14 ספטמבר 2011, 19:37
Holiday_Armadillo כתב:מקאדו כתב:שום גארד לא יגיע לדעתי , משום מה בשנים האחרונות תמיד מכבי נישארת עם איזו עמדה שבה ' לא מוצאים שחקן מתאים ' כמו הגארד של שנה שעברה והמחליף ללאמפה , 'תרגיל פדרמן ' הזה דיי צפוי וחוזר על עצמו.
אם פדרמן היה מנסה לעשות ''תרגיל'' הוא לא היה משלם מאות אלפי יורו בשביל להביא לכאן את מצ'באן..
אני לא אומרת שפדרמן איזשהו קדוש..אבל מדהים אותי לפעמים רמת הרשעות שמדביקים לו..
14 ספטמבר 2011, 19:38
חביב אורנג'ד כתב:ליאב, נראה שיש לך ידע רב בחשבונאות ואתה כנראה יודע דברים שאנחנו לא, ולכן אסור לזלזל בדבריך.
אני אמנם עזבתי את לימודי הכלכלה לאחר סמסטר (ועברתי ללמוד מתמטיקה), אבל אני באמת לא מבין מאיפה אתה מביא את כל החישובים האילו.
מכבי הגדילה את הוצואתיה על לא מעט שחקנים בקיץ (סופו, מצב'אן, פניני ובלו), הגדילה את מספר השחקנים בסגל, הגדילה את הצוות המקצועי ואף שידרגה את השכר של בלאט ואבי אבן.
כל זאת מבלי בכלל להזכיר א ההוצאות שאינן קשורות בשכרם של השחקנים, שגם הם עלו באופן משמעותי עקב ההצטרפות לאדריאטית.
על פניו, נראה שמכבי כבר מיצתה חלק מאוד גדול מהתציב ואולי אפילו נמצאת על סף חריגה.
בלי קשר, הסכום שפארגו כביכול פינה, הוא לא מספיק גבוה בכדי להביא שחקן כמו אארון ברוקס או מישהו בקליבר הזה.
14 ספטמבר 2011, 19:43
קובי כתב:גם לא במועדון כדורסל, מנהלים פשוט לא מדברים ככה אל העובדים שלהם. מה זה פה ? סדום ועמורה ??
מקאדו כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקאדו כתב:שום גארד לא יגיע לדעתי , משום מה בשנים האחרונות תמיד מכבי נישארת עם איזו עמדה שבה ' לא מוצאים שחקן מתאים ' כמו הגארד של שנה שעברה והמחליף ללאמפה , 'תרגיל פדרמן ' הזה דיי צפוי וחוזר על עצמו.
אם פדרמן היה מנסה לעשות ''תרגיל'' הוא לא היה משלם מאות אלפי יורו בשביל להביא לכאן את מצ'באן..
שום רישעות ושום בטיח , רק דפוס היתנהגות שחוזר על עצמו כל שנה בשנים האחרונות , משום מה תמיד מכבי בחיסרון של איזה שחקן בעיקר זר באיזו שהיא עמדה שמשום מה במכבי תמיד מגלים קושי יוצא דופן למצוא .
מה לעשות שהעונה שעברה היא יותר פוקס ומזל מאשר מחשבה ובניה נכונה של קבוצה , חומר שחקנים של ברירות מחדל ומקריות שדיי במזל יצרו תלכיד טוב שעם קצת מזל והגרלות נוחות הצליח מעל המצופה , הבעיה שבמכבי זה הופך לשיטה ' נבנה בזול ונקווה לטוב ' אני לא אוהב את זה .
14 ספטמבר 2011, 19:50
Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:גם לא במועדון כדורסל, מנהלים פשוט לא מדברים ככה אל העובדים שלהם. מה זה פה ? סדום ועמורה ??
אז כנראה שעבדתי עם בוסים ממש ממש חארות לפי מה שאתה אומר..
לא מזלזלת חס וחלילה..פשוט חשבתי שככה הבוסים מתנהלים בכל מקום..מקאדו כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקאדו כתב:שום גארד לא יגיע לדעתי , משום מה בשנים האחרונות תמיד מכבי נישארת עם איזו עמדה שבה ' לא מוצאים שחקן מתאים ' כמו הגארד של שנה שעברה והמחליף ללאמפה , 'תרגיל פדרמן ' הזה דיי צפוי וחוזר על עצמו.
שום רישעות ושום בטיח , רק דפוס היתנהגות שחוזר על עצמו כל שנה בשנים האחרונות , משום מה תמיד מכבי בחיסרון של איזה שחקן בעיקר זר באיזו שהיא עמדה שמשום מה במכבי תמיד מגלים קושי יוצא דופן למצוא .
מה לעשות שהעונה שעברה היא יותר פוקס ומזל מאשר מחשבה ובניה נכונה של קבוצה , חומר שחקנים של ברירות מחדל ומקריות שדיי במזל יצרו תלכיד טוב שעם קצת מזל והגרלות נוחות הצליח מעל המצופה , הבעיה שבמכבי זה הופך לשיטה ' נבנה בזול ונקווה לטוב ' אני לא אוהב את זה .
תשמע..אתה יכול להגיד את זה..ואולי זה נכון..אבל זה לא שפדרמן מונע מבלאט להחתים נכון? לא חסר לנו שחקן עכשיו בגלל פדרמן..
בלאט פשוט לא מביא שום שחקן..אז איך זה קשור לבלאט?
אני פשוט מנסה להבין
14 ספטמבר 2011, 19:52
בקיצור פדרמן נותן להחתים גארד וזה בכלל בלאט שלא רוצה ? זה מעניין...
14 ספטמבר 2011, 19:53
14 ספטמבר 2011, 19:56
14 ספטמבר 2011, 19:58
Chen כתב:למה חיכו עד עכשיו? עכשיו מנסים להוציא את בלאט אשם. אני בטוח שבלאט רוצה שחקני NBA כי הוא יודע שכן אפשר להשיג אותם גם בלי סעיף, שוב כנראה הכל עניין של כמה מוכנים לשלם..
14 ספטמבר 2011, 19:59
14 ספטמבר 2011, 20:01
Chen כתב:אני בטוח שהוא יודע דברים שאנחנו לא יודעים, אחרת אני בטוח שהוא לא היה מתעקש על שחקנים כאלה.
14 ספטמבר 2011, 20:15
מקאדו כתב:שום גארד לא יגיע לדעתי , משום מה בשנים האחרונות תמיד מכבי נישארת עם איזו עמדה שבה ' לא מוצאים שחקן מתאים ' כמו הגארד של שנה שעברה והמחליף ללאמפה , 'תרגיל פדרמן ' הזה דיי צפוי וחוזר על עצמו.
14 ספטמבר 2011, 20:16
15 ספטמבר 2011, 04:34
15 ספטמבר 2011, 04:52
Holiday_Armadillo כתב:ד''א,לכל אלה שמבוהלים ששאראס יגיע במידה והשמועות על הדד-ליין נכונות..
אל תשכחו שבלאט גם יכול לבחור לא להביא אף אחד..לא את שאראס ולא זר אחר(שוב,במידה וזה באמת נכון)..
אם אומרים לכם שעד שפארמר לא עוזב לא מגיע אף אחד אחר..עדיין תעדיפו ששאראס לא יגיע? סתם סקר קטן..
15 ספטמבר 2011, 04:56
Holiday_Armadillo כתב:ד''א,לכל אלה שמבוהלים ששאראס יגיע במידה והשמועות על הדד-ליין נכונות..
אל תשכחו שבלאט גם יכול לבחור לא להביא אף אחד..לא את שאראס ולא זר אחר(שוב,במידה וזה באמת נכון)..
אם אומרים לכם שעד שפארמר לא עוזב לא מגיע אף אחד אחר..עדיין תעדיפו ששאראס לא יגיע? סתם סקר קטן..
15 ספטמבר 2011, 04:57
15 ספטמבר 2011, 05:13
15 ספטמבר 2011, 05:20
15 ספטמבר 2011, 05:22
15 ספטמבר 2011, 05:23
קודי כתב:הבעיה הגדולה היא שבלי פארמר (והוא יעזוב במוקדם או במאוחר) אין למכבי רכז ראשון וגם לא סקנד גארד ראשון (את זה אין גם עם פארמר). יש רכז מחליף נהדר (פאפאלוקאס) וסקנד גארד מחליף שעוד לא ברור איך יתאים לכדורסל המקצועני (שאייר). היתר (אוחיון ובורשטיין) לא רלוונטיים לרמות הגבוהות. בעיני מדובר כאן על סיכון גדול מדי, במיוחד בהתחשב בעובדה שפארמר יעזוב תוך חודש או חודשיים, בכך שכאשר תסתיים השביתה ב-NBA לא יגדל פתאום היצע הגארדים ברמה גבוהה ובכך שגם אנשי מכבי יודעים היטב שהסיכוי ששחקן חדש יצליח להשתלב במכבי באמצע העונה (בטח ובטח בעונה עמוסה כמו זו ובלי כמעט אימונים) הוא אפסי. מנהלי מכבי פשוט מהמרים על העונה הזו ולוקחים סיכון מטורף שכמעט בטוח שהוא ייכשל. לכל אלה שמשווים את המצב הזה לעונה שעברה, אז גם רצינו גארד נוסף - היו את פארגו ופרקינס וגם את אידסון שיכול היה לחפות בעמדות הגארד. היום יש שחקן אחד שיכול להיות גארד ראשון וגם הוא יכול לעזוב בכל רגע ויתר השחקנים הם חלק מהבניה הרוחבית שהקבוצה הזו נאלצה לעשות בגלל ההצטרפו המטופשת לליגה האדריאטית.
הימור שלי - במכבי, כמו במכבי, יעדיפו לא להחליט ולכן נישאר בלי גארד נוסף ובלי כלום. הכל יראה עוד סביר עד שפארמר יעזוב ואז יגיע במקומו איזה גארד בינוני (כי פשוט אין סיכוי שבאמצע העונה "יצוץ" פתאום איזה גארד ברמה גבוהה) והקבוצה תתרסק.