ת'רד הכדורגל V8

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הכדורגל V8

הודעהעל ידי Maccabikid » 04 נובמבר 2014, 00:03

אביהוא כתב:השופט עשה טובה גדולה שהרחיק את ערן..איך שערן הגיב לאוהד ובכלל לאוהדים של הפועל,נותן עודף עצבים לעוד אוהדים לתקוף אותו ואחרי שהוציאו לו אדום בעצם גם הציל את ערן מיפני תקיפה נוספת וגם חלק מיצר הנקמה מהאוהדים קצת ירד!

פשוט תת רמה

אתה אמיתי? אפשר לשאול מה זהבי עשה? פשוט בושה הפריצה של אוהדי הפועל, הצהוב שזהבי קיבל על ה"פיו פיו" אחרי הפנדל בושה, והאדום שהוא קיבל אחרי שהאוהד פרץ למגרש זה בכלל ביזיון.

נ.ב. עמיחי שפיגלר ומוטי איווניר זה רמה אחרת לגמרי מצמד הדבילים ששידרו שנה שעברה, כ"כ כיף לשמוע אותם.
Maccabikid

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 נובמבר 2014, 00:05

לא להאמין שעמרי אפק ויונתן כהן טוענים שאנשי מכבי אמרו לאוהדי מכבי לרדת לדשא ולהרביץ
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 04 נובמבר 2014, 00:06

Holiday_Armadillo כתב:לא להאמין שעמרי אפק ויונתן כהן טוענים שאנשי מכבי אמרו לאוהדי מכבי לרדת לדשא ולהרביץ

עמרי אפק? דווקא הוא? אחד הטובים בארץ, נ.ב. איפה את רואה אותם כרגע?
Maccabikid

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 נובמבר 2014, 00:06

Maccabikid כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לא להאמין שעמרי אפק ויונתן כהן טוענים שאנשי מכבי אמרו לאוהדי מכבי לרדת לדשא ולהרביץ

עמרי אפק? דווקא הוא? אחד הטובים בארץ, נ.ב. איפה את רואה אותם כרגע?

חדשות הספורט
הוא טוען שאיש צוות של מכבי וקרלוס גארסיה עשו את זה
ש-ט-ו-י-ו-ת
דיבה עכשיו!
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 נובמבר 2014, 00:07

Holiday_Armadillo כתב:אני לא צופה הרבה בטניס אבל במשחקים המועטים שראיתי, מדי פעם יצא לפדרר כזה כדור לשמיים בלי שום הסבר (ובבקשה אור, ליאב ויוני - בלי ההסבר), פריצה החליט שבא לו גם

אני יודע שזה סיכון גדול מה שאני עושה עכשיו, אבל למרות העצבים שלך (ואולי בגללם), יש לך strike 1

תמונה

:bigsmile3

(אני מתחפש לאשתי ששואלת פתאום שאלות לא קשורות יומיים אחרי שהאירוע קרה) - ראיתם מה הלך שם בדרבי? :confused
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 04 נובמבר 2014, 00:07

Maccabikid כתב:
אביהוא כתב:השופט עשה טובה גדולה שהרחיק את ערן..איך שערן הגיב לאוהד ובכלל לאוהדים של הפועל,נותן עודף עצבים לעוד אוהדים לתקוף אותו ואחרי שהוציאו לו אדום בעצם גם הציל את ערן מיפני תקיפה נוספת וגם חלק מיצר הנקמה מהאוהדים קצת ירד!

פשוט תת רמה

אתה אמיתי? אפשר לשאול מה זהבי עשה? פשוט בושה הפריצה של אוהדי הפועל, הצהוב שזהבי קיבל על ה"פיו פיו" אחרי הפנדל בושה, והאדום שהוא קיבל אחרי שהאוהד פרץ למגרש זה בכלל ביזיון.

נ.ב. עמיחי שפיגלר ומוטי איווניר זה רמה אחרת לגמרי מצמד הדבילים ששידרו שנה שעברה, כ"כ כיף לשמוע אותם.

ככה לא מתגוננים אחי..שום דבר שמה לא היה במקום! גם לי קשה להיות אובייקטיבי כשהשדרנים בעד הקבוצה שאני אוהב אבל הם עוברים את הגבול
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי jol9 » 04 נובמבר 2014, 00:09

אביהוא כתב:
Maccabikid כתב:

פשוט תת רמה

ככה לא מתגוננים אחי..שום דבר שמה לא היה במקום! גם לי קשה להיות אובייקטיבי כשהשדרנים בעד הקבוצה שאני אוהב אבל הם עוברים את הגבול

תגיד, אתה באמת חושב שהוא היה לא בסדר?
אני מקווה מאוד שיום אחד, איזשהי חלאה מהחלאות האלה ייפול על איזה הד קייס מטורף, כמו שהיה עם קנטונה. רק ככה הם יתחילו להבין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 נובמבר 2014, 00:11

אביהוא כתב:
Maccabikid כתב:

פשוט תת רמה

לדעתך בטח גם אישה שלובשת חצאית מיני וגופייה לא צריכה להתפלא שגבר התנפל עליה, נכון? אשמתה, וגם ככה יורד היצר של הגברים
טיפה שליטה עצמית!!
ערן לא עשה כלום חוץ מלהתגונן!!

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 04 נובמבר 2014, 00:12

Holiday_Armadillo כתב:
אביהוא כתב:
Maccabikid כתב:

פשוט תת רמה

לדעתך בטח גם אישה שלובשת חצאית מיני וגופייה לא צריכה להתפלא שגבר התנפל עליה, נכון? אשמתה, וגם ככה יורד היצר של הגברים
טיפה שליטה עצמית!!
ערן לא עשה כלום חוץ מלהתגונן!!

תמונה

לא ציפיתי מיוסי בניון לזה, אני ממש מעריך אותו אחרי זה, שאפו.
Maccabikid

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 נובמבר 2014, 00:13

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני לא צופה הרבה בטניס אבל במשחקים המועטים שראיתי, מדי פעם יצא לפדרר כזה כדור לשמיים בלי שום הסבר (ובבקשה אור, ליאב ויוני - בלי ההסבר), פריצה החליט שבא לו גם

אני יודע שזה סיכון גדול מה שאני עושה עכשיו, אבל למרות העצבים שלך (ואולי בגללם), יש לך strike 1

תמונה

:bigsmile3

(אני מתחפש לאשתי ששואלת פתאום שאלות לא קשורות יומיים אחרי שהאירוע קרה) - ראיתם מה הלך שם בדרבי? :confused

יש לך מזל שאני לא במצב רוח לחיפוש גיפים

מה נראה לך? שמנו לב או לא?

זה היה מתוכנן - הפועל ידעו שהם לא יוציאו כלום מהדרבי הזה או מהעונה הזאת ורצו לקחת את מכבי ביחד איתם בשביל שחס וחלילה לא ייקחו אליפות (מה שלא יקרה עכשיו אחרי הורדת נקודות)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 04 נובמבר 2014, 00:14

הינה עכשיו בערוץ 1 אפילו השופטת בדימוס, מנהלת המועצה למניעת אלימות בספורט, הצדיקה את זהבי, ואמרה שהתגובה שלו הייתה בסדר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 04 נובמבר 2014, 00:16

לא יהיו הורדת נקודות.... למכבי יש על תנאי או משהו כזה?

אני חושב שגם לא תהיה הרחקה של זהבי. איגוד השופטים כבר ביקר בחריפות את ההחלטה הזאת.

כולם מבינים מי אשם בתקרית, ומכבי כדורגל זה לא מכבי כדורסל שכולם מנסים לדפוק. תהי רגועה

תמונה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 04 נובמבר 2014, 00:16

jol9 כתב:
אביהוא כתב:
Maccabikid כתב:

פשוט תת רמה

תגיד, אתה באמת חושב שהוא היה לא בסדר?
אני מקווה מאוד שיום אחד, איזשהי חלאה מהחלאות האלה ייפול על איזה הד קייס מטורף, כמו שהיה עם קנטונה. רק ככה הם יתחילו להבין.

לדעתי ככה לא מתגוננים!..ובבקשה חבר'ה לא להתנפל ולא ולהגיד עלי דברים לא במקום..יש הבדל בין הרחקה מהגוף,להחזקה בגרון ובעיטות הרי השוטרים היו שם גם ככה...
ושוב אם אתם רוצים להוכיח לי שאני טועה אז בבקשה..רק ברגוע :confused
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 נובמבר 2014, 00:17

jol9 כתב:לא יהיו הורדת נקודות.... למכבי יש על תנאי או משהו כזה?

אני חושב שגם לא תהיה הרחקה של זהבי. איגוד השופטים כבר ביקר בחריפות את ההחלטה הזאת.

כולם מבינים מי אשם בתקרית, ומכבי כדורגל זה לא מכבי כדורסל שכולם מנסים לדפוק. תהי רגועה

תמונה

על מה מתערבים שמקבלים 0-0 בלי נקודות, הורדת נקודות, הרחקה של זהבי וקנס?

ולא לדבר על זה שיש דרבי כדורסל שבוע הבא ואולי אנשים שם יבואו לסיים את העבודה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 04 נובמבר 2014, 00:19

jol9 כתב:לא יהיו הורדת נקודות.... למכבי יש על תנאי או משהו כזה?

תמונה

אין לך מושג כמה אתה טועה, תשווה פסקי דין של ההתאחדות בין מכבי לשאר הליגה ותקבל תוצאות מפתיעות, מכבי ובית"ר הם שני הקבוצות שהכי מקופחות בבית הדין של ההתאחדות, חיפה, הפועל וסכנין עושות מה בראש שלהם..
Maccabikid

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 נובמבר 2014, 00:21

http://instagram.com/p/u83hjMFrgg/?modal=true

בן בן יאיר שם לו *כפיים* ובן רייכרט רשם לו *אוהב אותך*
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 04 נובמבר 2014, 00:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 נובמבר 2014, 00:22

טוב, אני מקווה שזה יעבור בשקט יחסית. אם למכבי מורידים על זה נקודות, אז למזבלה צריך להוריד פי 10
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 נובמבר 2014, 00:25

jol9 כתב:טוב, אני מקווה שזה יעבור בשקט יחסית. אם למכבי מורידים על זה נקודות, אז למזבלה צריך להוריד פי 10

לא יקרה
העונש של הפועל יהיה אפסי ובעיקר כי אין להם אפשרות להילחם על כלום בעונה הזאת

כל עונש שמכבי תקבל (שווה להפועל או יותר גרוע) ייפגע בה פי מיליון יותר מהפועל
כמו שאמרתי - כרגע מדברים על הורדת נקודות (התקנון אומר 10, לא יודעת אם יהיה זה או פחות), 0-0 בלי נקודות ורדיוס
אם הם לא מבטלים את האדום של זהבי..בושה

בקיצור - רוצים לתת ל''פריפריה'' (ק''ש או ב''ש) את האליפות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 04 נובמבר 2014, 00:34

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:טוב, אני מקווה שזה יעבור בשקט יחסית. אם למכבי מורידים על זה נקודות, אז למזבלה צריך להוריד פי 10

לא יקרה
העונש של הפועל יהיה אפסי ובעיקר כי אין להם אפשרות להילחם על כלום בעונה הזאת

כל עונש שמכבי תקבל (שווה להפועל או יותר גרוע) ייפגע בה פי מיליון יותר מהפועל
כמו שאמרתי - כרגע מדברים על הורדת נקודות (התקנון אומר 10, לא יודעת אם יהיה זה או פחות), 0-0 בלי נקודות ורדיוס
אם הם לא מבטלים את האדום של זהבי..בושה

בקיצור - רוצים לתת ל''פריפריה'' (ק''ש או ב''ש) את האליפות

אם מורידים לנו 10 ולוקחים אליפות, זו האליפות הכי גדולה שלקחנו, אי פעם.
נ.ב. אני מעריץ את אוהדי מכבי שפרצו לדשא.
Maccabikid

הודעהעל ידי felix_r » 04 נובמבר 2014, 00:39

אייל ברקוביץ' דורש עונש כבד לשתי הקבוצות. זה רק נדמה לי, או שהוא מנסה לעזור למכבי חיפה? :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד