אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי where is the love? » 15 ספטמבר 2011, 07:15

ההנהלה הזאת מציבה לבלאט אולטימטום בזמן שהוא ברגעים מכריעים עם רוסיה.....
זה בושה וחרפה איך שמתנהגים למאמן שהציל את מכבי, כואב לי על בלאט.

אם שאראס בלי שאראס אם מישהו אחר בלי מישהו אחר, שיסגרו את הסגל ושיעזבו אותנו כבר, נמאס מהשקרים, תנו כדורסל כבר!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי קובי » 15 ספטמבר 2011, 07:18

:rolleyes
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 15 ספטמבר 2011, 07:26

yarinsaky כתב:כן, ג'אבאר בשנת שבתון מכדורסל , חוץ מזה שהוא כנראה דורש סכומים שלא מתאימים לשחקן ברמה שלו. אפשר לשכוח ממנו.

איפה שמעת על זה ? אני יודע שהוא דורש סכום של מליון לעונה ואף קבוצה לא מוכנה לשלם לו את זה , היחידה שהתקרבה לסכום הזה הייתה פאו אבל זה היה די מזמן והם לא סגרו כלום...אני מאמין שככל שיעבור הזמן הוא יבין שלא יקבל את הסכומים האלו ויסכים לחתום במכבי בשביל חצי והוא בהחלט שווה 500K.....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי cannon » 15 ספטמבר 2011, 07:29

אולי הוא בדרך להיות אימאם איפשהו...
cannon

הודעהעל ידי ankram » 15 ספטמבר 2011, 07:37

קודי כתב:
itai7 כתב:העיקר האופטמיות

עדיף לא לשקוע בהרהורי אופטימיות ו"יהיה בסדר" ולהתכונן עשיו לבאות. אל תשכח שהקו האחורי הזה, שכולל שחקן מוביל אחד שיעזוב בעוד חודש או חודשיים, יצטרך להתמודד עם קווים אחוריים שכוללים שחקנים בלי אפשרות יציאה באמצע העונה, דוגמת יול, רודריגז וקארול (ריאל), וויאצ'יץ, אילייבסקי וטונצ'רי (פילזן), עומר קוק ודרו ניקולאס (מילאנו) וכנראה שגם קית' לנגפורד וגריס קווין (חימקי). תמיד אפשר לקוות ולטוב ולהתפלל שהכל יהיה בסדר, אבל זה לא יקרה מעצמו ויש גבול לכמות הקסמים שבלאט מסוגל לעשות. בכל זאת בשנה שעברה היו לו את פרקינס, פארגו ואידסון והעונה יש לו הרבה פחות.

גם שנה שעברה אמרת אותו הדבר , זה פשוט חזרה על מנטרות , שנה שעברה אמרת שהקו האחורי כולל רק את פרקניס ופארגו וההנהלה חרא ושכולם עובדים עלינו בעניים ושהעלו לך את המנוי , ושאי אפשר לעשות קסמים.
והשנה אתה עושה אותו דבר רק משנה קצת את השמות של השחקנים , אני כמעט בטוח שזה גם אותו קצב כתיבת התגובות.
אני כמעט בטוח שגם שנה הבאה פחות או יותר נשמע את אותם הזמירות.

הקיצר , עד שהקבוצה לא רצה בהרכב מלא כמה משחקי אימון קשה עד בלתי אפשרי להעריך מה תהיה איכות הסגל.

ואם ה NBA יחזור לפעילות לא רק מכבי תפגע , כל היורוליג יחטוף שבץ.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 ספטמבר 2011, 07:38

yzafrir כתב:
yarinsaky כתב:כן, ג'אבאר בשנת שבתון מכדורסל , חוץ מזה שהוא כנראה דורש סכומים שלא מתאימים לשחקן ברמה שלו. אפשר לשכוח ממנו.

איפה שמעת על זה ? אני יודע שהוא דורש סכום של מליון לעונה ואף קבוצה לא מוכנה לשלם לו את זה , היחידה שהתקרבה לסכום הזה הייתה פאו אבל זה היה די מזמן והם לא סגרו כלום...אני מאמין שככל שיעבור הזמן הוא יבין שלא יקבל את הסכומים האלו ויסכים לחתום במכבי בשביל חצי והוא בהחלט שווה 500K.....

קראתי את זה אצל אבי סגל בישראל היום.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי ankram » 15 ספטמבר 2011, 07:39

jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:הבעיה הגדולה היא שבלי פארמר (והוא יעזוב במוקדם או במאוחר) אין למכבי רכז ראשון וגם לא סקנד גארד ראשון (את זה אין גם עם פארמר). יש רכז מחליף נהדר (פאפאלוקאס) וסקנד גארד מחליף שעוד לא ברור איך יתאים לכדורסל המקצועני (שאייר). היתר (אוחיון ובורשטיין) לא רלוונטיים לרמות הגבוהות. בעיני מדובר כאן על סיכון גדול מדי, במיוחד בהתחשב בעובדה שפארמר יעזוב תוך חודש או חודשיים, בכך שכאשר תסתיים השביתה ב-NBA לא יגדל פתאום היצע הגארדים ברמה גבוהה ובכך שגם אנשי מכבי יודעים היטב שהסיכוי ששחקן חדש יצליח להשתלב במכבי באמצע העונה (בטח ובטח בעונה עמוסה כמו זו ובלי כמעט אימונים) הוא אפסי. מנהלי מכבי פשוט מהמרים על העונה הזו ולוקחים סיכון מטורף שכמעט בטוח שהוא ייכשל. לכל אלה שמשווים את המצב הזה לעונה שעברה, אז גם רצינו גארד נוסף - היו את פארגו ופרקינס וגם את אידסון שיכול היה לחפות בעמדות הגארד. היום יש שחקן אחד שיכול להיות גארד ראשון וגם הוא יכול לעזוב בכל רגע ויתר השחקנים הם חלק מהבניה הרוחבית שהקבוצה הזו נאלצה לעשות בגלל ההצטרפו המטופשת לליגה האדריאטית.
הימור שלי - במכבי, כמו במכבי, יעדיפו לא להחליט ולכן נישאר בלי גארד נוסף ובלי כלום. הכל יראה עוד סביר עד שפארמר יעזוב ואז יגיע במקומו איזה גארד בינוני (כי פשוט אין סיכוי שבאמצע העונה "יצוץ" פתאום איזה גארד ברמה גבוהה) והקבוצה תתרסק.

אל תשכח שיש גם את פרקינס בקנה.

מעניין אותי איך היה נראה הסגל אם יותם כן היה חותם לבסוף. אני מניח שזה היה על חשבון שייר או פאפאס. בכל מקרה, במקרה ואף אחד לא יגיע, ופארמר יעזוב, העונה הזאת תהיה תלויה ביכולת
של פאפאס וביכולת של פרקינס לחזור מהפציעה.

מעניין גם האם סמית' יוכל לתת דקות בעמדה 2 כמו שעשה צ'אק בשנה שעברה.

קודם כל, גם אם סמית ישחק קצת בעמדה 2 הוא בוודאי שלא יוכל להוביל כדור ולנהל משחק כמו אידסון. פרקינס בקנה זה נחמד, רק שהוא לא חתום עדיין ואיך הוא יחזור מהפציעה נדע רק בסביבות פברואר, שזה קצת מאוחר מדי. סיפור יותם הסתיים כבר לפני משהו כמו 3 חודשים והיה מאז מספיק זמן להתארגן בצורה נורמלית, מה שכמובן לא נעשה עד היום. לומר שהעונה הזו תלויה ביכולת של פאפאס, שיכול לכל היותר לתת 15-20 דקות איכותיות, וביכולת של פרקינס, שלאף אחד אין מושג איך יחזור, זה כמו להמר ברולטה עם סיכויי הצלחה נמוכים עד אפסיים.
מה שמדהים הוא שבעוד היורוליג התחזק העונה מכבי נחלשה, וזה עוד בעונה בה התקציב עלה, העלו את מחירי המנויים והצטרפו לליגה האדריאטית בשביל לחזק את הקבוצה.

נראה לי שאנחנו מסכימים בחלק מהדברים. יש כאן הימור לא קטן, וכמובן היום מתברר גם שהעומס הישראלי בקו האחורי הוא באמת מיותר (אוחיון ובורשטיין).
לי גם מפריע חוסר האיזון - יותר מדי שחקנים מצויינים בקו הקדמי, מעט מדי כאלה בקו האחורי, וגם מעט מדי שחקנים שיכולים לייצר משהו בהתקפה.

זה די מזכיר לי את שנה שעברה, שבעצם יצאנו לדרך במצב לא ברור ועם ציפיות נמוכות. אני גם בספק אם הקסם יכול לחזור על עצמו פעמיים, עם סגל די שונה (למרות שהעוגן המרכזי נשאר).

שחקן מהסוג של יותם בקו האחורי, בהחלט היה הופך את הכל לרגוע ואופטימי יותר.

וכי למה? כי הוא הוביל כבר קבוצות ב 3 נשנים האחרונות? כי הוא משרה אווירת רוגע וביטחון שהוא על הפרקט?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 15 ספטמבר 2011, 07:42

קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:הבעיה הגדולה היא שבלי פארמר (והוא יעזוב במוקדם או במאוחר) אין למכבי רכז ראשון וגם לא סקנד גארד ראשון (את זה אין גם עם פארמר). יש רכז מחליף נהדר (פאפאלוקאס) וסקנד גארד מחליף שעוד לא ברור איך יתאים לכדורסל המקצועני (שאייר). היתר (אוחיון ובורשטיין) לא רלוונטיים לרמות הגבוהות. בעיני מדובר כאן על סיכון גדול מדי, במיוחד בהתחשב בעובדה שפארמר יעזוב תוך חודש או חודשיים, בכך שכאשר תסתיים השביתה ב-NBA לא יגדל פתאום היצע הגארדים ברמה גבוהה ובכך שגם אנשי מכבי יודעים היטב שהסיכוי ששחקן חדש יצליח להשתלב במכבי באמצע העונה (בטח ובטח בעונה עמוסה כמו זו ובלי כמעט אימונים) הוא אפסי. מנהלי מכבי פשוט מהמרים על העונה הזו ולוקחים סיכון מטורף שכמעט בטוח שהוא ייכשל. לכל אלה שמשווים את המצב הזה לעונה שעברה, אז גם רצינו גארד נוסף - היו את פארגו ופרקינס וגם את אידסון שיכול היה לחפות בעמדות הגארד. היום יש שחקן אחד שיכול להיות גארד ראשון וגם הוא יכול לעזוב בכל רגע ויתר השחקנים הם חלק מהבניה הרוחבית שהקבוצה הזו נאלצה לעשות בגלל ההצטרפו המטופשת לליגה האדריאטית.
הימור שלי - במכבי, כמו במכבי, יעדיפו לא להחליט ולכן נישאר בלי גארד נוסף ובלי כלום. הכל יראה עוד סביר עד שפארמר יעזוב ואז יגיע במקומו איזה גארד בינוני (כי פשוט אין סיכוי שבאמצע העונה "יצוץ" פתאום איזה גארד ברמה גבוהה) והקבוצה תתרסק.

מעניין אותי איך היה נראה הסגל אם יותם כן היה חותם לבסוף. אני מניח שזה היה על חשבון שייר או פאפאס. בכל מקרה, במקרה ואף אחד לא יגיע, ופארמר יעזוב, העונה הזאת תהיה תלויה ביכולת

קודם כל, גם אם סמית ישחק קצת בעמדה 2 הוא בוודאי שלא יוכל להוביל כדור ולנהל משחק כמו אידסון. פרקינס בקנה זה נחמד, רק שהוא לא חתום עדיין ואיך הוא יחזור מהפציעה נדע רק בסביבות פברואר, שזה קצת מאוחר מדי. סיפור יותם הסתיים כבר לפני משהו כמו 3 חודשים והיה מאז מספיק זמן להתארגן בצורה נורמלית, מה שכמובן לא נעשה עד היום. לומר שהעונה הזו תלויה ביכולת של פאפאס, שיכול לכל היותר לתת 15-20 דקות איכותיות, וביכולת של פרקינס, שלאף אחד אין מושג איך יחזור, זה כמו להמר ברולטה עם סיכויי הצלחה נמוכים עד אפסיים.
מה שמדהים הוא שבעוד היורוליג התחזק העונה מכבי נחלשה, וזה עוד בעונה בה התקציב עלה, העלו את מחירי המנויים והצטרפו לליגה האדריאטית בשביל לחזק את הקבוצה.

נראה לי שאנחנו מסכימים בחלק מהדברים. יש כאן הימור לא קטן, וכמובן היום מתברר גם שהעומס הישראלי בקו האחורי הוא באמת מיותר (אוחיון ובורשטיין).
לי גם מפריע חוסר האיזון - יותר מדי שחקנים מצויינים בקו הקדמי, מעט מדי כאלה בקו האחורי, וגם מעט מדי שחקנים שיכולים לייצר משהו בהתקפה.

זה די מזכיר לי את שנה שעברה, שבעצם יצאנו לדרך במצב לא ברור ועם ציפיות נמוכות. אני גם בספק אם הקסם יכול לחזור על עצמו פעמיים, עם סגל די שונה (למרות שהעוגן המרכזי נשאר).

יוני, זה לא ממש מזכיר את העונה שעברה מאחר ש-3 מתוך ארבעת השחקנים המובילים של הקבוצה עזבו ורק לאחד מהם הגיע תחליף, שדי ברור שהוא פחות טוב ממנו. גם בעונה שעברה, כשיצאנו לדרך עם ציפיות נמוכות, היה אולי חסר גארד נוסף אבל היו מספיק גארדים מובילים כדי להתחיל את העונה. העונה הקסם של בלאט הרבה יותר מסובך מאחר שהכלים שיש לו ביד נחותים בהרבה.
אני רק מקווה שפדרמן לא יסתנוור מנצחונות על חיפה ועל כמה נמושות צרפתיות ויסיק מכך שהכל בסדר ואין צורך בשינוי, שהרי גם אם בלאט יבקש חיזוק מהבוקר עד הערב לא בטוח שזה ממש יזיז לפדרמן.

ואללה , יש לך מזל שהפורום הישן הלך קיבינימאט , אני עוד חייב כסף לפסיכיאטר אחרי שהגעתי אליו שנה שעברה עם התמוטטות עצבים לאחר שקראתי את ההודעות הפסימיות שלך.
אני חייב לציין שהשנה אתה עוד יחסית רגוע , שנה שעברה בערך כל פוסט שלך היה לחתוך את הוורידים....
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 15 ספטמבר 2011, 07:45

where is the love? כתב:ההנהלה הזאת מציבה לבלאט אולטימטום בזמן שהוא ברגעים מכריעים עם רוסיה.....
זה בושה וחרפה איך שמתנהגים למאמן שהציל את מכבי, כואב לי על בלאט.

אם שאראס בלי שאראס אם מישהו אחר בלי מישהו אחר, שיסגרו את הסגל ושיעזבו אותנו כבר, נמאס מהשקרים, תנו כדורסל כבר!

אני פשוט לא מצליח להבין מה הם המקורות שלך , ההכפשות האלו כלפי הנהלת מכבי עוברות כבר כל גבול , חלאס להאמין לכל חרא שכותבים בוואלה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 15 ספטמבר 2011, 07:46

yarinsaky כתב:
yzafrir כתב:

קראתי את זה אצל אבי סגל בישראל היום.

הבנתי , אז כך את זה בערבון מאוד מוגבל כי אני יודע שהוא מנהל מגעים עם קבוצה ברוסיה ובספרד....לא נראה לי ששחקן מחליט לקחת סתם שבתון באמצע הקריירה
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 ספטמבר 2011, 08:20

בלאט בגלי צה"ל - מכבי תפתח את העונה עם ההרכב הזה כנראה. יצטרף אולי שחקן בהמשך העונה.
הוא אומר שמחפשים שחקן, אבל לא באופן דחוף.
יש לי הרגשה שעד שעניין הבוררות עם פארגו לא יגמר שום דבר לא יקרה.

בקיצור, תנמיכו ציפיות.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 15 ספטמבר 2011, 08:36

yarinsaky כתב:בלאט בגלי צה"ל - מכבי תפתח את העונה עם ההרכב הזה כנראה. יצטרף אולי שחקן בהמשך העונה.
הוא אומר שמחפשים שחקן, אבל לא באופן דחוף.
יש לי הרגשה שעד שעניין הבוררות עם פארגו לא יגמר שום דבר לא יקרה.

בקיצור, תנמיכו ציפיות.

אולי הוא מקווה שלא ינחיתו עליו את שאראס, או שהוא רוצה להפתיע את כולם.
בכל מקרה זה לא אומר הרבה
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי jol9 » 15 ספטמבר 2011, 09:10

חביב אורנג'ד כתב:אני לא חושב שכל השוק מתמצה באותם שחקני אמריקאים בינוניים וגם לא באותם שחקני אנ.בי.אי. ששמותם מועלים כאן חדשות לבקרים.

אני מזכיר שבעונה שעברה גם ברצלונה, גם מכבי וגם ויטורה הביאו שחקנים בשלב די מאוחר של העונה שרובם בכלל היה תחת חוזה בקבוצה אירופאית.
כמובן שאני לא חושב שצריכים לחכות עד לשלב הטופ ה16, אבל אפשר להביא שחקן טוב גם בשלב יחסית מאוחר יותר, ולשחקן טוב בהחלט כדאי לחכות.

בכל מקרה, גם השמות הפחות נוצצים שהועלו פה, עדיפים על שאראס.

חביב,
השמות הפחות נוצצים הם שחקנים ברמה של די בראון שהיה כאן לפני כמה שנים.
אתה באמת חושב שהשחקנים מהסוג הזה עדיפים על שאראס?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 ספטמבר 2011, 09:13

ankram כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

וכי למה? כי הוא הוביל כבר קבוצות ב 3 נשנים האחרונות? כי הוא משרה אווירת רוגע וביטחון שהוא על הפרקט?

כן.

סתם, לא באמת... :laugh1

אני מדבר על תכונות של שחקן ולא על השחקן עצמו. שחקן שיודע לשחק בשתי העמדות, ועם סט מסויים של תכונות (קליעה, מסירה, חדירה, ניהול משחק וכו' או חלק מהתכונות האלה).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 15 ספטמבר 2011, 09:26

בלאט חוזר על אותם דברים גם בספורט 5. כבר אמרתי לכם אתמול - אל תתרגשו מהשטויות של מרום, שאראס לא יהיה במכבי. מה שכן, זה לא מעודד שבלאט כלל לא חושב על גארד כרגע. יש לנו נסיון מר מאוד עם שחקנים שבאים באמצע העונה.
er79

הודעהעל ידי קובי » 15 ספטמבר 2011, 10:40

הגמד התשיעי סותר את מרום ואומר שמכבי לא סיכמה עם שאראס ושאפילו לא היה דיבור איתו.

after all, כנראה ששאראס בכל זאת יהיה במכבי...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי er79 » 15 ספטמבר 2011, 11:00

הגמד התשיעי, העילג השמיני, הפיסח החמישה עשר, צריך להפסיק להתייחס לקשקושיאדה של החבר'ה מתפוז, אין להם מושג מהחיים שלהם. אין שום רציונליזציה בהחתמת שאראס במכבי, ולכן אני לא אוכל את הלוקשים האלה.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 ספטמבר 2011, 11:08

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אני לא חושב שכל השוק מתמצה באותם שחקני אמריקאים בינוניים וגם לא באותם שחקני אנ.בי.אי. ששמותם מועלים כאן חדשות לבקרים.

אני מזכיר שבעונה שעברה גם ברצלונה, גם מכבי וגם ויטורה הביאו שחקנים בשלב די מאוחר של העונה שרובם בכלל היה תחת חוזה בקבוצה אירופאית.
כמובן שאני לא חושב שצריכים לחכות עד לשלב הטופ ה16, אבל אפשר להביא שחקן טוב גם בשלב יחסית מאוחר יותר, ולשחקן טוב בהחלט כדאי לחכות.

בכל מקרה, גם השמות הפחות נוצצים שהועלו פה, עדיפים על שאראס.

חביב,
השמות הפחות נוצצים הם שחקנים ברמה של די בראון שהיה כאן לפני כמה שנים.
אתה באמת חושב שהשחקנים מהסוג הזה עדיפים על שאראס?

אני לא בדיוק על אילו שחקנים אנחנו מדברים :unsure אבל אם מדובר בג'אבר, דאודל ושות', אני בהחלט חושב שהם עדיפים על שאראס.
הבעיה עם שאראס היא לא רק האיכות, אלא הרבה יותר ההתאמה. מכבי צריכה קומבו גארד מוביל, ולא עוד רכז מחליף.

בכל מקרה, אם מכבי באמת מתכוונת לקחת את הזמן ולהביא שחקן איכותי גם לאחר שהעונה תפתח, אז זה בהחלט עדיף מאשר להתקע עם שחקן פחות טוב עכשיו.
למכבי אין הרבה מה להפסיד. מכבי חייבת להביא שחקן תותח בכדי להגיע להשיג טוב יותר מזה של העונה שעברה, ובמצב כזה, כדאי לחכות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 15 ספטמבר 2011, 11:20

אני גם לא קונה את הדיבורים על שאראס. פלאשבק מטורף לקיץ שעבר ולדעתי זה יסתיים באותו אופן. לא רואה שום מצב שפאפא שאראס יהיו באותה קבוצה.

בסוף, כמו שכבר קרה לא מעט פעמים, יבוא מישהו במפתיע שאף אחד לא העלה את שמו. אבל גם אם אין אף אחד כרגע באופק, עדיף לחכות עוד קצת מאשר להתפשר עכשיו. לדעתי, בגלל השביתה יהיו אפשרויות טובות גם בהמשך, בניגוד לשנים עברו.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 ספטמבר 2011, 12:03

er79 כתב:בלאט חוזר על אותם דברים גם בספורט 5. כבר אמרתי לכם אתמול - אל תתרגשו מהשטויות של מרום, שאראס לא יהיה במכבי. מה שכן, זה לא מעודד שבלאט כלל לא חושב על גארד כרגע. יש לנו נסיון מר מאוד עם שחקנים שבאים באמצע העונה.

האמת שספורט5 לא תירגמו את בלאט נכון..
אני לא יודעת אם זה הסתדר להם יותר טוב בכתבה או שזה בטעות..אבל מה שהוא אמר היה ''אני לא דיברתי עם שאראס ואני גם ממש לא מעוניין בו,אולי מישהו מההנהלה דיבר איתו אבל אני לא יודע על זה כלום''..אני אישית יכולה להאמין שפדרמן דיבר איתו חחח
בכל מקרה..הוא כנראה לא יגיע..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, JarJarBinx, אדם ו־33 אורחים