LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:איפה בכלל פורסם שפאפא זועם על מהלך שכזה?
אצלי
http://www.carmel.com
???
עריכה: יאוו, זה אשכרה באמת אתר..
בדיוק
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:איפה בכלל פורסם שפאפא זועם על מהלך שכזה?
אצלי
???
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:איפה בכלל פורסם שפאפא זועם על מהלך שכזה?
אצלי
???
בדיוק
Holiday_Armadillo כתב:אתה הרי יודע לא מהיום שאני כותבת ביורובאסקט ואני יודעת ושומעת דברים..
אם אני אומרת לך שאני דיברתי על זה שפאפאלוקאס זועם על המהלך הזה אז אתה צריך להבין שאני לא אומרת ''אני פירסמתי,עכשיו סתום''..אני אומרת כי אני יודעת שהסוכן של פאפאלוקאס זועם על זה שרוצים להביא את שאראס..והסוכן משקף את מה שהשחקן מרגיש..
er79 כתב:חבר׳ה לא להילחץ, כולה רוי מרום, מתי הוא פגע במשהו בשנים האחרונות?
er79 כתב:תהיה בטוח שזה לא הוא. הוא ניזון מאינטרבאסקט ויורובאסקט בדיוק כמו כל החכמים הגדולים.
er79 כתב:עזוב, נו, הוא נכנס לטוויטרים של כל הכתבים והסוכנים, אותם הוא מכיר, ודולה מידע, זה עדיין לא אומר שהוא יודע לפני כולם, ובלי שום קשר על כל מאצ׳בן אחד היו לו איזה 20 שאראסים ו-80 דאודלים. עוד כמה דקות חברה שלו קביליו תעשה העתק-הדבק מהשטויות שלו.
Ido_Maccabi כתב:חחח כרמל את זוכרת שכשהצטרפת ליורובאסקט ואמרת גם לי שכדאי לי להצטרף ופחדתי בגלל האנגלית שלי?
עככשיו תראי מה את יודעת ומה אני יודע... עכשיו אני מצטער על זה XD
לנושא- הבאת גארד באמצע העונה לא תלויה בשאראס? זאת אומרת, בכל מקרה יוחתם במקרה של סיום השביתה?
Holiday_Armadillo כתב:Ido_Maccabi כתב:חחח כרמל את זוכרת שכשהצטרפת ליורובאסקט ואמרת גם לי שכדאי לי להצטרף ופחדתי בגלל האנגלית שלי?
לנושא- הבאת גארד באמצע העונה לא תלויה בשאראס? זאת אומרת, בכל מקרה יוחתם במקרה של סיום השביתה?
הצעתי לך עזרה בזמנו אם אתה לא בטוח..בחרת שלא![]()
הבאת גארד לא תלויה בשאראס כי בכל מקרה היה צריך להגיד גארד..
אז אם פארמר הולך פתאום שוב צריך גארד ובגלל זה יגיע..שאראס או לא שאראס..
Ido_Maccabi כתב:Holiday_Armadillo כתב:Ido_Maccabi כתב:חחח כרמל את זוכרת שכשהצטרפת ליורובאסקט ואמרת גם לי שכדאי לי להצטרף ופחדתי בגלל האנגלית שלי?
הצעתי לך עזרה בזמנו אם אתה לא בטוח..בחרת שלא![]()
הבאת גארד לא תלויה בשאראס כי בכל מקרה היה צריך להגיד גארד..
אז אם פארמר הולך פתאום שוב צריך גארד ובגלל זה יגיע..שאראס או לא שאראס..
חחח אם שוב יהיה צורך בכתבים תגידי לי, אני אשמח להצטרף![]()
אם הבאת גארד לא תלויה בשאראס המצב לא כל כך נורא... זה לא שנתקע פה עם שני זקנים+אוחיון.
מקאדו כתב:שום גארד לא יגיע לדעתי , משום מה בשנים האחרונות תמיד מכבי נישארת עם איזו עמדה שבה ' לא מוצאים שחקן מתאים ' כמו הגארד של שנה שעברה והמחליף ללאמפה , 'תרגיל פדרמן ' הזה דיי צפוי וחוזר על עצמו.
Holiday_Armadillo כתב:אגב, אם מכבי לא מביאה שחקן עכשיו, זה בכלל לא אומר שהיא איבדה את הרכבת. אפשר להביא שחקן גם בסוף סופו של הקיץ ואפילו גם אחרי פתיחת העונה.
להחתים עכשיו את שאראס עשויה לסגור את האפשרות להחתים שחקן אחר-כך, ודבר זה עשוי להתגלות כבכיה לדורות.
אני חושבת שזה די ידוע שאני הראשונה שתגיד ''מה שבלאט רוצה בסדר בעיניי''..אבל יש גבול לכמה זמן אפשר להגיד ''אין לי שחקן כרגע'' ובנוסף להפוך את זה ל''אין לי שחקן כרגע ואני גם לא רוצה את X''..
אני חושבת שצריך להפיל לבלאט מישהו על הראש? לא..אבל אני כן חושבת שצריך להגיד לו ''יש לך דד-ליין מסויים,עד סיום הדד-ליין הזה אתה צריך להביא שחקן..אם לא תביא עד אז,נגמר''..
אני לא אומרת את זה בקטע של חוסר סבלנות כמו הרבה אוהדים לחוצים..אני פשוט בתור בן אדם שונאת סחבת ושונאת אדישות..אם היו עושים לי דבר כזה פשוט הייתי אומרת ''על הז*ן שלי,תביא עד תאריך XX.YY שחקן או שתעזוב את זה''
קובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אגב, אם מכבי לא מביאה שחקן עכשיו, זה בכלל לא אומר שהיא איבדה את הרכבת. אפשר להביא שחקן גם בסוף סופו של הקיץ ואפילו גם אחרי פתיחת העונה.
להחתים עכשיו את שאראס עשויה לסגור את האפשרות להחתים שחקן אחר-כך, ודבר זה עשוי להתגלות כבכיה לדורות.
אני חושבת שזה די ידוע שאני הראשונה שתגיד ''מה שבלאט רוצה בסדר בעיניי''..אבל יש גבול לכמה זמן אפשר להגיד ''אין לי שחקן כרגע'' ובנוסף להפוך את זה ל''אין לי שחקן כרגע ואני גם לא רוצה את X''..
אני חושבת שצריך להפיל לבלאט מישהו על הראש? לא..אבל אני כן חושבת שצריך להגיד לו ''יש לך דד-ליין מסויים,עד סיום הדד-ליין הזה אתה צריך להביא שחקן..אם לא תביא עד אז,נגמר''..
אני לא אומרת את זה בקטע של חוסר סבלנות כמו הרבה אוהדים לחוצים..אני פשוט בתור בן אדם שונאת סחבת ושונאת אדישות..אם היו עושים לי דבר כזה פשוט הייתי אומרת ''על הז*ן שלי,תביא עד תאריך XX.YY שחקן או שתעזוב את זה''
מה זה הדיבור הנגוע הזה ולמה נראה לך באמת שככה אנשים מתנהלים בחיים הפרטיים שלהם ובעבודה ? את עבדת פעם בחייך ? מישהו פעם דיבר אלייך ככה ?
קאט דה בול.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־22 אורחים