מנסה בחלק מהדברים ''להעתיק'' את דיוויד ומראה את חוסר הניסיון שלו (הייבוש של היינס) ובחלק מהדברים הוא מנסה להראות שיש לו אופי של מאמן ראשי ושהוא יודע דברים שדיוויד לא (לאנדסברג)

חבל ששכר הלימוד נופל עלינו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 03 נובמבר 2014, 01:06

דווקא בדקות שהיינס שיחק היום הוא היה טוב, נתן כמה מסירות יפות בעיקר, הבעיה שלי איתו שאני מרגיש כל הזמן ממנו שהוא לא מחובר לקבוצה או יותר נכון לשטף המשחק של הקבוצה הוא מרגיש לי סוג של אאוטסיידר, דבר נוסף בחירת הזריקות שלו רעה, לא מבין למה הוא לוקח הרבה זריקות קשות, כאילו הבן אדם זריז יחסית, יש לו יד סבירה מבחוץ והוא מעדיף הרבה פעמים לקחת זריקות בתנועה. בכל אופן אני מקווה שנראה שיפור ממנו כי באמת חסר לנו עוד גארד איכותי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדם » 03 נובמבר 2014, 02:04

לא נכנס לויכוח ולא מתכוון לנהל אותו , אבל מי שאומר שרייס נופל מפארגו בכשרון מדבר שטויות ,לא מבין תאמירה הזאת ועל סמך מה?
אני לא מדבר על זה שרייס הביא אליפות אירופה ,אלא על יכולות נטו
אדם

הודעהעל ידי orishac » 03 נובמבר 2014, 02:16

אני זוכר את הרגע שנודע לי שהוא חתם בקבוצה, והוא לא זכור לטובה.
הייתי לא זמין במשך יום ולא היה לי לא מחשב ולא אינטרנט. ברגע שהייתה לי גישה לטלפון נכנסתי ואני רואה הודעה ממכביסט "מרקז היינס חתם".
נכנסתי לאתרי הספורט כדי להבין מה זאת הבדיחה הזאת, קראתי עליו וראיתי סרטונים ולא התרשמתי.
אני עד היום לא מאמין איך שחקן כזה הוא לכאורה השוטינג גארד הבכיר שלנו.
בשלשות הוא ממש לא יציב.
חדירה אני רואה שיש לו, אבל הוא לא עושה את זה כמעט וגם כשהוא עושה, הסיומת גרועה מאוד.
דווקא עמדה כל כך חשובה, שממנה אמור לבוא הגו-טו גאי/הקלע הבולט של הקבוצה, דווקא בעמדה זו מכבי נפלה הכי חזק.
מרקז היינס נראה כרגע כמו שחקן לקבוצות קטנות, בטח לא להיות שחקן מוביל במכבי, ולנדסברג הוא פשוט לא 2.
אם הייתי עכשיו יכול לחתוך את לינהארט ומאריץ' ולהביא שחקנים במקומם הייתי חותך גם את מרקז היינס ומביא שחקן אחר לעמדה 2 שהוא הרבה יותר מגוון (חדירה עם סיומת טובה), ועוד שחקן לעמדה 4 שיכול לשחק גם 5.
אבל זה כנראה לא יקרה ואני אאלץ להמשיך לסבול אותו עד סוף העונה וגם אחריה מכבי יצטרכו לשלם לו פיצויים לעונה הבאה כי הוא חתום לשנתיים.
אני מקווה מאוד שבזמן הקרוב הוא פתאום יפרוץ ויראה לי שטעיתי אבל הבעיה היא שאני אומר את זה כל משחק וכל משחק אני מתאכזב מחדש.
orishac

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 נובמבר 2014, 04:39

גם אם יש לך רגליים מהירות זה לא יעזור לך כשאתה רפה שכל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קובי » 03 נובמבר 2014, 17:54

מה ראית ממנו שאתה חושב שיש למה לצפות ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 נובמבר 2014, 17:55

LIAV10 כתב:גם אם יש לך רגליים מהירות זה לא יעזור לך כשאתה רפה שכל.

תגיד את זה להיקמן... ;)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2014, 18:35

חנו'ש כתב:

תגיד את זה להיקמן... ;)

להבדיל מהיינס שהוא ללא ספק גילגולו מחדש של ג'ון סטוקטון.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 נובמבר 2014, 19:00

חנו'ש כתב:

תגיד את זה להיקמן... ;)

חוששני שהיחס בין היקמן להיינס הוא כמו בין ניוטון לקייט אפטון...לטובת היקמן.

תגובות זועמות של אור ששמתי את היקמן וניוטון באותו משפט ועל שירדתי על אפטון בעוד 3..2..1..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2014, 21:40

הדבר העיקרי שאני לא מבין בהחתמה של היינס - היה פה שחקן - קרלון בראון שעולה על היינס בכל פרמטר של המשחק ויש לו אפסייד הרבה יותר גדול. מי היה צריך לרוץ להביא את היינס כשבראון היה פה מתחת לאף ובמחיר סביר?
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 נובמבר 2014, 21:43

roy1000 כתב:הדבר העיקרי שאני לא מבין בהחתמה של היינס - היה פה שחקן - קרלון בראון שעולה על היינס בכל פרמטר של המשחק ויש לו אפסייד הרבה יותר גדול. מי היה צריך לרוץ להביא את היינס כשבראון היה פה מתחת לאף ובמחיר סביר?

ה-פספוס של הקיץ.
שחקן שמכיר כבר את העיר, הוכיח את עצמו כאיכותי, צעיר.
היו חייבים להחתים אותו לשלוש שנים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 03 נובמבר 2014, 21:48

roy1000 כתב:הדבר העיקרי שאני לא מבין בהחתמה של היינס - היה פה שחקן - קרלון בראון שעולה על היינס בכל פרמטר של המשחק ויש לו אפסייד הרבה יותר גדול. מי היה צריך לרוץ להביא את היינס כשבראון היה פה מתחת לאף ובמחיר סביר?

גם אני לא מבין למה קרלון בראון לא הוחתם, שחקן שעשה הכל על המגרש וראו שהבחור גם מבין כדורסל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2014, 21:52

toja27 כתב:

גם אני לא מבין למה קרלון בראון לא הוחתם, שחקן שעשה הכל על המגרש וראו שהבחור גם מבין כדורסל.

פיזי, גבוה, אתלט, קלעי טוב, מגיע לסל, הגנה, מוביל כדור, אינטילגנט, אופי נוח, צעיר. במקום זה, אתה מביא שחקן בן 28 מהליגה האיטלקית שכבר נכשל כישלון חרוץ בפעם היחידה ששיחק ביורוליג? לא הבנתי את הסיפור הזה לפני שלושה חודשים ואני עדיין לא מבין אותו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2014, 22:16

טוב, האמת שנראה שבראון נפצע פציעה לא פשוטה בברך ולא ברור מתי יחזור, אז אולי בכל זאת עדיף היינס...
אני חושב שגם ג'וש דאנקן נפצע להם. לא ממש הולך להם עם השחקנים מהארץ.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 04 נובמבר 2014, 22:58

orishac כתב:אני זוכר את הרגע שנודע לי שהוא חתם בקבוצה, והוא לא זכור לטובה.
הייתי לא זמין במשך יום ולא היה לי לא מחשב ולא אינטרנט. ברגע שהייתה לי גישה לטלפון נכנסתי ואני רואה הודעה ממכביסט "מרקז היינס חתם".
נכנסתי לאתרי הספורט כדי להבין מה זאת הבדיחה הזאת, קראתי עליו וראיתי סרטונים ולא התרשמתי.
אני עד היום לא מאמין איך שחקן כזה הוא לכאורה השוטינג גארד הבכיר שלנו.
בשלשות הוא ממש לא יציב.
חדירה אני רואה שיש לו, אבל הוא לא עושה את זה כמעט וגם כשהוא עושה, הסיומת גרועה מאוד.
דווקא עמדה כל כך חשובה, שממנה אמור לבוא הגו-טו גאי/הקלע הבולט של הקבוצה, דווקא בעמדה זו מכבי נפלה הכי חזק.
מרקז היינס נראה כרגע כמו שחקן לקבוצות קטנות, בטח לא להיות שחקן מוביל במכבי, ולנדסברג הוא פשוט לא 2.
אם הייתי עכשיו יכול לחתוך את לינהארט ומאריץ' ולהביא שחקנים במקומם הייתי חותך גם את מרקז היינס ומביא שחקן אחר לעמדה 2 שהוא הרבה יותר מגוון (חדירה עם סיומת טובה), ועוד שחקן לעמדה 4 שיכול לשחק גם 5.
אבל זה כנראה לא יקרה ואני אאלץ להמשיך לסבול אותו עד סוף העונה וגם אחריה מכבי יצטרכו לשלם לו פיצויים לעונה הבאה כי הוא חתום לשנתיים.
אני מקווה מאוד שבזמן הקרוב הוא פתאום יפרוץ ויראה לי שטעיתי אבל הבעיה היא שאני אומר את זה כל משחק וכל משחק אני מתאכזב מחדש.

כמה משחקים ביורוליג כבר היו שאתה מתאכזב כל פעם מחדש ?
נגד לימוז' הוא דווקא היה מצויין...
קצת סבלנות ותראו פה שחקן טוב בהרבה ממה שהוא נראה עכשיו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי itai7 » 06 נובמבר 2014, 23:46

:bored :roll:
itai7