04 נובמבר 2014, 22:38
jol9 כתב:michael כתב:בושה וחרפה ,
מדינת עולם שלישי,
משחק מתפוצץ בגלל תקרית שכאילו לקוחה משוק עגבניות.
איפה האבטחה ? איפה המשטרה ?
מה היה קורה אילו לבחור היה סכין ביד ?
ערן זהבי הגן על עצמו אין ספק לגבי זה.
כמו שאני תמיד אומר הכל מתחיל בזה שאין ענישה והרתעה אמיתיים במדינה.
אם העונש על המעשה היה 15 שנה , לא היו מקרים כאלה.
אבל אין חוק/עונש רציני...
אולי ישנו עכשיו.
כמו עם זורקי האבנים (שנזכרו במזל טוב שזה מסוכן ופתאום העונש הוא 20 שנה... )
מיכאל, תאמין לי שגם שנה תספיק. לשים את הבבון הזה לשנה בפנים והוא חוזר כמו חדש. כמובן גם הרחקה מהמגרשים לכל החיים העלובים שלו
04 נובמבר 2014, 23:00
roy1000 כתב:הבן של דב חנין נעצר אחרי שהיה מעורב בקטטה עם אוהדי מכבי מחוץ לבית המשפט. אנחנו מדברים על בחור שהשתחרר מהצבא מטעמי "פציפיזם".
ממולץ לבדוק את התגובות הפייסבוק של דב חנין. בידור מצויין.
04 נובמבר 2014, 23:55
Maccabikid כתב:jol9 כתב:michael כתב:בושה וחרפה ,
מדינת עולם שלישי,
משחק מתפוצץ בגלל תקרית שכאילו לקוחה משוק עגבניות.
איפה האבטחה ? איפה המשטרה ?
מה היה קורה אילו לבחור היה סכין ביד ?
ערן זהבי הגן על עצמו אין ספק לגבי זה.
כמו שאני תמיד אומר הכל מתחיל בזה שאין ענישה והרתעה אמיתיים במדינה.
אם העונש על המעשה היה 15 שנה , לא היו מקרים כאלה.
אבל אין חוק/עונש רציני...
אולי ישנו עכשיו.
כמו עם זורקי האבנים (שנזכרו במזל טוב שזה מסוכן ופתאום העונש הוא 20 שנה... )
מיכאל, תאמין לי שגם שנה תספיק. לשים את הבבון הזה לשנה בפנים והוא חוזר כמו חדש. כמובן גם הרחקה מהמגרשים לכל החיים העלובים שלו
במקרה שלו ספציפית אני לא בטוח, לפי מה שפירסמו הוא כבר כבר פרץ למגרש לפני כמעט עשר שנים, בלי קשר לזה היה גם שנתיים מעצר בית בגלל עוד איזה מקרה, זה אחד שבאמת כל החיים שלו זה הפועל, אין לו חיים מחוץ לזה.
05 נובמבר 2014, 00:00
Roni1 כתב:roy1000 כתב:הבן של דב חנין נעצר אחרי שהיה מעורב בקטטה עם אוהדי מכבי מחוץ לבית המשפט. אנחנו מדברים על בחור שהשתחרר מהצבא מטעמי "פציפיזם".
מסתבר גם שאחד הבנים שלו נעצר בדרבי סל על הצדעה במועל יד.
והוא הראשון לקפוץ בהכרזות על החברה הישראלית האלימה בכל פעם שיש פרשת גזענות כלפי ערבים בספורט, תמיד הוא מאשים את ה״כיבוש״ בפרשות האלה, מעניין מי אשם עכשיו.
05 נובמבר 2014, 00:07
Maccabikid כתב:Roni1 כתב:roy1000 כתב:הבן של דב חנין נעצר אחרי שהיה מעורב בקטטה עם אוהדי מכבי מחוץ לבית המשפט. אנחנו מדברים על בחור שהשתחרר מהצבא מטעמי "פציפיזם".
מסתבר גם שאחד הבנים שלו נעצר בדרבי סל על הצדעה במועל יד.
והוא הראשון לקפוץ בהכרזות על החברה הישראלית האלימה בכל פעם שיש פרשת גזענות כלפי ערבים בספורט, תמיד הוא מאשים את ה״כיבוש״ בפרשות האלה, מעניין מי אשם עכשיו.
גם היום התראיין על כך שהאלימות מתחילה בחינוך בבית (לפני שידע שהבן שלו גם נעצר),
"האלימות היא לא רק במגרשים, היא חלק מבעיית האלימות בחברה", אמר, "זו שאלה של חינוך, שאלה של נורמות".
אחד הגדולים.
jol9 כתב:תראה, אני לא יודע איך זה לשבת בכלא, אבל אני בטוח שעל שטות כזאת לשבת בכלא זה משהו שירתיע. גם אם לא את האידיוט הזה, בטוח את האחרים, שהחיים שלהם
קצת יותר חשובים להם.
אם שנה לא תספיק, אז שיהיה שנתיים בפעם הבאה, וחמש בפעם שאחרי זה.
באנגליה מיגרו אלימות הרבה יותר קשה מהמגרשים, באמצעים שונים, ואחד מהם ענישה חריפה. אין שום סיבה שזה לא יקרה גם כאן.
05 נובמבר 2014, 00:14
05 נובמבר 2014, 00:18
jol9 כתב:כרמל, הבבון הזה לא מעניין אף אחד. העונש הוא בשביל האחרים. בשביל לייצר הרתעה.
יש כאן יותר מדי כנופיות, אולטראס, לה פמיליות וכו'. אנשים צריכים לדעת שעל עבירה על החוק ועל אלימות בהקשר הספציפי הזה (ומבחינתי גם בכל הקשר אחר),
נכנסים לכלא. זהו.
05 נובמבר 2014, 00:31
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, הבבון הזה לא מעניין אף אחד. העונש הוא בשביל האחרים. בשביל לייצר הרתעה.
יש כאן יותר מדי כנופיות, אולטראס, לה פמיליות וכו'. אנשים צריכים לדעת שעל עבירה על החוק ועל אלימות בהקשר הספציפי הזה (ומבחינתי גם בכל הקשר אחר),
נכנסים לכלא. זהו.
אתה לא צריך לדאוג מאלה שיפסיקו לפרוץ בעקבות העונש, אתה צריך לדאוג מאלה שלא יפסיקו
לא תהיה כאן הרתעה ולא יהיה כאן שינוי כי יש לנו מנטליות של שכונה בארץ
אין תרבות פה
05 נובמבר 2014, 00:35
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, הבבון הזה לא מעניין אף אחד. העונש הוא בשביל האחרים. בשביל לייצר הרתעה.
נכנסים לכלא. זהו.
אתה לא צריך לדאוג מאלה שיפסיקו לפרוץ בעקבות העונש, אתה צריך לדאוג מאלה שלא יפסיקו
לא תהיה כאן הרתעה ולא יהיה כאן שינוי כי יש לנו מנטליות של שכונה בארץ
אין תרבות פה
אני לא מסכים. את באמת חושבת שהחוליגנים האנגלים נופלים מאלה שלנו? ההיפך הוא הנכון. מכלול של דברים יפסיק את הדברים האלה, ואחד מהם הוא הרתעה בענישה.
אני לא רואה שום סרט שבו דביל יפרוץ למגרש סתם ככה, כשהוא יודע שהוא הולך על זה לכלא. כלא אמיתי, ולא מעצר בית...
05 נובמבר 2014, 00:52
05 נובמבר 2014, 01:34
Holiday_Armadillo כתב:דבר שלא הזכירו פה היום (לפי מה שראיתי) - בקשר להאשמות נגד שורה וקרלוס שאתמול טענו שהם הודו בזה, היום כמה גורמים במועדון אמרו שהם מכחישים ומבחינתם לא היה ולא נברא שהם קראו לקהל לרדת לדשא
עכשיו שיוכיחו אחרת
לא יודעת מי דיבר שם, מישהו מהצד של הפועל שאמר שהפועל לא צריכה להיענש בכלל כי המשחק חודש ופוצץ ע''י אוהדי מכבי ואנשי מכבי
תמיד יהיו בכיינים, זה בדנא שלהם
05 נובמבר 2014, 01:38
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:דבר שלא הזכירו פה היום (לפי מה שראיתי) - בקשר להאשמות נגד שורה וקרלוס שאתמול טענו שהם הודו בזה, היום כמה גורמים במועדון אמרו שהם מכחישים ומבחינתם לא היה ולא נברא שהם קראו לקהל לרדת לדשא
עכשיו שיוכיחו אחרת
לא יודעת מי דיבר שם, מישהו מהצד של הפועל שאמר שהפועל לא צריכה להיענש בכלל כי המשחק חודש ופוצץ ע''י אוהדי מכבי ואנשי מכבי
דובר אגודת הפועל, או מנהל/מנכ״ל/משהו ראשי אחר באגודה המביכה שלהם.
05 נובמבר 2014, 03:50
Maccabikid כתב:גם היום התראיין על כך שהאלימות מתחילה בחינוך בבית (לפני שידע שהבן שלו גם נעצר),
"האלימות היא לא רק במגרשים, היא חלק מבעיית האלימות בחברה", אמר, "זו שאלה של חינוך, שאלה של נורמות".
אחד הגדולים.
05 נובמבר 2014, 04:23
05 נובמבר 2014, 04:43
Holiday_Armadillo כתב:דבר שלא הזכירו פה היום (לפי מה שראיתי) - בקשר להאשמות נגד שורה וקרלוס שאתמול טענו שהם הודו בזה, היום כמה גורמים במועדון אמרו שהם מכחישים ומבחינתם לא היה ולא נברא שהם קראו לקהל לרדת לדשא
עכשיו שיוכיחו אחרת
05 נובמבר 2014, 17:23
05 נובמבר 2014, 17:46
05 נובמבר 2014, 18:50
05 נובמבר 2014, 18:55
LIAV10 כתב:ערס מטומטם, הוא בטח לא הצליח לקרוא את המכתב, מישהו הקריא לו?
05 נובמבר 2014, 19:08