11 נובמבר 2014, 01:39
yzafrir כתב:אגב זה אולי ישמע לכם הזוי אבל אני חושב שהמצב עכשיו זה הזדמנות להאריך חוזים ללאנדסברג וליוגב דווקא עכשיו כשהם במשבר . מה לעשות אבל הם בין הישראלים הכי טובים שיש היום בארץ למכבי חייבת אותם לליגה בטווח הארוך . יוגב לאנדסברג , דאוסן ופניני צריכים להיות השלד הישראלי של מכבי בעתיד . אם יצטרפו/ימשיכו מקל וטיוס , מה טוב.
11 נובמבר 2014, 01:40
felix_r כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:RonB כתב:גלדסטון טוען שסקוטי הופסון הוצע לקבוצה. לא חושב שהוא מתאים ליד פארגו גם
אם הופסון הוצע, צריך להביא אותו מייד במקום היינס. שחקן מצויין.
בדיוק חשבתי על זה בימים האחרונים.
איך בדיוק הוא יכול להחליף את היינס? הופסון הוא סמול והיינס הוא קומבו-גארד
11 נובמבר 2014, 01:40
felix_r כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:RonB כתב:גלדסטון טוען שסקוטי הופסון הוצע לקבוצה. לא חושב שהוא מתאים ליד פארגו גם
אם הופסון הוצע, צריך להביא אותו מייד במקום היינס. שחקן מצויין.
בדיוק חשבתי על זה בימים האחרונים.
איך בדיוק הוא יכול להחליף את היינס? הופסון הוא סמול והיינס הוא קומבו-גארד
11 נובמבר 2014, 01:41
yzafrir כתב:אגב זה אולי ישמע לכם הזוי אבל אני חושב שהמצב עכשיו זה הזדמנות להאריך חוזים ללאנדסברג וליוגב דווקא עכשיו כשהם במשבר . מה לעשות אבל הם בין הישראלים הכי טובים שיש היום בארץ למכבי חייבת אותם לליגה בטווח הארוך . יוגב לאנדסברג , דאוסן ופניני צריכים להיות השלד הישראלי של מכבי בעתיד . אם יצטרפו/ימשיכו מקל וטיוס , מה טוב.
11 נובמבר 2014, 01:42
11 נובמבר 2014, 01:42
11 נובמבר 2014, 01:43
11 נובמבר 2014, 01:44
roy1000 כתב:הופסון שיחק 2 ב- NBA. הוא יכול לשחק 2 גם במכבי. אם אפשר להחליף את היינס בהופסון זה צריך לקרות במיידי.
11 נובמבר 2014, 01:46
roy1000 כתב:אף שחקן לא יאריך חוזה כרגע. טיוס לא יהיה פה בעונה הבאה.
יש את דאוסן ואת יבזורי בתור פוטנציאל ונראה מה קורה עם כספי ומקל.
11 נובמבר 2014, 01:47
11 נובמבר 2014, 01:50
yzafrir כתב:לאנדסברג בליגה הישראלית הוא יתרון גדול ויין מה לעשות . מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לותר עליו ושילך לירושלים .
ברור שאם הוא היה זר הוא בכלל לא היה מגיע לפה אבל זה לא המצב .
לגבי הופסון , אני מאוד אוהב אותו אבל מה לעשות שביורוליג הוא 3 . כך גם היה כששיחק באנדולו...
11 נובמבר 2014, 01:50
yzafrir כתב:לאנדסברג בליגה הישראלית הוא יתרון גדול ויין מה לעשות . מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לותר עליו ושילך לירושלים .
לגבי הופסון , אני מאוד אוהב אותו אבל מה לעשות שביורוליג הוא 3 . כך גם היה כששיחק באנדולו...
11 נובמבר 2014, 01:52
11 נובמבר 2014, 01:59
toja27 כתב:yzafrir כתב:לאנדסברג בליגה הישראלית הוא יתרון גדול ויין מה לעשות . מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לותר עליו ושילך לירושלים .
אהה באמת כי ראית את המשחקים של אנאדולו..
11 נובמבר 2014, 02:03
11 נובמבר 2014, 02:31
yzafrir כתב:toja27 כתב:yzafrir כתב:לאנדסברג בליגה הישראלית הוא יתרון גדול ויין מה לעשות . מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לותר עליו ושילך לירושלים .
אהה באמת כי ראית את המשחקים של אנאדולו..
זה מפתיע אותך ? למה הם איזה קבוצה נידחת שלא מצלמים את המשחקים שלהם ? ראיתי כמה משחקים שלו שם...
לגבי סילבן , לפני חודש דיברו עליו השחקן חמישייה במכבי ו היום הוא לא שחקן ? דווקא המשבר הקבוצתי הזה מהווה הזדמנות להאריך לו חוזה כי כדורסל יש לו לפחות לליגה שלנו והמשבר המנטאלי שלו ( האדישות ?) היא חלק מהמשבר של כל השחקנים .
בסופש ראיתי את באטיסטה בפאו וניזכרתי שהמשחק שהפסדנו את האליפות הוא היחיד שמירר בבכי. כאלה שחקנים חסרים לי היום...
11 נובמבר 2014, 07:22
11 נובמבר 2014, 08:29
11 נובמבר 2014, 09:03
yzafrir כתב:הופסון יכול לשחק 2 כמו שלאנדסברג משחק 2 . זה טוב ל סיטואציות מסויימות אבל לא כמשהו קבוע כי הובלת הכדור שלו היא לא ברמה של גארד . לדעתי לא צריך להחליף את היינס אלא לתת לו ביטחון לחזור לעצמו. אבל למכבי חסר עוד גארד כי לאנדסברג ישחק עכשיו יותר כ- 3 וגם ככה הוא לא בכושר...
11 נובמבר 2014, 09:45