המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:מוזר שדווקא פארגו (שקיבל הזדמנות נוספת לחזור לבמה הגדולה) וטיוס (שנמצא בשנת חוזה) הם אלה שעושים את הבעיות לכאורה.
jol9 כתב:מוזר שדווקא פארגו (שקיבל הזדמנות נוספת לחזור לבמה הגדולה) וטיוס (שנמצא בשנת חוזה) הם אלה שעושים את הבעיות לכאורה.
felix_r כתב:jol9 כתב:מוזר שדווקא פארגו (שקיבל הזדמנות נוספת לחזור לבמה הגדולה) וטיוס (שנמצא בשנת חוזה) הם אלה שעושים את הבעיות לכאורה.
פארגו לא עושה בעיות. עושים בעיות לפארגו.
אני לא אוהב את טיוס, אבל אפשר להבין אותו. בשני המשחקים האחרונים (צדביטה והבועל) הוא זרק 5 פעמים מהשדה סך הכל בשניהם יחד. זה לא יכול להמשך ככה, והמאמנים צריכים לדאוג לזה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:מוזר שדווקא פארגו (שקיבל הזדמנות נוספת לחזור לבמה הגדולה) וטיוס (שנמצא בשנת חוזה) הם אלה שעושים את הבעיות לכאורה.
זה מה שסרוסי אומר. שלף רמז שיש עוד משהו, אבל לא רצה להגיד בדיוק מה.
גלדסטון אומר שגודס בדרך הביתה.
yzafrir כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:מוזר שדווקא פארגו (שקיבל הזדמנות נוספת לחזור לבמה הגדולה) וטיוס (שנמצא בשנת חוזה) הם אלה שעושים את הבעיות לכאורה.
אני יודע על מה שלף מתכוון כי שמעתי את זה ממישהו מקורב להנהלה היום בהיכל . מסתבר שהשחקנים די קיבלו בהפתעה ולא במובן החיובי את ההחתמה של פיני כעוזר של גיא ודי גרם להם לזלזל בגיא . זה נראה לא טוב בעניין השחקנים שהעוזר יותר בכיר הדומיננטי מהמאמן....
שמואל1 כתב:אני לא חושב שהבעיה הין בין השחקנים, אלא יותר בין השחקנים למאמן.
קל לראות שהשחקנים לא כל מתייחסים לגודס ועושים ככל העולה על רוחם. היום היה ניכר בחלק מהמשחק שהם מנסים לעשות לגודס "בכוונה".
jol9 כתב:אז מה הם מנסים לעשות? לגרום לפיטורין שלו?
ומה יהיה אח"כ, פתאום יתחילו לתת את התחת? אולי זה הזמן לקנוס אותם (ולהשתמש בכסף הזה בשביל להביא חיזוק)
yzafrir כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:מוזר שדווקא פארגו (שקיבל הזדמנות נוספת לחזור לבמה הגדולה) וטיוס (שנמצא בשנת חוזה) הם אלה שעושים את הבעיות לכאורה.
ankram כתב:משהו קרה אחרי המשחק נגד ברלין , אני לא יודע מה אבל משהו קרה שם , אחרי המשחק הזה מכבי הפסיקה לשחק כדורסל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים